Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balaint

2 bejegyzést írt és 689 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sonko kolléga mai ajánlója egy ingyenes, online élvezhető játék, Guderian mester késői rajongói számára minimum a kipróbálása kötelező. És mielőtt megkapnánk a kritikát: igen, tudjuk, hogy csak a pancserek, a nők, valamint az ötvenen túli bölcsészek és OKJ-s lemezlovasok…..
   Szent-Iványi István, ljubljanai nagykövet, aki a lassan épülő diktatúrában/tekintélyuralmi rendszerben/orbánfasizmusban is megőrizhette nagyköveti pozícióját (jelezzük, nincs egyedül), olyat nyilatkozott a tegnapi Magyar Nemzetben (a médiatörvény kapcsán is), ami…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Egy twitter-jelentés erejéig mi is megemlékeztünk róla, hogy valamikor 2011 januárjában először emelkedett levegőbe a Chengdu J-20-as, amely a Népi Felszabadító Hadsereg Légierejének lopakodója /alacsony észlelhetőségű vadászgépe/csodafegyvere (a vita még tart, az alapján a…..
A jómúltkori kínzó kérdés kapcsán szó esett a római légiókról is. Mivel a téma amúgy is érdekes (engem legalábbis régóta és nagyon érdekel), azt gondoltam, egy posztot megér; már csak azért is, mert a Colosseum környékén folyamatosan grasszálnak műkedvelő…..
 avagy hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt mindent három nap alatt Ez a post Storm barátunk tollából olvasható most egy nem is annyira egyszerű témában. A minap Pearl Harbor rejtélyén kaphattunk hajba a társblogon. A nagy számú (200+) és igen értékes komment hegyek jót tettek a témának.…..
Balaint 2010.10.22 19:48:23
avagy „szép deputáció megy Istenhez a magyarok ügyében reprezentálni”   Az 1848 - ’49–es forradalom és szabadságharc közben és utólagosan kivégzettek, bebörtönözöttek és egyéb módon meghurcoltak számáról csak nagyságrendi kimutatás létezik, így…..
Balaint 2010.10.08 18:05:38
@Czelder Orbán:

Az ilyen ember mint te, akinek 0 magyarság érezete van miért lakik még itt? Ez egy "qvva ország" a főnököd is megmondta, szarok a fizuk, rosszak az utak stb. Miért nem mész innen el?
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
Balaint 2010.10.02 14:35:04
@Mike36:
Ugyanaz igaz rá is mint a többi szocira. Volt valami fejlődés DE MILYEN ÁRON?! Szó szerint két kézzel szórta a kerület pénzét!

Másik az, hogy tele volt korrupt beosztottakkal, mint pl. Wieszt János. NA EZÉRT KELL mennie!
Vér ugyan nincs a pucádban, de monitor mögött hamisan érvelni azt tudsz. Az, hogy a te ténykedésednek, illetve az érintett rendőri vezetők, miniszter(ek) tetteinek lesz-e jogi értelemben következménye, még a jövő zenéje, de hogy morális értelmben egy zsák szar vagy, az már…..
Balaint 2010.09.24 19:13:38
@Uva:

Szia Gréczy Zsolti! Te még élsz? Azaz te még itthon élsz? Miért nem húztok valami meleg helyre, ahol se demokrácia, se magyarok, mert téged meg a Feri főnöködet szemlátomást mindkettő zavarja!
Subba Szoptass szabadon! 2010.09.23 09:06:00
Rossz az, aki rosszra gondol! Borzasztó lelkesen megnyitottuk nyilvánosszoptatás.freeblog.hu oldalát, és teljesen megrökönyödtünk. Hát köszi, ezt inkább ne!!!   ..
Balaint 2010.09.23 17:52:35
@szabiaki:

Pontosan. Ha diszkréten csinálja valaki az nem zavar, de sajnos nagyon sokan vannak, ráadásul nem cigányok, akik szándékosan minél nagyobb feltűnést keltve teszik.

Két gyerekes, maximálisan szoptatáspárti apaként nem jövök zavarba, de kikérem magamnak, hogy szándékosan megbotránkoztassanak!

Szerintem ez is egy liberális, über feminista idiotizmus!
A hír: Rendőrök a CM-en: szolgálunk és megfélemlítünk. (A teljes nagykörutat megszállták a rendőrök, és már egy csengő vagy prizma hiánya miatt is dobálták a 20 ezres csekkeket a bringásoknak.) Egy mondatban: Már vártam, hogy mikor jön el pillanat, amikor a…..
Balaint 2010.09.23 09:22:40
A többi párt plakátjaihoz képest későn, ám annál nagyobb mennyiségben és választékban kerültek utcára a Fidesz-KDNP színes-szagos, pozitív üzenetű, jó hangulatú választási plakátjai.A kampány plakátok tekintetében két részből áll. Egyrészt a pártot népszerűsítő, a…..
Balaint 2010.09.22 21:10:22
„Budapest, Budapest, szeretlek téged!”  (Kisangyal: Túrista; 1987) Utálom Budapestet – halljuk nap mint nap nem csak vidéki, de budapesti ismerősöktől. Mostanában mind a Mandineren, mind a Komment.hu-n jelentek meg Budapestről szóló cikkek. Beállunk a sorba mi…..
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
Az egykor dicsőséges, életerős társadalmak elkerülhetetlen hanyatlásának folyamata már (többek között) sok történész érdeklődését felkeltette, melynek köszönhetően már nem egy részletes elemzés látott napvilágot ebben a témában. A mondás azonban joggal tartja úgy, hogy…..
Óriási volt a megdöbbenés Lisszabonban 1961. november 10-én, amikor egy menetrend szerinti utasszállító repülőgép néhány méterrel a házak felett lavírozva menekült az őt üldöző vadászgépek elől. Ennek a furcsa eseménynek a hátteréről olvashattok az alábbiakban.  …..
Balaint 2010.09.15 08:44:27
@molnibalage:

A figura nem lett, meg a pénz egy része előkerült, a többi jó eséllyel ott van valamelyik fa ágon himbálózó holttest mellett.

A neve D.B. Cooper. bővebb info itt.
www.answers.com/topic/d-b-cooper
Vasárnap este érdekes üzenet landolt a postaládámban a Nagyítás című folyóirat főszerkesztőhelyettesétől, amelyben bejelenti, hogy "a Nagyítás leállt, több szám nem jelenik meg. Ha közöltünk írást, köszönjük, ha még nem, akkor szomorúan le kell mondanunk az…..
Balaint 2010.09.14 20:06:51
@wovbagger:

Szerinted. Szerintem meg strateznek van igaza. Egyikünk sem lát bele a költségvetésébe.
A csalókat és tolvajokat minden online játékban utálják, és tűzzel-vassal-banhammerrel üldözik. Kivéve az Eve Online-t, ahol az intrikálás, a politika, az árulás, és egymás nagyüzemi átverése a játékmenet szerves része, sőt, tulajdonképpen ezektől igazán jó, és…..
„If we ever had a war, while you are working on your Power Point, we would be killing you.” /Orosz békefenntartók állítólagos szavai amerikai kollégáikhoz 1996-ban, Boszniában./   Az amerikai haderő bürokrácia- és PowerPoint-függősége egyre aggasztóbb méreteket…..
Balaint 2010.09.06 19:35:04
@Rammjaeger83:

"Amire te utalsz - a háború EGYIK változata, a nagyhatalmak közötti totális konvencionális háború 1945 utáni eltűnése -, az szerintem elsősorban a nukleáris fegyverzet megjelenésével magyarázható."

Annyi kiegészítést fűznék hozzá, hogy a másik tényező a modern fegyverek egyre horrorisztikusabb árai, illetve növekvő pontosságuk.
Nyugodtan állíthatom, hogy kutyába se vesznek! A bőrgyógyászom bőrdaganatot talált a szemem sarka és az orrnyereg között, s miután jól rám ijesztett, már nyomta is a kezembe a beutalót, mert az nem odavaló és a lehető leggyorsabban el kell távolítani! A doktornő ajánlotta,…..
Megpróbáltam, nem megy... Itt ülök éjnek idején a gép előtt és rájöttem, hogy ebből nem tudok nem posztot rittyenteni itt, a lemilen...Az egyik testvérblog posztjának hozzászólásai között említette az egyik kommentelő, hogy tán három évvel ezelőtt számolta össze a Magyar…..
Balaint 2010.09.03 11:41:54
@bet-li, kínai játékos:

Kicsit korábbi hsz-re. Miért Tömösváry ddtbk már nincs ott?
Balaint 2010.09.06 19:14:21
@bet-li, kínai játékos:

Őőőőő, csak? ;-)

Télleg te a Bartók Bélán vagy most vagy külföldön?
  Sokan meglepetéssel fogadtuk a hírt (meg a plakátot), hogy Janicsák István, a Z'zi Labor egykori frontembere polgármester-jelöltként indul az önkormányzati választásokon Budapesten, a Zuglóiak Érdekképviseleti Egyesülete (ZÉK) színeiben. Pedig Janicsák 2007-ben…..