Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polakvenger

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszperente Segge dresszt repesztett 2009.07.03 07:16:00
Nem kelhetett versenyre egy gyengenem, mert dressze felfeslett, s feneke fedetlen lett, ezt persze nem engedhette meg. Levekben kellene sebesen repesszen, ehelyett kerek segge repesztett dresszt, mert szerfelett feszes leendett. Erre szeme lett nedves, nem teste, melynek rendes helye medence. Egy…..
polakvenger 2009.07.03 12:57:26
@füredi:
Meleg tengerek mellett megszervezett versenyek?
polakvenger 2009.07.03 15:30:00
@Vámpír\\\'08:
Veled egyetemben megyek, serekre, veszedelmes szerekre s egyebekre ezennel benevezek.

Kellemes, repedtdresszmentes perceket Nektek!

(Leves lehet, de szeletem nyers ne legyen, sercegve szeretem)
Szabolcs megtalálta a legtirpákabb ügyfélszolgálatost, akiről eddig hallottunk. Az Indesit garanciális hibabejelentését végző hölgy nem hogy nem volt segítőkész, de többször is lekúrta a telefont, vagy egyszerűen fel sem vette. Szerencsére nem ő az egyetlen, aki ezzel a…..
Egy erénye mindenképpen van az új MOL imidzsfilmnek, mégpedig az, hogy beszélnek róla. Persze nem azért és nem úgy, ahogy azt a cég eredetileg szerette volna, hiszen többnyire arról folyik a vita, hogy melyik a reklámban elsütött szóvicc a kellemetlenebb. Sokan a "Jól látok?…..
Mindig is szerettem az olyan reklámokat, amelyek figyelembe veszik a megjelenési környezetet, és ahhoz igazítják a koncepciót. Ezúttal a német ARAG biztosító hirdetése csalt mosolyt az arcomra, amelyben egy autós hirdetési újság felületét felhasználva vitték át nagyon ügyesen…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
Vajon hányszor lehet még különböző narrátorszövegekkel adásba tenni a K&H Bank egy kisportolt testalkatú, sapkás fiatalember kockák tetején bemutatott, erotikus csípőmozdulatokkal fűszerezett táncára épülő reklámját? ..
polakvenger 2009.04.17 09:42:48
42
Az idegesítő munkahelyi levél prototípusa a kéretlen önvallomás. Elindulunk egy gemkapocstól, aztán - észre se vesszük - már az orrtúrásnál, büroszexnél, makramézásnál, gyereknevelésnél és egyéb, az alanyon kívül a kutyát sem érdeklő, intim témáknál tartunk. Az alanti…..
polakvenger 2008.11.06 11:04:25
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
polakvenger 2008.10.21 13:19:26
Hát szerintem meg - bár ez kit érdekel, ugye - az van, hogy a szerző annyi észt osztott már nemes célokra, hogy az lassan a saját készletek rovására ment.

És azt sem hinném, hogy a MÚOSZ-ban valóban szellemi fogyatékosok ülnének, azt azonban igen, hogy ha egy publicista ilyen kényes témában publikál, és nem bírja megoldani, hogy szándékai írástudó emberek előtt egyértelműek legyenek, üzenete meg félreérthetetlen, az tartson pihenőt, vagy iratkozzon tanfolyamra, vagy tanulja máshol, mástól, hogyan kell az ilyesmit, hogy működjön. A turbóverzió, az még nem paródia. Vagy meg nem kell megsértődni. A kettő együtt, a bénaság meg a duzzogás nem igazán kóser.

Van olyan ám, hogy nincs ott a grafika, meg a link, meg a tótavés falinaptár és a lenyűgöző életmű kötvefűzve, használati utasítással ésatöbbi. Ha úgy már nem klappol, akkor ne hisztizzünk. Aki hisztis, az meg ne durvuljon, mert ez nagyon durva volt.

Sőt, bár ez már tényleg kicsit off, de annyira azért mégsem, szerintem egy csukóból felmosórongyozó, íkúteszttel hadonászó hiperaktív krakéler ne affektáljon pl. kedves-gügyögős diszkont népművelés keretében közszolgálatilag, mert abból lesz aztán a személyiségzavar. És aztán tessék, egyik nap megmondós médiapunkok vagyunk, másnap meg hüppögünk és toporzékolunk a mászóka alatt és olyan csúnyákat kiabálunk, amilyeneket csak bírunk, mert a buták nem értik, hogy most is a jókkal vagyunk meg minden.
Ez gáz.
A prágai Kommunista Múzeum már eddig is okozott meglepetéseket a hirdetéseivel (ezek közül talán az Beatlesbe oltott Vörös hadseregre és a warholosított Hruscsovra emlékezhettek), és ezúttal sem okozott csalódást velük. Legújabb printjeiken arra bíztatják a potenciális…..
Aki azt hitte, hogy a 20 személyes, az életnagyságú, a kenyérgolyóval működő vagy éppen háromszög alakú csocsó után már nem lehet újat mutatni ezen a területen, az most nagyot fog csalódni, ugyanis a Red Tettemer ügynökség elkészítette a Hatfield Quality Meat húsipari…..
polakvenger 2008.10.16 18:35:04