Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Despota

3819 bejegyzést írt és 1979 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben sorra zárják be az iskolákat Európában teljesen, vagy részlegesen a koronavírus miatt, a magyar kormány jelenleg nem tartja ezt indokoltnak. A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) szerint muszáj lenne a közoktatási intézményeket bezárni…..
Miért kell nekem ágytálba tojni, amivel összekenek mindent, ha ki tudok menni, mindezt a napi 30 ezer forintba kerülő szobában? Tisztelt Praxis!   Nem jó kiszolgáltatottnak lenni. Gerinc műtét, reggel nyolckor, hatkor ébresztő, fertőtlenítő fürdetés, kimarad a reggeli nagydolog, ez a következő…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi terror blog olvasók! Mivel teljesen aktuális és friss a történetem, ezért arra gondoltam, hogy megosztom veletek. A koronavírus-járvány a mindennapok része lett nálunk, a munkahelyen is komoly…..
Továbbra is Eszenyi Enikőt javasolja a szakmai bizottság Vígszínház igazgatójának a hvg.hu meg nem nevezett informátorai szerint. A portál azt írja: kedden döntött a Vígszínház igazgatói pályázatairól az erre alakult szakmai bizottság, és a többségük Eszenyi mellett voksolt. A szakmai bizottság csak…..
Praxis A beteg csak egy munkadarab 2020.03.11 06:13:32
Tapasztalatok orvosként - betegként a magyar egészségügyben. Valahol Magyarországon… Történetek egy Kórház traumatológiáján megesett dolgokról.   Bármikor, bárkivel előfordulhat, hogy megy le a lépcsőn, amin már több ezerszer lement, sportcipőben, normál tempóban, mégis megbicsaklik a bal bokája,…..
Tisztelt Mt! A legújabb hülye divat Munkáltatói oldalról: referencia kérés.Szerintem szokjatok le róla, a saját érdeketekben! Magyarországon sokszor úgy érzi magát az ember, mintha már meg is érkezett volna a Hülyék paradicsomába (már aki látta ezt a jó kis filmet / aki még nem, annak javaslom,…..
Tegnap szabadságon voltam. Hogy mi ebben az érdekes? Valójában semmi. Kicsit tovább aludtam, több időm volt zenét hallgatni, olvasni, híreket böngészni, természetesen mindenhol a koronavírus a fő téma, úton-útfélen erről beszélnek. Egy idő után kezdtem unni a semmittevést, fogtam hát magam és úgy…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Év eleje óta munkanélküli vagyok, 57 évesen, külkeres diplomával, három nyelvvizsgával. Interjúra is csak ritkán hívnak be. Két hete volt egy interjúm egy asszisztensi állásra, egy újonnan alakult cégnél, amely mint később kiderült MLM cég. Másnapi kezdéssel, egy…..
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Cirka 5 évvel ezelőtt már készült egy hasonló cikk, amelyben személyes ismerőseimet és barátaimat kérdeztem, mennyit hajlandóak fizetni egy okostelefonért. A blog feltámasztásával egyidőben kerestem fel őket, volna-e kedvük egy újabb vallatáshoz, szerencsére mindannyian örömmel igent mondtak. Ami…..
Elhagyatva, egyedül, 1,5 hónap szenvedés után, katéterezve, meztelenre vetkőztetve. Tisztelt Praxisblog!   Hosszú vívódás előzte meg a levelemet, amit Önöknek írtam. Hónapok óta gondolkodom, hogy el merjem-e mondani a történetet. Elsősorban a szakmai véleményükre lennék kíváncsi. Édesapámat…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Munkahelyi Terror! Akinek nem inge, ne vegye magára. DE! Úgy gondolom, hogy jelenleg (évek óta) kishazánkban a fluktuáció erősen összefügg egyebek közt a betanítás hiányával is (sok más kedvezőtlen feltétellel…..
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
A győri futballklub tulajdonosa, Mányi József interjút adott a Kisalföldnek, amelyben felvázolta a januárban megválasztott polgármester, Dézsi Csaba András álláspontját. Kiderült, hogy a klub nem számíthat a jövőben a 290 millió forintos önkormányzati támogatásra,  mert a város csak az élsportot…..
Despota 2020.03.07 18:50:29
@droid_: A kérdés jó, de sajnos én nem tudom
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
A Századvég legújabb felmérése szerint a magyarok 80 százaléka továbbra is a szigorú határvédelem mellett állnak. A kutatás alapján megállapítható, hogy a megkérdezettek 82 százaléka értesült arról, hogy a szíriai katonai konfliktusok, illetve a török államfő nyilatkozata nyomán újabb tömegek…..
Ha focista lettem volna, egyből kapnék VIP ellátást. Kedves Praxis Blog!     Két rövid történet. Az első a feleségem tavalyi sztorija, a másik az én történetem. A feleségem 2019.08.30-án este hazafelé a munkahelye előtt a főnöke szeme láttára elesett és eltörte a bal kisujj kézközép csontját…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
Praxis Elment a kisbabánk 2020.03.05 06:00:00
Az utcán estem össze egyik pillanatról a másikra, amire kiért a mentő a pulzusszámom 20 volt. Kedves Praxis blog,   27 éves nő vagyok, immáron 8 éve fővárosunkban élek vőlegényemmel. Az én kálváriám egészen pontosan 13 éve kezdődött el, amikor hölggyé cseperedtem. Már az első menstruáció…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror, Az alábbi tapasztalatomat szeretném megosztani, a végkifejlet még várat magára mert még nincs lezárva az ügy. Közgazdász végzettséggel és pár év külföldi munkatapasztalat után most már négy éve…..
Új rovatot indítunk a mai nappal, amelyben a megszokott, hosszabb hangvételű cikkek helyett rövid, tömör, mindenki számára érdekes, aktuális kérdésekre keressük a választ olvasóink segítségével. Az új rovat  a "A nap kérdése" címet fogja viselni.  Természetesen a hagyományos, megszokott bejegyzések…..
Az autó vásárlás egyik alapvető kérdése, hogy benzinest, vagy dízelt vegyen-e az ember. Sok évvel ezelőtt még egyszerűbben billent a dízel felé a mérleg: az üzemanyag olcsóbb volt, mint a benzin, és a motor is kevesebbet fogyasztott. Manapság már ebből az egyik tényező kiesett: a dízel jelenleg bő…..
Egy héttel ezelőtt, 83 éves korában meghalt Csukás István, Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze. Vitathatatlanul legnépszerűbb meseírónk fogalom volt gyermekek és felnőttek körében egyaránt, az általa megálmodott mesefigurák nemzedékek számára váltak hivatkozási alappá: Mirr-Murr kandúr, A…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror! A kolléganőm, - hívjuk őt most Zsófinak – zsarnok, aki félelemben tart, kisebb fajta diktatúra övezi, és senki nem tesz ez ellen. Az irodában hárman dolgozunk, Klári, Zsófi és én. Zsófi régóta…..
Most már végleg betelt a pohár, elég volt a balkáni, embertelen viszonyokból!  Kedves Praxis Blog!   Lehet, hogy kicsit összeszedetlen leszek, de fel vagyok zaklatva, az Orosházi Kórházban uralkodó  felháborító, embertelen viszonyokból már rettentően elegünk van! 69 éves édesanyám sokadjára…..