Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gega

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állatok jóllétéről alkotott véleményünk mindig változik. Így változik az is, hogy mit tekintünk állatbántalmazásnak, melyek az egyáltalán el nem fogadható bánásmódok. Lassan és fokozatosan, új elemmel bővül az állatkínzás fogalomtára. Ez pedig nem más, mint az ivartalanítás...
Gega 2018.09.26 08:46:29
Apa fut Útvonalajánló 2015.06.01 14:05:08
Jó régen írtam már a blogba, most újra érzem az ihletet, gyorsan ki is írom magamból. :) Mostanában újból egyre többet futok és a Futóegerekkel is többet eddzek közösen. Nemrég jött az ötlet, hogy milyen jó lenne az ismert útvonalak fő jellemzőit összegyűjteni, valamint be…..
A tegnap esti edzést követő FB-posztom kapcsán felvetődött a kérdés: nincs-e lelkiismeretfurdalásom, amiért nem a kislányommal vagyok. Azt válaszoltam, hogy sok időt töltök vele, csak ugye azt nem rakom ki az oldalra. Aztán tovább tanakodtam a kérdésen, és rengeteg gondolat…..
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de ha én elvetődöm valahová, és van egy tó a közelben, akkor biztosan megpróbálom körbefutni. Éppen ezért egy új kezdeményezést indítok, és várom a lelkes Futóblog olvasókat. Csatlakozzatok az “Egy tó – egy kör” projektemhez. Baromi…..
Sárándi kirándulásunkból okulva ezúttal úgy döntöttünk, városi szórakozóhelyet választunk, így némi pezsgő és martini hatása alatt egyenesen Komlóig, a Laguna névre keresztelt diszkóig gurult a talicskakerék.Akárcsak legutóbb Sárándon, itt Komlón is csodálkozó arcok…..
Gega 2012.11.07 23:02:31
Road to Brno Welcome aboard! 2012.06.04 22:03:00
A fenti üdvözlő szöveg nagyjából reggel 8:55-kor hangzott el, így a papírhalmaz aláírásától számítva hivatalosan is az IBM Global Services Delivery Center Brno Site hivatalos alkalmazásában állok :) Mivel aláírtaam egy jó vaskos titoktartási nyilatkozatot, így vigyáznom kell…..
Mint a cím is utal rá, holnaptól hivatalosan is az IBM Delivery Center alkalmazottja leszek. A reggel nyilván papírmunkával kezdődik majd, utána egy laza nap veszi kezdetét egy halom kötelezően végigülendő előadással. Nagyszerű. Kevés dolgot utálok jobban a munkában mint a…..
A szombaton elhunyt hatszoros Grammy-nyertes Whitney Houston előtt tisztelegnek a ma esti 54. Grammy-díjátadón a Los Angeles-i Staples Centerben. Houston slágereit a szintén díjnyertes Jennifer Hudson adja majd elő. A néhai énekesnő első Grammyjét 1985-ben nyerte a Saving…..
Gega 2012.02.12 23:16:14
@queensryche: várd ki a végét. Biztos lesz 1-2 állat, aki most is "anyázni fog". De azért én is remélem, hogy most (is) elmarad! :)
Gega 2012.02.12 23:49:11
„Akkor lesz vége, ha mindenki abbahagyja” – interjú Beliczai Balázzsal – Baló György, Pető Iván és Mikola István magyar hangja, a magas barna férfi humoros szerepben. Ex-lufihajtogató, ex-Família Kft-s, exhibicionista lakástulajdonos, aki sikeres show-t csinált…..
Gega 2011.06.03 21:43:15
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Az egykori Danubius és Sláger-hallgatók a Juventusra menekültek – derül ki a Szonda Ipsos decemberi felméréséből. Az egykori hallgatótábor a Class és a Neo FM-ről nagyrészt eltűnt, a két új adót a korábbi négymillió helyett decemberben naponta összesen csak 2,5 millióan…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
Van, amikor a munkaadó  érzi úgy, hogy átverték. Persze ő is hibázott, mert a munkavállalónak csak szóban, s nem írásban mondott fel. A levél: "Az egyik területünkön megszűnt a megbízatásunk. Az ott dolgozó munkatársainkkal közöltük, hogy a továbbiakban egy…..
Gega 2009.07.26 11:32:41
@kovi1970: egyetértek veled részben. Ezért is lene jó a családi adókedvezmény. Az kapjon, aki dolgozik, és van is gyereke, bevállalja a családalapítást az ország-világ sz@r helyzete ellenére. Itthon is lehetne max. fél év a gyes/gyed (akár még keveseb), ha a feltételek adottak lenének. De nem azok!
Off: A politikusoktól meg nem várhatunk semmit, egy tetves banda, csak a saját zsebüket nézik. Csak azt nézik, hogy legközelebb is ők legyenek bent, ők szedjék be a nagy lét, ők álljanak a "tűznél". ... és még folytathatnám sokmindennel.
A rendkívüli állapot továbbra is érvényben van Bangkokban, a miniszterelnök szerint, amíg nem takarítottak el minden roncsot az utcákról, így is marad. Ennek ellenére az ország vezetője mindenkit Songkranra bíztat, a két különleges szabad nap miatt így a vizicsata csütörtökön…..
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..