Regisztráció Blogot indítok
Adatok
play_off

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon fontos dologról kevés szó esik az új választási törvény kapcsán: vajon ki fog előre regisztrálni? Én tartok tőle, hogy nem csak a politikai elemzők által várt pár százezer ember esik ki a választásokból, sokkal inkább milliók. Fogalmazzunk úgy: nagyon kevés ember…..
Subba Brasil 2012.08.02 10:25:32
Update szemfüles kommentelőnktől: ..
  Tudom, hogy lassan már bődületesen unalmas téma, hogy lerágott csont lassan + hogy a csapból is folyik. Mégsem tudom megállni, hogy ne szóljak hozzá pár mondat erejéig.  Itt volt ugye ez a Hullócsillag Születik című "minden sarkon tehetségkutatás" tematikájú műsor. És az…..
play_off 2012.06.18 14:29:14
@Anselmo: "Népdalt énekelni is nácizmus?"
A blog író, néhány hozzászóló, és még több százezernyi álmagyar szerint igen! Minden, ami a nemzeti érzésekre, a magyarság összefogására, a hagyományok megőrzésére fektet hangsúlyt, az náci.
Ki kell gúnyolni, meg kell alázni, le kell fikázni.
Örülünk, Vincent? Szar és máj 2011.10.08 21:40:00
 Tarlós István felháborodott azon, hogy Bálint Andrásnak,  Eszenyi Enikőnek, Mácsai Pálnak és hat másik színigazgatónak nem tetszik az, hogy két náci disznónak odaadták az Új Színházat. Konkrétan, arról van szó, hogy Csurka István és Dörner György azt szeretnék…..
Egyik legnagyobb betegsége sok-sok szurkolónak, hogy eszelős fölényességgel tudja kezelni azt, ha valaki csak második, ne adj’Isten harmadik lesz egy világversenyen – mintha jómaga mindig elsőként tudna felnyomulni a várakozó metróra vagy mintha mindig elérné az előle…..
play_off 2011.08.31 12:13:21
@Waitzen: És ha már szépségről van szó, talán említsük meg a "még mindig versenyzik" helyett, használandó még mindig versenyez kifejelzést. Az utóbbi ugyanis nemcsak szebb, de nyelvtanilag helyes is. :)
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
Egy nap a városban Állati szex 2011.05.10 08:30:00
Nemrég Londonban jártam, a szállásom a Természettudományi Múzeum közelében volt. Eszembe jutott, hogy pár héttel korábban olvastam egy cikket egy időszaki kiállításról, amin kitömött állatok közösülnek, úgyhogy pár perc sétával megközelítettem az objektumot. Érdemes…..
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
Argentóról negatívat írnom nekem felér egy érzéstelenítés nélkül elszenvedett vakbélműtéttel, ugyanis filmjei összes hibája ellenére az európai horror legfontosabb alakja a mai napig (hogy mennyire nagyra tartom, arról elég talán annyi, hogy a szakdolgozatom témája is Argento…..
play_off 2011.02.23 07:26:16
A CBS feleslegesen aggódik az imidzse miatt, a Hollywood Reporter felmérése szerint ugyanis minél több kokót szív fel Charlie Sheen a pornós ribancok seggéről, annál nagyobb népszerűségnek örvend - legalábbis a fiatal férfiak körében. A Két pasi meg egy kicsi főszereplője most…..
play_off 2011.02.11 08:48:37
@Liquid_Night: "Ez a dolog ott válik szánalmassá, hogy hiába ő a Charlie, végső soron mégis ugyanúgy fizet a szexért, mint a legutolsó kamionsofőr"

Egyrészt a kamionsofőrös kurva és Charlie kurvái között akkora a különbség, mint a sörös vándor és Weöres Sándor között.
Másrészt meg te is fizetsz a szexért, csak nálatok házasságnak hívják és még nem is cserélhetsz, ha ráuntál, mert ha megy, viszi a házat meg a kocsit is.
play_off 2011.02.11 09:20:05
@Nayime: "Eljő majd az idő, mikor reggel az index-re kattintva a főoldalon azt látom: "Elhunyt Charlie Sheen"."

Te kis optimista! : )))
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
play_off 2011.02.02 09:01:12
@Tita nick: "Tóta W-nek kéne egy külön ország..."

Nem csak Tóta W-nek kéne külön ország, hanem az összes agyabortált, Gyurcsány fan, országot tönkretevőknek tapsikoló bioszemétnek.
El kéne felezni ezt a "kurva országot" és mindenki kapna két hónapot, hogy döntse el melyik részén akar élni. Aztán szögesdróttal, villanyárammal, aknamezővel elválasztani egymástól a kettőt örökre!
Nekünk csak előnyünk származna belőle. Pl. a mi országunkban azonnal megoldódna a cigánykérdés, mert nem maradna itt egy sem. Eltűnne a sok hazug, sunyi, magyarellenes médiamózes, az ellendrukkerek, az alzheimer kóros, notóriusan maszop gyűlésre járó és szavazó kádárista nyugdíjasok nagy része.
Épülhetne egy élhető, gyarapodó, tisztességesen dolgozó emberekből álló ország.
play_off 2011.02.02 09:49:18
@Motherhacker: Tóta W reménykedik és gyűlölve fröcsög! Ilyeneket ír mostanában:
"Végképp eltörölni (mármint Orbánékat), ez az ő céljuk" És persze Tóta W-é is, hiszen ő is maradt a manyupban.

Aztán egy korábbi írásában azt találta írni (de egy világosabb pillanatában gyorsan ki is törölte), hogy "Matolcsyék addigra már arccal lefelé lesznek eltemetve.

Szép, ugye?
Bélámnak teljesen elgurult a gyógyszere. De én nagyon élvezem, ahogy habzó szájjal veri magát a földhöz. : )
play_off 2011.02.02 10:27:39
@Hapax legomenon: Igazi idilli kép. Szinte látom, amint az "ellenállás és a kockázat izgalmától" pirospozsgás arccal kezet szorítotok egymással. A háttérben hullámzó búzamezők, és virágzó almafák. Odább éneklő úttörők és vaskohászok. Fentről pedig Rákosi Mátyás elvtárs-pajtás mosolygós tekintettel néz le rátok.
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
hogyvolt VV4 - 4X37 2011.01.21 11:15:00
Miután összeugatok a férjemmel, duzzogva bevackolom magam a nyugiszobába és őszintén remélem, hogy egy lerakott ikrának érzi magát. Pár perc múlva már bánom, mert nem vagyok én arra ráállva, hogy kibelezett mackót, nyálas csócsacsontot meg vak koalamacit körém rakjanak, mikor…..
Január 8-án tartja 28. születésnapját Észak-Korea leendő ura Kim Dzsong Un, a sokat betegeskedő Kim Dzsong Il államelnök legkisebb fia. Bár az ünnepségek fényét beárnyékolta, hogy tavaly december elején vagy szabotázs, vagy az elöregedett sínhálózat miatt kisiklott a Kínából Phenjanba tartó…..
play_off 2011.01.07 12:00:48
@Rohadjatokmeg!: "Északkoreához meg annyit hogy volt egy dokumentumfilm, amiben próbálták mutogatni az emberek életkörülményeit.
Kb ugyanaz mint magyarországon."

Költözz ki, baz'meg!
Ezzel a mentalitással még talán te is lehetnél ott valaki.
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
play_off 2011.01.07 10:59:45
@ċsirke72: "Az utolsot nem ertem."

Pedig az a legjobb.
Az Indul a bakterház remakejének szereplőválogatásán készült.
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
play_off 2010.10.08 10:50:04
@Rive: "Bocsesz, hogy belevauvau, de a berakott képen a szmötyi a gátba épitett - általam nem ismert funkciójú - csőrendszerből származik, a gát anyagában pedig szivárgásra, törésre utaló nyomokat itt sem látni."

Akkor nézd meg jobban!!!
A középen látható létre mellett (balra) tisztán lehet látni a nagy repedést a gát falán!!!
Te mit nézel, ha még ezt sem látod?!
play_off 2010.10.08 10:51:38
Ökológiai katasztrófa fenyeget a Kolontár melletti timföldgyár tározójának gátja átszakadása után - erről szólnak a hírek manapság. A kár rettenetesen nagy: eddig öt települést érintett a lúgos víz és a vörösiszap, több száz hektár földet tönkretett, a Marcal felső…..
Régen volt egyklikkes játékunk, és a Smiley Showdown igazán megérdemli a posztot, mert szép is, jó is. Csak sajnos rövid is. Hamar végi lehet klikkolni a pályákat, aztán már csak legfeljebb a plecsnikre hajthatunk, meg persze a pontszámra. Amúgy jól ki van találva, emotikonokat…..
play_off 2010.09.01 10:36:24
 Latinovits Zoltán levele Ruttkai Évához... (részlet)"...Nincs nyugalom. Én is várok. Várlak, hogy elmondhassam: légy nyugodt, vagyok és leszek Neked. Elvégeztetett. Ne hajtson hallgatásom és szomorúságom zajos helyekre, ne hajtson el gyötrődésem, várakozásom,…..
Kispál és a Borz 2010. július 20., Relentless Garage, London A 90-es évek első felében a fiúk két táborba tömörültek a gimiben, és kölcsönösen lenézték egymást. Voltak a kispálosok, illetve voltak a tankcsapdások. Én frissen avanzsált rockerként az utóbbiba tartoztam,…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
play_off 2010.07.16 11:41:51
@tony zionist: A lista negyedik Mile Lajos pl.
w Folytassa, Cleo 2010.07.14 05:30:00
A szabadság szülőanyja, Franciaország elszánta magát, és megszülte a törvényt: a szabadság és a nők jogai nevében úgy határozott az alsóház, hogy mostantól Franciaországban a nőknek nincs joguk zacskót húzni a fejükre. Tilos az arc eltakarása úgy általában, de hát tudja…..
Szar volt a döntő sajnos, ellentétben a vébével, ami viszont összességében kiváló lett, izgalmas, pörgős és sok gólos. Fura érzés, hogy világ legjobb csapata nyert ugyan, de nem azzal a szeretetreméltó játékkal, amivel az utóbbi években mindig. Mintha valami olasznátha…..
play_off 2010.07.12 12:45:27
www.samsungsport.hu/images/news/img_news_57509_n.jpg

Nézzétek a szemét. Mintha egy üres kútba nézne az ember. Csalhatatlan jele, hogy komplett őrült a fickó.
play_off 2010.07.12 12:46:39
@ezisvalami?: Kezet fogott vele.
Vége. Iniesta a 116. percben eldöntötte a mérkőzést, világbajnok lett Spanyolország, valljuk be, megérdemelten. Mindenekelőtt gratulálunk a hispánoknak, ahogy a sportszerűség ezt megkívánja. Apropó, sportszerűség. Az Oranje meggyőződésem szerint annak köszönheti ezt a…..