Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carrow

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondolom már tervbe vett fing és böfiadó előtt most az úgymond egészségtelen élelmiszeradót (hamburger, chipsadó) fogják kivetni a népre, természetesen a mi egészségünk óvása érdekében. Persze engem is érinteni fog mint mindenkit, mert bár nem gyakran, de azért én is…..
Előre is leszögezném, hogy Stohl András nem egy kedvencem. Sosem tartottam őt különösebben szimpatikusnak és teljesen megérdemli azt a nyilvános meghurcolást, amit kap és kapott a balesete óta. Mint visszaeső pláne.Azonban megérdemli-e, hogy lesitteljék? Véleményem szerint nem.…..
Pár hete indította a Youtube a csodálatos Movie részlegét, ahol ingyen lehet filmeket (vagy annak álcázott hulladékot) nézni. Anno twitteren azt mondtam, hogy van pár jó film (pl a Bad Taste Peter Jacksontól) mára azonban ezek teljesen eltűntek és félelmetesen gagyi(nak tűnő)…..
Carrow 2011.06.20 18:54:57
Én még tudom ajánlani a "Kissing Cousins" című filmet, szerintem egy korrektül összerakott vígjáték.

www.youtube.com/movie?v=Z3-Ry8iJ1jE&feature=mv_sr

Az egyetlen eddig amit végig tudtam nézni és egyáltalán nem bántam meg. Viszont a cím nem szimbolikus, aki ettől kikészül, az hagyja ki.
Ilyen sem volt még és ez volt freddyné utolsó szereplése. A jövőben Otherworld-ösökkel remélem azért még sikerül rögzíteni egy menetet. A hangminőség sajnos olyan amilyen. Ez volt a Beach Soccer bejegyzésdömping utolsó fejezete ..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
A múltkori összegzés után, itt a második kör, hogy utólagosan is értékeljem az itt bemutatottakat.Akimbo: 20% -> Szerintem ilyen platform játékkal még nem is találkoztam, ahol ennyire gyorsan átláttam, hogy ezt a büdös életben nem fogom végigvinni. Egyrészt szerintem…..
ESZMÉLETLEN JÓ LETT! :D Hihetetlen mik voltak a múltban Ha nem látszódna a videó, az azért van, mert a Gametrailers szervere túlterhelt. Nézz fel később újra. ..
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Gál M. A Föld órája 2009.03.28 20:40:00
Néhány perce kezdődött a Föld órája nevű akció. A szervezők arra kérték az embereket, hogy 20:30 és 21:30 között kapcsolják le a villanyt. Én ennek a felhívásnak eleget is tettem. A szobában pislákoló egyetlen 15 Wattos energiatakarékos izzót, ami ilyenkor világítani…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
Youtube "előfizetőim" észrevehették, hogy ha megjelenik egy új videóm, szoktam készíteni hozzá kis ajánlókat. Lehetőleg valami extra baromságot, ahogy ebben az esetben is. Szóval egy nem felhasznált jelenetet pakoltam fel, amit "Tecső" barátunk egy napra rá…..
ROFL-net Fekete 2009.03.04 05:54:00
Carrow 2009.03.04 07:12:24
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.02.10 06:37:00
Milyen pici fej!19 trend egy emberben!Szkander Öv. Meg nadrág.Meg úgy minden... Tessék méltósággal öregedni Ez túl könnyűEz is Szexista férfiak. Csak ledegradálnak bennünket ..
Carrow 2009.02.11 08:29:03
@kritizer: Pontosan.
Oh yeah! I picked a real stinker this time. As always, this video is dedicated to anyone who’s been traumatized by this game...