Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Éjszakai őrség

379 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy fizetőssé válik a Citromail - 2023. április 12-től - és hasonló döntésre jutott az Indamail is - 2023. március 28-tól - szétnéztem, milyen alternatívák vannak itthon és külföldön. A teljesség igénye nélkül. Magyar email szolgáltatók A nagy külföldi szolgáltatók mellett az is csoda,…..
Kaptam egy emailt, feladó a Yettel. Korábban Telenor. Még korábban Pannon GSM. Úgy tűnik, sok dolog anno nagyon klasszul meg lett valósítva, mert az emailben szereplő linkek még mindig pannon.hu domain nevekben működnek. Emlékeztető: a Pannn GSM 2010-ben megszűnt a hazai mobil piacon.  ..
Egyre több helyen találkozom olyan megoldással, hogy a hírlevél impresszumában nem helyeznek el egy kattintással elérhető leiratkozási lehetőséget, ehelyett a weboldalra invitálják az adott szolgáltató profil oldalába, hogy ott állítsam be az értesítési paramétereimet, ha nem kívánok többé leveleket…..
Nézegetem a 2022-es országgyűlési választások utolsó óráiban, hogy mekkorákat robbantak a talán tudatosan a kampány utolsó hetére időzített, erősen kormánykritikus videók. A 444.hu filmje, az Öt lecke a valóság felszámolásáról, nagyságrendben jelenleg 800 ezres megtekintéssel bír, míg Bödőcs Tibor…..
Igen, tudom, káros, és mindemellett még káros is. De valljuk be, azért voltak korszakok, amikor mind a cigaretta, mind a szivar stíluselemként működött, még csak ki sem kell mennünk az országból, elég, ha Karády Katalin ikonikus képére gondolunk, és persze ott van még Clint Eastwood, Churchill, és…..
A kötő- és töltelékszavakat most kiszedegettem...
Éjszakai őrség Spam trend 2021.06.07 23:11:20
Kimazsoláztam vagy ezer levelet a spam mappámból. Mutatom a szófelhőt, amit gyártottam a tartalomból...
Kedves Telekom! Megvan annak már úgy 25 éve, hogy az ügyfeletek lettem. Ez már önmagában is szép szám. A telefonszámlám talán soha nem ment havi 25.000 Ft alá és sokszor kerülgette a 100.000 Ft-ot. Szerény becslésem szerint 8-10 millió Ft szolgáltatási díjat fizettem eddig nektek, csak én. A…..
Kéretlen leveleket garmadával kapok hetente, hol angol, hol német nyelven. Legújabban olyan, magukat hackereknek beállító feladóktól jönnek megkeresések, akik azt állítják, frankón feltörték a postafiókomat, látják, milyen felnőtt tartalmakat látogatok, leszedték az infókat a webkamerámról és számos…..
Ebből a fajta cikkből sorozatot lehetne írni. Sajnos. Most egy, számomra nem csak bosszantó, de valóban érthetetlen problémáról lebbentem fel a fátylat. Adott egy iPhone, ami még működik, éppen fel is van töltve, csakhogy eljárt felette az idő és mit ad Isten? Nem iPhone-ra lett lecserélve, hanem…..
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
Éjszakai őrség 2019.04.27 21:23:24
@Semper Fidelis: Senkit nem érdekel nyilván, de én is dolgoztam bankban. És fenntartom, hogy igenis szánalmas, hogy a XXI. században még mindig itt kell tartani. Egyébként direkt ügyfél oldalról szemléztem az ügyet, hiszen milyen más oldalról is kellene szemlézni? Nekem a fizetés, a jóváírás fogadása, vagy egy átutalás indítása mind banki tranzakció. Kicsit sem érdekel, mi van mögötte. Működjön, ennyi az elvárásom. Ha meg nem működik, akkor tudjam, miért nem és hogy mikor megint. Biztos sokat kívánok, de akkor ezt felvállalom.
Hát ezt meg majdnem elfelejtettem, pedig évek óta mindig megcsinálom. Szólhattatok volna. :)..
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
Éjszakai őrség 2019.01.03 14:54:25
@Neo07: "világviszonylatban"

Ugyan, kérlek... :/
Ízlelgetem ezt az új kifejezést: "reprezentatív THM". Talán az Erste hirdetésében tűnt fel. Emlékeztetőül: a THM - Teljes Hiteldíj Mutató - azért jött létre, hogy az ügyfél pontosan tudja, mennyi pénzt kell visszafizetnie, en bloc. Nem lehet, ismétlem, NEM LEHET ezt a számot megcímkézni semmivel,…..
Legalább három, ha nem négy órája a Youtube majdnem teljesen meg van halva.... Ennyi a maximum, amit ki tudtam belőle most csiholni, igen, bizony, még egy logóra sem futotta. ** UPDATE Logó már legalább van. Ha Google keresésből jövök.....
Úgy általában is lehetne erről véleményt írni, de engedtessék meg, hogy csak egyetlen fájó pontot említsek. Eléggé, úgymond "forró kása kerülgető" módon pont az az összeg hiányzik a támogatási mérföldköveket kijelölő számokból, jelesül a 60 millió és a 10 milliárd Forint között, ami mellé azt írta…..
This short post is about to removing the annoying numbers from your Facebook page URL. Yout Facebook page URL probably looks like currently as: https://www.facebook.com/YourShinyCompany-263391008805214/ Changing the Facebook page URL is an easy job. You just have to collect 25 likes to your…..
Hát igen... Előbb-utóbb sokaknál felmerül az a probléma, hogy az alig felcseperedő gyermekük kezében olyan eszköz van, ami meglehetősen tág teret nyit a világ olyan bugyraira is, amelyekkel esetleg még nem volna szerencsés találkoznia. Nincs olyan védelem, amit ne lehetne megkerülni, de talán mire a…..
Hát ez is megvolt. Mondanám, hogy utólag mindenki okos, de vérforralóan nem az senki. A reggeli lapok tele vannak ön- és nemzetsajnáló nyilatkozatokkal, olyan mély elemzésekkel, hogy levegőt sem kap az ember, ha belemerül. Ha valaki az egy-két hosszabb bekezdésből álló hozzászólásokat az ellenzéki…..
Jól kiakadt nem is olyan régen az egyik internetszolgáltató DNS szervere, emiatt a felhasználóik simán azt élték meg, hogy "nem megy az internet". Pedig mindössze annyi történt, hogy a www.index.hu típusú nevek értelmezéséért felelős névszerverek - akik lefordítják ezeket a számokat IP címekre - nem…..
A minap a floridai Kennedy Space Center kilövőállomásáról sikeresen elindult napjaink legerősebb rakétája, a Falcon Heavy. Ez ugyebár nem is egy rakéta, hanem 27 egység, összecsomózva, rettenetes tolóerőt biztosítva. Nem a világ valaha volt legerősebb hajtóművéről van szó, ezt sokszor…..
A ma felröppent hír sok szakmai fórumon leverte a biztosítékot. Szűkebb körömben is jó páran kimentek a hajuk alól. Az ITcafe hírét követve 400+ gov.hu email címet találunk jelszóval együtt a Pastebin szövegmegosztó oldalon. Mondjuk nekem eléggé véleményes, hogy a Pastebin 1. számú szabálya ellenére…..
Ezt véletlenül fedeztem fel. Feltűnt az óriási érdeklődés a Bátor Tábor támogatási projekt iránt, így gondoltam, a jelenleg elérhető adatokat összesítem és összevetem azzal, amit a honlap magáról hirdet. Jelenleg a következő támogatási érték olvasható a Bátor Tábor Alapítvány javára. "Az…..