Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harpiasas

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Én szeretem a Sztárban Sztárt, még akkor is körömszakadtáig védtem, amikor boldog boldogtalan, kolléga, barát, interjúalany, tévés szakember vagy éppen a taxisofőr kutyázta lendületből, szar beöltözős faszság, mondták, gagyi díszletek, nevetséges smink, lelakott jelmezek, giccses előadások, rossz…..
Harpiasas 2016.11.14 20:42:02
@Boka1: Egyetértek.
Ha a sütő a mumusod, ez a te sajttortád. Eleve szeretem a sajttortákban, hogy egyszerre sósak és édesek, de itt a ricotta még plusz savanykássá is teszi.  Nutellás sajttorta (12 szelet) Hozzávalók:  a kekszréteghez:  100 g vaj 280 g mézes-mogyorós Jó reggelt! keksz a…..
Harpiasas 2014.12.20 13:57:08
Tragikomikus melodrámává fajuló sorozatunk az utolsó előtti részhez érkezett, a sakkfigurák a helyükön a grandiózus fináléhoz, aminek pár momentumát már most meg lehet tippelni, de minek, reménykedjünk, hogy a forgatókönyvírók tartogatnak valami váratlant is az ingujjukban,…..
Drága sütisütő olvasóim, itt ez ideje, hogy én is adjak nektek valamit karácsonyra. Egyrészt megkapjátok tőlem ennek a jól bevált mákos guba tortának a receptjét, mert szerintem a bejgli mellé nyugodtan odafér még az ünnepi asztalra. És ami talán még ennél hasznosabb…..
isolde Miért nem távoznak? 2013.11.19 08:32:05
Leslie Morgan Steiner író és korábbi áldozat arról beszél a TED-en, hogy milyen félreértések övezik a családon belüli erőszakot és miért nem lépnek le a nők bántalmazóiktól. Magyar felirattal.  ..
Elöljáróban: csak ma csöppentem ide, ne várjatok nagy dolgokat, a számítógép amúgy is állandó harcban áll velem (vagy fordítva), szóval még gőzöm sincs, mit miért és hogyan, képek nyista, hogy finom legyek, mert még elszúrom a végén és kezdhetem elölről az egészet.(Egy…..
:::Csokiblog::: Csokifesztivál 2011.09.18 15:38:00
A Csokifesztiválon Édes Napokon két véglet van: egyrészt ott vannak a tehetséges, izgalmas kézműves csokoládékat és bonbonokat gyártó kisvállalkozások, másrészt pedig a tömegcikkeket gyártó multicégek. Ennek megfelelően a Várban igen vegyes kép fogadja az odalátogatót: az…..
:::Csokiblog::: Dobpergés! 2011.09.13 17:49:03
A Random.org segítségével kisorsoltuk a nyerteseket, ezek pedig a 2., 3., 6., 7. és 12. kommentelő, vagyis: Szüdzsike, Hárpiasas, Andirea, zoned és Luloo nevű kommentelőink! A nyerteseknek gratulálunk és egyúttal kérjük őket, hogy jelentkezzenek a jegyekért a…..
Harpiasas 2011.09.13 22:10:01
Ti is számoljátok vissza a napokat a Csokifesztiválig? Én már alig várom. Iszonyúan örülök neki, hogy a sok pálinka-, sör-, bor- és egyéb össznépi gasztrobanzáj mellett végre mi is megkapjuk a magunkét, mégpedig az esemény rangjához méltóan a Budai Várban:) Hogy még…..
Megvártam az első három részt, hiszen a Dallas is csak akkor lett izgalmas, amikor Jockey belelendült az ármánykodásba, meg a szimultán viszkiszódázásba. De sajnos hiába adagoltunk magunkba háromszor ötven percet, a Presszó – és most hagyjuk a kávés hasonlatokat, minthogy…..