Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giant

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hángörienidiocc Epic fail, 2011.03.10 19:15:44
vagy csak én maradtam le a tudomány jelenlegi állásától? H. Cikk (1) A hivatalos nyelv a magyar. (2) Magyarország védi a magyar nyelvet, tiszteletben tartja a hazai nemzetiségek és népcsoportok, valamint más nemzetek nyelvét. O. Cikk (1) Magyarország védi és fenntartja…..
A pornó még nem érte el a fejlődés végpontját, vannak benne lehetőségek, na. Ezt onnan is lehet tudni, hogy nem jutott még eszükbe tudományos köntösbe csavarni az egész éjszakán át tartó csömöszköléseket. Bezzeg az úgynevezett ismeretterjesztő csatornák. Ők…..
A TvSquad egyik írójának lehetősége nyílt elolvasni az általunk egyik legjobban várt FOX sorozat pilotjának forgatókönyvét, és a blogon nyilvánosságra is hozott belőle részleteket, melyeket mi is megosztunk a nyájas olvasótábor spoilerre szomjazó részével, az ugrás után…..
Az megvolt, hogy Cartman seggébe valami műszert dugtak a földönkívüliek? És az, amikor a Sátán análisan inzultálta Szadámot? Vagy amikor Steve Irwin rájával a mellében ment maszkabálba? Igen, a South Park ilyen, a kissé infantilis kaki-pisi-kuki-puni beszólások mellett…..
Pihent agyú, és sok szabadidővel rendelkező amerikai kölykök vágták össze az alábbi videót a Hivatal amerikai verziójának epizódjaiból, mi nagyon mókásnak találjuk, hiszen egy rohadt vicces sitcomból csináltak véres thrillereket megszégyenítő trailert. ..
Két csatorna is viccesnek találja a mozgáskorlátozottakat, és rögvest berendeltek egy-egy olyan sitcomot, melyben a főszereplők kerekesszékben töltik majd a műsoridőt. A FOX sorozata a Playing Chicken címet kapta, és egy olyan elvakult jobbos paliról szól, aki egy baleset után…..
Tegnap este megvolt a 24 6. évadának hivatalos premierje is (az első négy óra már korábban kikerült a fájlcserélőkre, aki nem bírta ki, leszedhette), hajtás előtt nem fogunk spoilerezni, mert bunkóság, de aki eddig nem nézte/töltötte, az sürgősen pótolja, mert rohadt jól indul…..
Giant 2007.01.15 23:18:05
báró, Bauert már kinyírták eddig kb 2x, csak hát ugye ennyi mákkal, amennyi neki jutott, leginkább lottóznia kéne ;)
nekem amúgy akkor lohadt le egy kissé a kedvem, amikor elkezdtem megnézni még korábbi napok dvd-kre pakolt extrái közül a készítők (rendezők, producerek, színészek) kommentárjait...

kiábrándítóan hatott, ahogyan "megláthattam" hogyan is készül a "real time"

:-P

(nem mintha nem tudtam volna, csak azért addig működik ez az egész, ameddig elhiszed, hogy az így van és kész:)

A mostani első négy órát is így néztem végig...persze, kiszabadul dzsekk, persze megkérik még egyszer utoljára, persze nem
csak nála áll a bál - by the way, ha nem tudtam volna egyszerre megnézni az első négy órát, azt érezném, hogy az eddigi leguncsibb mellékszálakat hozták össze a készítők, a szokásos xarfazék megkavarásával - munkahelyi konflikt Klói hites ura meg az első nap után ismét előhúzott fiatal technikus srác között, USA elnök a tanácsadóival - persze kvázi ördögként és angyalként MINDIG eltérő véleményen vannak, hogy itt is meglegyen a konflikt, elnöki hugica, az (i)gazság bajnoka és persze ügyvéd is egyben...szóval föhh:-P ez így már sok volt egyszerre...

de kárpótoltak azzal a füstös befejezéssel - ellentétben a másik atomrobbantásos családi szappansorozattal (Jerikó) - itt legalább eltalálták a feeling-et...

ez már kellett, hogy lebilincseljen újra:)

a cikk kérdésére a válasz: igen, mindig igyekeznek túl messzire menni a 24 készítői (szeretik is mondogatni, hogy még magukat is meg akarják lepni, amikor készítik a következő jelenetet...)

hát ez most bejött...

és szegény Curtis-t nem is említettük még, pedig az is okozott egy kis törést...