Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thor az igazi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsaltalak Pocsék az ágyban 2009.06.06 09:45:00
El kell ítélni azt a nőt, aki azért keres magának "kalandokat", mert a férjétől nem kapja meg azt az ágyban, amire vágyik?Férjnél vagyok 7 éve, a párom a mai napig mondja, megcsókolná a lábam nyomát is. Nagyon szeret, mindegy hogy nézek ki, ha zsíros a hajam, vagy…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Thor az igazi 2009.06.01 20:11:36
@Jessi: A Terminátor is értünk halt meg. Csak még túl friss az élmény.
Az alanti történetben az a legszebb, hogy csajozni vágyó hőseink egyből fejenként 2 Unicumot rendeltek. Maga a sztori innen a tengerfenékről ugye eldönthetetlen, bár gyanús, hogy ha tényleg hamis pénzt kap egy pultos, akkor nem így viselkedik. Vágtak át valakit szórakozóhelyen…..
Thor az igazi 2009.05.25 01:52:57
Update: Bár ezen a héten a feladatválasztás nem bizonyult maradéktalanul jónak (mondhatnám azt is hogy szar volt, de az nem hangzana profinak), azért így is szép számú tipp érkezett. A megfejtők közül a szerencse és a random.org ezúttal Bravo Bateman nevű kedves barátunknak…..
Thor az igazi 2009.05.16 17:40:42
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..
Thor az igazi 2009.05.14 10:30:31
@kobax: a focihoz való viszonyod már abból is kiderült, hogy "pasi"-ként hivatkozol magadra. :)
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Thor az igazi 2009.04.15 14:39:06
@hejj ha én egyszer...: Ha lennél már 17, akkor valószínűleg rájöttél volna, hogy három felkiáltójel, vagy egy kérdőjel is elég egy mondat végére. (A 16-ot abból gondoltam, hogy az "autodafé" másodikos gimis tananyag.) Egyébként nem veszem túl komolyan magam, viszont még a laikus számára is könnyen belátható, hogy kamasz vagy. Nem gond ez, hanem állapot. ;) Inkább regisztrálj egy új nicket, úgy nem kell tovább szenvedned ezzel.
Thor az igazi 2009.04.15 14:44:14
@hejj ha én egyszer...: Nincs. Elértem, amit akartam.
Thor az igazi 2009.04.15 14:28:18
@hejj ha én egyszer...: Te, 16 évesen maximum a Sims-ben lehetsz cégjogász, barátom. A kommentjeid többi része ettől kezdve figyelmet sem érdemel.
A General Motors és a Segway összefogott és kitalálta az egyszemélyes városi autót. A P.U.M.A. maximum 35 mérföld/órás (56 km/h) sebességre képes, egy feltöltéssel 35 mérföldet (56 kilométert) tud haladni. A járművek képesek egymás közötti kommunikációra, ami az…..
Thor az igazi 2009.04.08 13:51:16
@bécsi pszicho: Tudnám, hogy egy olyan járműnél, ami arra lett tervezve, hogy reggel be, délután haza, ami átlagosan 10-20km-t jelent, miért várják, hogy egy töltéssel (nincs károsanyag-kibocsájtás, csak úgy mellékesen) lenyomjon egy Párizs-Dakart.

Egyébként megtekinthető itt:
www.youtube.com/watch?v=qY4msj5Q05Q&feature=player_embedded
Közel negyven évvel ezelőtt, 1969. július 20-án Neil Alden Armstrong amerikai űrhajós kilépett a holdkomp ajtaján, csizmás lábával megérintette a Hold felszínét, és elmondta az azóta egészen pontosan 1.989.576.214-szer idézett mondatot: „Kis lépés az embernek, hatalmas…..
Thor az igazi 2008.12.21 19:39:42
www.youtube.com/watch?v=RdZd30FHiBo&feature=related

Azért ez érdekes adalék Aldrin-hoz:

A riporter nem azt mondja itt, hogy: "Kedves Uram, esküdjön a Bibliára, hogy járt a Holdon!", hanem inkább ilyeneket, mint: "Maga azt állította, hogy járt a Holdon, pedig nem!" azután pedig: "Maga gyáva! Maga hazug!"

Egy holdutazással a hátam mögött én is kiütöttem volna. :)
Kettős Mérce A fóbia diadala! 2008.12.15 15:32:00
Az alkotmánybíróság megsemmisítette a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt, mely 2009 január elsejétől lehetővé tette volna minden magyar állampolgár számára, hogy házasság helyett ezt az együttélési formát válasszák, ezzel az örökbefogadást leszámítva a…..
    Nemrég Ki az írófejedelem a politikusok között? címmel érdekes játékot indított az Index (http://index.hu/politika/belfold/iro081205/), amelyben a szerző személyét kellett kitalálni a könyv első bekezdéséből. Bár szeretem az ilyesfajta találós kérdéseket,…..
Végre itt a lehetőség! Az eddig elnyomott perpetuum mobile szakértők bátran előbújhatnak. Megtört a jég, szabad a pálya, nem kell tovább bujdosni, nem kell a TUDÁST tovább titkolni. Előszedhetitek az évek óta polcon porosodó, eltitkolt, de működő készülékeiteket, mert megnyílt a lehetőség, hogy…..
Te jó szagú Úristen! Csak ennyit tudtam kínomban kinyögni, amikor először csapott le rám a tévében a Profi áruházláncot újrapozicionálni próbáló kampány első darabja. Ha azt akarták, hogy a néző visszarepüljön 20-30 évet, és azt gondolja, hogy a Profiban még 3,60 Ft a…..
Thor az igazi 2008.09.30 13:27:30
Hangyasav

Ha valóban közöd van a reklámszakmához (amit a hsz-edben sejteni engedsz), akkor sipirc vissza tanulni még egy kicsit, mert a titok, amit megosztottál eléggé elnagyolt. A reklámnak az _is_ célja, hogy beszéljenek róla, de van, hogy ez az _egyetlen_ célja, ha teszem azt, csak warmupja egy kampánynak a spot.
Egy újabb titok: költünk százmilliókat arra, hogy okostojás bloggerek és kommentelők irogassanak spotokról. (Javasolt irodalom:
www.stevepavlina.com/blog/ és a csávó még csak a spanyolviasz kategóriában utazik)

Azt írod: "A_reklám_célja_az_eladás. Pont. Közvetlenül vagy közvetve, most vagy később, de forgalmat kell generálnia, mert különben kidobott pénz, és nem okos befektetés."

Na igen, de jobban jársz, ha az "eladást" és a "forgalmat" a jövőben már nem szinonímaként használod, mert elég régóta nem azok, ráadásul ez így túl általános.

Azt is írtad: "Mivel nem ismerjük a számokat (a kampány nem túl régi, és az ilyesmit egyébként sem osztják meg a nagyközönséggel, még a szakmával sem), csak tapogatózunk a hatékonyságot illetőleg."

Valamilyen érdekes szakmával találkozhattál. De hadd kérdezzek valamit: Szerinted egy ügynökség mire fog hivatkozni, ha egy megrendelő döntését szeretné befolyásolni, hogy kit válasszon? Ezeket az adatokat nem érdemes eltitkolni, mert többet hoznak a konyhára, ha szabadon hozzáférhetőek. Annál is inkább, mert a hatékonyságot a célcsoport körében kell mérni, mert a példánál maradva ennek a spotnak a hatékonysága pl. a 7-10 évesek körében 0 (nulla). És? Kit érdekel? Nem nekik készült. Ha jól lövik be azt, hogy mikor megy le adásban és milyen adókon, akkor eljutnak azokhoz az emberekhez, akiknek a Korda-házaspár fontos valamilyen okból. Ez legyen a 60-tól 75 évesig terjedő közönség (szűken mérve). Ők azok szerintem, akiknek szól a reklám, akik forintra pontosan tudják, hogy melyik diszkont üzlet mit akciózik a héten, és mennyibe kerül náluk a kenyér. Ez feléjük egy kis lökés, hogy nézzenek be a Profiba. De a járulékos dolgokról is lehetne még beszélni, ami azzal jár, ha egy ilyen blogon ez a spot generál egy pár száz hozzászólást. ;) (De most nem fogok, mert dolgozni is kell valamikor. :) )