Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pongyolapitypang

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na most viszont, kínos vagy nem, be kell vallanom, hogy Hancuval tizenöt percig vinnyogtunk Burgonya Béla küldeményén, aztán, mivel a ti förmedvényeiteket olvassuk álló nap, így az agyunk elfolyósodott, képtelenek voltunk eldönteni, hogy ez-e a legjobb kérdés, amit valaha olvastunk.…..
pongyolapitypang 2009.10.07 08:46:32
Öt év - öt nyelv Igeidők 2009.05.28 02:03:00
Nem tudom ki hogy van vele, de én a magam részéről ki tudnék futni a világból az angol nyelv különböző múltidőitől. Biztos jó nekik, hogy le tudják írni/el tudják mondani, hogy a két múltbeli esemény között milyen reláció áll fent, de ha szigorúan veszem, teljesen…..
Mai témánk a szaxofon.   A kép innen   Elég valószínűnek tartom, hogy az én történetem mindenkit a http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/05/ket_lanynal_is_torzsvendeg_lettem sztorira fog emlékeztetni, de azért aki megteheti, olvassa el ezt is. =]   Békésen…..
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Kérdőre vont olyan dolgok miatt pl. hogy miért van nálam otthon óvszer, a „Mert jó ha van.” válasz után újabb sértődés.A kép innenKedves Szakítós blog!A következő iromány egy 6 hónapos se vele se nélküle kapcsolat története. Hosszú lesz, ezért a könnyebb…..
 Az önök kedvenc Reakciója mindig a történelem ütőerén tartja hüvelykujját, így természetesen ma is ott voltunk, ahol a nagy dolgok történtek. Igaz, minket a Köztársasági Őrezred emberei eltávolítottak az MSZP-kongresszus környékéről, de Spanyol' kollega bent…..
pongyolapitypang 2009.03.21 22:15:20
pongyolapitypang 2009.03.23 07:45:57
@RIO:
Igen, de 18 ev felett papirunk van a felnottsegrol. Nem a szulore, nagybacsira, allamra kell kenni. Onneveles :)
Van valami mondas: ne azt kerdezd, mit tesz az orszag teerted, hanem te mit tehetsz erte (vagymi), es ez barkire-barmire vonatkoztathato.
A legtöbbször felmerült kérdésekre itt is válaszolunk: Megmarad-e a régi emailcímem? A freestartos emailcímed változatlan marad. A postafiókod tartalma érintetlenül megmarad.…..
pongyolapitypang 2009.03.06 00:37:37
@support.inda.hu:
Ez idaig okes, be is lehet lepni, de a kerdes az, hogy a freestartos levelek hova tuntek? Meg a cimtar. Mert nem a freestartrol voltam regisztralva az INDAra. Ilyenkor mi van?
pongyolapitypang 2009.03.06 11:38:17
@support.inda.hu:
No akkor vegre ujra feltehetem a kerdest! Es akkor hogy jutok a freestartos leveleimhez???? Es a fotokhoz es a cimtarhoz, ha azt irja ki, rossz nev!!!! CSAK MIELOTT UJRA MEGKAPNAM, HOGY OLVASSAK FIGYELMESEBBEN! SOT PRIVATBAN IS ENNYI VOLT A SEGITSEG!
pfffffff inda

pongyolapitypang 2009.03.06 12:30:52
@support.inda.hu:
Regisztaltam az indara egy masik cimmel, nem a freestartossal. Most azzal tudok belepni, de barhogy probalom, rossz a nev a volt-freestartos fiokhoz. (a Kapcsolat oldalon is jartam, privatot is kaptam, hogy olvassam el az atallast, mikozben innen iranyitottak oda. Onnan meg ide.)

A kerdesem: HOGY TUDOM MEGNYITNI A VOLT FREESTARTOS FIOKOT? Miert irja, hogy rossz a nev? (es a kepek ugye nem lettek publikusak??)
 „Akarja-e Ön, hogy az Országgyűlés a büntető törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvényt akként módosítsa, hogy ne legyen büntethető az a személy, aki saját, illetőleg mások személyét, tulajdonát, testi épségét, életét fenyegető, veszélyeztető jogtalan…..
pongyolapitypang 2009.03.06 00:28:14
@Valaki2:
Pont elkaptam a soretespuskat, nekem is ez jutott eszembe. Szerintem mi meg olyan szinten sem vagyunk, mint a "hulye" amcsik, nemhogy a svajciak meg kanadaiak.
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
Csecsebecse The Oscars! Lájv... 2009.02.23 06:00:00
Úgy döntöttem, fennmaradok, amíg bírok, és azonnal blogba öntöm, amit látok :-D Remélem, sikerül.Így talán nem csúszok el annyira a ruhákkal sem (mint ahogy szoktam...) - igaz, ez azzal jár együtt, hogy csak fokozatosan kerülnek fel a képek, ahogy megjelennek azok a neten.Bár…..
A hős lovag visszaszerzi a táskát, de aztán csak a növényekről tud beszélni. Jelige: Tescoban nem voltunk, csak Ikeában A kép innen Úgy voltam vele, ha végzek a vizsgáimmal, elküldöm nektek ezt a sztorit, csak legyen már vége. Vége; csak rápihentem kicsit. :) Még tavaly, az…..
pongyolapitypang 2009.02.23 07:58:57
@Szilu Bácsi: Pont ilyesmit akartam en is, bar a kutyapicsa nem szurja a szemem
Levélváltás, hogy minden kiderüljön. Egy utazás mindent megváltoztat. Kedves Szakítós! Valentin-nap alkalmából küldök néhány levélrészletet, amit a volt szerelmemtől kaptam. A Valentin-naphoz úgy kapcsolódik, hogy igazi ünnepi szakítás volt, sok szerelemmel:) A négy éves…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
A veszprémi kézilabdásgyilkosság megintcsak feladta a szokásos leckét a magyar sajtónak: mi a teendő olyan esetben, amikor egy esemény szereplői szinte biztosan cigányok, sőt ez az, amiről "mindenki beszél"? A válasz elméletileg persze egyszerű: ahogy soha nem…..
Ahol az úri közönség táncol: hogy energiát gyűjts, a Mester előtt magadba nyomhatsz egy perecet és egy két decis Sió meggylevet bruttó 810 forintért, ha pedig a Jég első felvonása leszívta az agyadat, egy Red Bullal pörgetheted fel magad a sztorizós második etapra, ez 950 forintba fog fájni. Magas…..
pongyolapitypang 2009.02.09 11:52:51
@CYR: :))))

Es igen, 3.50 a repcsin
w Hol gyávaság van 2009.01.25 15:30:00
Dagadó kebellel büszkélkedik a környezetvédelmi miniszter a budaörsi Tescóban, és jó oka van az örömre. A hipermarketek mostantól visszaveszik a műanyag palackokat, sőt a sörösdobozokat is, és ezzel hétmérföldeset lépünk, arccal a környezetvédelem felé. A probléma…..
A turizmus világméretű pangásának idején mi sem logikusabb, mint a fizető utasokkal parasztkodni. Nincs Megadva vérfagyasztó római kalandjai alant.Állunk egy barátommal vasárnap este a Wizz Air légi társaság Rómából Budapestre tartó járatán, várjuk, hogy Élelmes apuka és…..
pongyolapitypang 2009.01.24 14:11:11
Megkaptuk a Mango Hungary Kft. magyarázatát a titokzatos leértékelési módszerre. Ezek szerint az akciós címke alatti címke alatt egy újabb címke lapult az eredeti árral, Verának csak tovább kellett volna kaparnia. Utánajárás valóban nem volt, nem mentünk el a Mangoba kabátot…..
 A nagy leárazások idején megszaporodtak a kamu árcímkék is, Vera egy ilyenbe futott bele a Mangóban. Az akciós kabát eredeti árát megemelték, hogy ne sokat bukjanak az árengedményen. Ezek szerint a tudatos vásárló akkor jár a legjobban, ha az akciós címkéket megpróbálja…..
Korábban már beharangoztam a nyereményjátékot, akkor most nézzük végre a részleteket:A Lector fordítóiroda felajánlott egy értékes könyvet és 10%-os kedvezményt fordítási szolgáltatásukra (átruházható). Ezt minden hónapban az a beküldő kapja, akinek a posztja a hónap…..
zeugma különdíjat érdemel, mert az eddigi legtöbb félrefordítást sűrítette egyetlen posztba:Az Animal Planeten több állatrendőrös sorozat is megy, és mindegyiknek a végén kiírják, hogy az X és Y időpont között rögzített műsorban szereplő személyek mindaddig ártatlannak…..
Félrefordítások Csokimenták 2008.10.27 08:00:00
Vár még pár Garfield a sorban; a mostanit Andrea küldte:Mivel tartok tőle, hogy a kényszerű kicsinyítés miatt nehezen olvashatóvá vált a szöveg, leírom külön is:- Olyan hálátlan vagy. A kis csokimentákat sem köszönted meg, amiket az ágyadban hagyok.- Menták? Milyen menták?Na…..
Ez most nem félrefordítás, hanem egy felvetés. Korábban többször is felmerült, hogy kik hibáztathatóak a rossz szinkronfordításokért és feliratokért. Azt a szabályt változatlanul szeretném hagyni, hogy a fordító nevét nem írom ki, de több (valószínűleg szakmabeli)…..
pongyolapitypang 2008.10.27 12:40:41