Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faktor (törölt)

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hobbizenészek hobbiköltőkkel járnak, az életnek ez a rendje, amikor a busz után integetnek, akkor is mindig esik az eső, csak az olasz bőrpapucsot nem értem. A héten a szép őszi képeket NAK blogjából lopom Kedves Szakítósok! Gimibe kerülve az évfolyamról elsőként nekem…..
faktor (törölt) 2008.11.11 02:48:27
faktor (törölt) 2008.11.11 04:05:16
.
faktor (törölt) 2008.11.11 07:13:54
?
Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél…..
 Ha egy pillanatra elhisszük a levelet, akkor eget biztosan állíthatunk: a szemüveges nők rehabilitációjában óriási szerepe van egy ilyen férfinak. A szemüveges nő szexi, mert egyszerre anyás, tanárnős, intellektuális, jajh. Jelzem, felvettem a recska-címkét. Sziasztok! Nem…..
faktor (törölt) 2008.11.06 14:16:56
schurlock holmes · zurhajo.blog.hu 2008.11.06. 14:14:15

de én nem sértődnék meg ha a nőm letérdeltetne és úgy kéne kényeztetnem:p

*még nem fordult elő? pedig elég kellemetes, igaz meglepődnek :)
 A vonatkozó Jóbarátok-epizódot kell előkeresni. és akkor el lehet ezt viselni. A nagy igazságszolgáltató, helyenként moralizálós énem most azt mondja, hogy a melegségére ráébredő fiút meg tudom érteni. Mert mit lehet ilyenkor tenni?  Innen loptuk Forró szakítás…..
A szakítósblog egyik legizgalmasabb indításával van dolgunk, amiben a lány a barátjával kalandozik, hogy utána reggel szerelmes legyen egy harmadikba. Innen loptuk Egy barátommal töltöttem az éjszakát - kalndoztunk egymással. Másnap megjelent a lakásán egy haverja. Zavarba…..
faktor (törölt) 2008.11.04 15:23:14
faktor (törölt) 2008.11.04 15:31:32
nyanyanya · nyanyanya.freeblog.hu/ 2008.11.04. 15:23:33
Faktor tudom hogy bant, hogy nem vagy nagyfarku nigger:D

* igen bánt, hogy lemaradok rólad.. :D
viszont ha nem kussolsz süni elás vagy elad proostinak.. :DDD
A háromszög az mindig egy titokzatos geometriai alakzat, például ki hallott már szerelmi körről? Mert a körhöz mégis csak a tökéletesség képzete járul. Mai örjítő kérdésünk: minden féltékeny nőből előbújik a magánnyomozó, vagy azért vannak kivételek? Innen loptuk…..
faktor (törölt) 2008.11.04 13:49:52
faktor (törölt) 2008.11.04 13:56:08
faktor (törölt) 2008.11.04 14:01:37
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
faktor (törölt) 2008.09.30 21:31:10
 Az első részben sok minden történt, nehezen tudnám összefoglalni, tessék elolvasni. Kedves gyerekek, ez a szerelem. Ez, az örökké tartó, apró dolgokban jelenlévő fura valami, amit nem tudunk megmagyarázni, csak van. Már írtuk korábban, blogot, naplót ne mutogassuk a…..
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
faktor (törölt) 2008.09.22 14:13:53
:)
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
A vasárnap a rövid, tömör posztoké. A mai nap leckéje az, hogy a wiwen kapott érdeklődő levelekre mindig válaszolni kell.     Kedves Szakíts ha bírsz!     A Bejelöltem, majd visszavontam című történetre rímelve küldeném az alábbit. Íme:  …..
Oszvald, Maca, és eMm a szereplői ennek a szomorú szerelmi háromszögnek, amiben van ráadásként egy nem vérszerinti gyerek, két ház, új munkahely, és egy közösen felvett hitel. Kedves Szakítós!     Nem akarom azzal kezdeni, hogy milyen régóta figyelem a…..
Rendhagyó sorozatba kezdünk itt a szakítóson, ha az olvasó is úgy akarja, akkor minden pénteken közlünk egy folytatást a végeláthatatlan hosszúságú sztorijából. Ilyen sem volt még, most majd lesz, sokfordulós sztori cliffhangerrel a végén.   Sziasztok! Az én történetem…..
Mostanában sok volt a hosszú ömlengés, úgyhogy jöjjön most egy pofonegyszerű, amiben magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos modell a Maslow-piramis. 1 hete utaztam vidékre busszal, 10 perccel indulás előtt még be szerettem volna jutni a 2betűsbe, amikor odajött…..
A Viasaton megy a Szex és New York maraton, mostanában volt az a rész, amikor Berger rávilágít Mirandának az igazságra, hogy miért is nem keresi az adott pasi. "Egyszerűen nem jöttél be neki." Van ilyen, de ahelyett hogy ezt megmondaná az egyik a másiknak, ilyen hülye…..
faktor (törölt) 2008.09.17 18:20:26
szaffy, a szép szemű boldog boszi :) · szaffy.blog.hu/ 2008.09.17. 18:16:43

:D
husáng maradt

-------------------------------
mulassatok jól, emlékezzetek boldogult ifjúságotokra, szaffy boldogtalanságára és a kedves beszélgetésekre, a nekem írt érdeklődő mélekre, amire csak akartok, de most egy kicsit nékölem :)
Egy tipikus válóokot mutatunk be az olvasóknak, amellyel még nem annyira foglalkoztunk, pedig a blogkorszakban az egyik legtipikusabb vitát kiváltó ok, hogy egyik rátalál a másik titkos blogjára. És akkor borul minden. Ezért javasoljuk azt, hogy függesszük fel a blogírást a…..
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..