Regisztráció Blogot indítok
Adatok
empetya

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
empetya 2013.03.28 09:10:42
@yenoee:

Látszik, hogy nem olvastad el rendesen a cikket. Az érdeklődő e-mail a hazai márkaképviselethez ment, onnan továbbították (vagy éppen nem) a helyi kereskedőhöz. Tehát épp nem ismerhetik név és cím szerint az illetőt. Amúgy pedig mire való az ügyfélszolgálat? Tájékoztatni, vagy FBI-t játszani és lenyomozni az érdeklődőt?
De valóban, sokkal könnyebb sírni, hogy nincs vevő, mint fél órát rászánni egy árajánlatra. Akár lesz belőle valami, akár nem. Az értékesítés már csak ilyen szakma...
empetya 2013.03.28 10:03:17
@Carfan:

Nyilván egy olyan cikk után az lenne a bajod, hogy biztosan olcsó ruha volt rajtuk, és nem látszottak rendes vevőnek. Bakker, nem jöttél rá, hogy ennek pont az volt a célja, hogy a NEM SZEMÉLYESEN érdeklődő ember kiszolgálását vizsgálják?
Amúgy tíz szalonból 8-ban fél órát lehet lézengeni úgy, hogy meg se kérdezik, mit akarsz. Ha meg kérdezel valamit, meg vannak sértődve, hogy abba kell hagyni a pasziánszozást. Személyes tapasztalat.
empetya 2013.03.28 10:13:11
@Carfan:

Na látod, ez egy másfajta szűrő. Virtuális, XXI. századi... :)
Aki nem válaszol az e-mailemre, annál le se nyomom a kilincset. :)
  Az tehát látható, hogy maga az ötlet jó. Önmegoldó feladat, odafigyelve automatikusan működik, bolondbiztos, mégis tartalmazza a korrekció lehetőségét. Mai cikkünk blogposztja...
empetya 2010.06.30 18:34:56
@Gyurma73:
szóvala hogy az M6 az M0 ban ér véget nem jó megoldás mert az M0 on sokszor van dugó

Ebben igazad van, de ha végre, valami csoda folytán a régi M0 átépítésre kerül, a kettő együtt már jól fog működni
Van, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Például amikor egy csaj áll letolt nadrággal az út szélén. Csak akkor van baj, ha közben nyélgázon tekerünk egy gyorsasági szakaszon. „Egy nagyon fehér fenék terelte el a figyelmemet egy másodperc tört részére, aztán…..
empetya 2010.05.16 16:58:01
@Musachi: Komám, ha ti ott láttátok azt a bizonyos segget, akkor nem tudom mi legyek... Ilyen sz@r mnőségű videón semmi sem látszik csak a maszat.

Jellemző, hogy téged az egész sztoriból a segg LÁTVÁNYA érdekelne leginkább... :D A lényeg, hogy az volt, ez a szövegből kiderül.
Emlékeznek még az 1991-es, mára már kultikussá vált Manta, Manta című filmre? A tinibálvány Til Schweiger még tejfölösképű suhanc volt, úgy döngetett 83-as, Mattig-tuning GT/E-jével városban, városon kívül az egyszerű naiv kis sztori szerint. Sztori szempontjából nem volt…..
empetya 2009.09.05 20:03:48
  Ennek a BMW-nek tizenöt éve felfelé megy az ára, és már tíz éve nagyon messze volt. Nagyjából ennyi hibáját találtam. Ja, és szűk a hátsó ülése. Vélemények az azonos című írásunkról...
empetya 2009.08.09 15:03:35
@Il mio nome è Nessuno: Olyan baromi okos vagy, mint ide Irak. Legalábbis ezt hiszed magadról. Mindenbe bele kell ugatnod valami fikázást? Csak ezért élsz, mi? Ez látszik az egy hónap alatt elkövetett több, mint 630 fantasztikus írásodból. Ez tölti ki az általad olyan drágának tartott munkaidődet?
empetya 2009.08.09 15:17:58
@Il mio nome è Nessuno: közöm nincs hozzá. Csak nem látod be, hogy nem feltétlenül a fikázás a legcélravezetőbb egy társaságban. Főleg nem napi 20-as átlagos adagokban. Mert mást nem lehet olvasni tőled.
  Egy partihordó sör, egy fa pad vagy egy kerti grillsütő - ütközéskor, rögzítés nélkül mind gyilkos erejű fegyver. Vélemények az azonos című írásunkról...
empetya 2009.08.07 18:48:49
@Hz: nem igazán mindegy. Ezek az értékek 50 km/h-s ütközésnél lépnek fel. Ez pedig egy mai autóban simán túlélhető, ha be vagy kötve. De ha hátulról eltalál valami motyó, akkor tuti ott maradsz.
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
empetya 2009.07.29 09:33:57
@turwall:

Akkor miért nézed még mindig???
empetya 2009.07.29 09:46:52
@star77:

Egyetértek.
Miről is szólhatna másról, mint a raliról? Bevallom, unottan kattintottam rá a Maybe által átküldött linkre, mivel szinte naponta találkozom a ezalegjobb, tutikirály-klipekkel. Aztán beúsztak az első vágóképek és végig kellett néznem. Tökéletes összhang a zene és a kép…..
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
Képtelen megkülönböztetés: magyarok, külföldiek, gyorshajtás és helyszíni bírságolásAz ombudsman szerint rendőrség hátrányos megkülönböztetést alkalmaz, amikor a gyorshajtásról készült felvételt a helyszíni bírságolás során csak a külföldiek nézhetik meg, a…..
Toto minden bizonnyal rendelkezik némi önkritikával is, hisz a címet egy az egyben a nekünk küldött leveléből emeltem át. Azt tudjuk, hogy csúnya vége is lehet annak, amikor két nő kerül egymással szembe, mert olyankor a tündibündi hölgyek pillanatok alatt sárkánnyá tudnak…..
Az áruszállítók közt, legyen az kicsi vagy nagy, elég sok bunkó akad, mert ők sietnek, nekik időre kell menni, ők nem érnek rá, rájuk nem vonatkozik a KRESZ sem. 6ai agya a kék mikrobusz sofőrjétől durrant el. A héten lőttem a csatolt fotót az MO-s Halásztelki…..
empetya 2009.04.17 21:36:16
@Johnny M.:

Érdekelne, te hogy állapítod meg egy fényképről, hogy éppen állt vagy haladt-e az autó.
Oké, túl gyorsan biztos nem mehetett, talán még állt is. De ilyen helyzetben a telefonálást is tiltja a KRESZ. Miért pont fényképezni lenne szabad?

Jaaaa, hogy ez a szabály megszeghető, mert ezt a kedves posztoló követte el????
empetya 2009.04.17 21:59:53
@Dövan:

Nem összekarcolni kéne, hanem bebetonozni, mint Jimmy Hoffa-t :)
De ilyenek is kellenek, különben kinek a fikázásától fröcsögne az autózz! rovat?
Már azt hittem, hogy a korábbi balhék és lebuktatások után a benzinkutak kasszásai behúzták fülüket-farkukat és nem is gondolnak már arra, hogy lehúzzák a gyanútlan autóst, hisz már tavaly ősz eleje óta nem kaptunk ilyesmiről levelet. VSz most mégis a témában kényszerült…..
Mit csináltak önök 1973-ban? Mikor először rendezte meg a FIA a rali-világbajnokságot? Én még csak apám kósza álma voltam, de Rauno Aaltonen már bezsebelte a finn ralibajnoki címet (1961), az európai bajnoki címet és mellé még egyszer a hazait is (1965), túl volt már a…..
  Örökre rejtsük el a slusszkulcsot. A számok azt mondják, hogy meghalunk: rengeteg ember vezet szarul. Vélemények az azonos című cikkünkről...
  Miért utálják a furgonosokat a többiek? Gyorsak, rutinosak, nem félnek a kockázattól. Ritkán is esnek pofára, de akkor nagyon. Vélemények az azonos című cikkünkről...