Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BUBISBUBLEK

0 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban valamiért mindig előkerült Kylie Minogue a környezetemben. Hallottam az étteremben a rádióban, írtak róla a Twitteren vagy csak láttam róla egy cikket valahol, hogy fasza volt a fellépése a nemzetközösségi játékok záróünnepségén. Kylie olyan, mintha mindig is ott…..
Ez az Égéstér 100. adásának kommentposztja. És ha netán kíváncsiak rá, itt a horgászdal! ..
BUBISBUBLEK 2014.01.02 07:44:28
@Tizenkettő: elugrik az ha eppen benan all a cucc .
BUBISBUBLEK 2014.01.02 21:22:49
@Tizenkettő:
jogos . masok sem nagyon regelnek errol hogy vagy hasonloan bosszanto dolgokrol . peldanak lehetne sok mas gyarto gyenge megoldasait sorolni . nyilvan nem fognak ezekrol beszelni . persze en sem tudok azonosulni az ilyen problemakkal de megis csak ez van meg lesz is . a kornyezetvedelmi eloirasok biztonsagi fejlesztesek stb. es az ezzel jaro fejlesztes rengeteg penzt emeszt fel ezt aztan valahol meg is kell sporolni . valami ilyenre tudok gondolni . pl. az uj ford motor olajban futo vezermu megoldasa ahol nem lanc van , kivancsi leszek mennyit fog birni . lehetne ragozni hogy mekkora fejlesztest hajtott vegre a vegyipar az olaj allo anyagok teren de hat na . kiderul.
Mozgalmas, helyenként idegölő, máskor szórakoztató egy év volt ez a Totalcar életében. Nézzük, mi maradt meg belőle és mit tudnánk feledni. Mai összefoglaló írásunk kommentposztja...
BUBISBUBLEK 2014.01.01 21:01:32
@tailor13:
hàt,,,,, igen . bizony hiànyoltam őket èn is .....

a többi viszont nagyon jò ;)
Az a reggel is elég szarul indult. Elindultam a hűséges 190-es Mercinkkel Tatára, a Totalcar éves naggyűlésére, ahová együtt mentünk volna Drágasiposurral. De késett, ezért megtankoltam, hogy ezzel se teljen az idő. Elindultunk szép nyugodtan, hogy a Totalcarmagazine és a Totalbike…..
December harmincadikán vesszük fel az Égéstér 100-ik adását. Ami lehet, hogy valójában nem is ennyi, hanem mondjuk 95, vagy akár 102. Mindegy, nekünk ez a százas és úgy is hívjuk, úgy is készülünk rá. És ez nem egy akármilyen adás lesz, hiszen a stúdiót ezúttal…..
Az aluljárókban minden sarkon hülyebiztos térkép van, most mégis tanácstalanul állok az egyik előtt. Tudom, hogy melyik állomásra szeretnék menni, és biztos vagyok benne, hogy innen indul a vonat, csak azt nem tudom, pontosan hol tudok felszállni rá. Odalép hozzám egy negyvenes…..
Senki nem tudja pontosan, kik állnak a magukat Tax The Rich (adóztasd meg - vagy büntesd - a gazdagot) - csoport mögött. Az interjú-felkéréseket elutasítják, a minimálisnál kevesebb infót csepegtetnek magukról, annyi biztos csak, hogy van egy-két drága/ritka autójuk (vagy remek…..
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
Tanár úr, kérem, én készültem és csak egy törzskönyvért jöttem. És fizetni. Baj? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja. Direktlink a letöltéshez. ..
...talán még most is az utcákat járja éjjelente és emberi vérrel táplálkozik. Szürreális ebben a környezetben. NeFi whiskeyrodz garage PolANd - thumbs up guys! Így készítette (katt itt fent!). Ő. És mást is. Törvényen kívül, rendszámmal-vizsgával. Ugye-ugye?…..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..
Végre valami érdekes: egy Marczinkó Tamás építette VZR 1800. Fényezés: Koros Sándor A tavalyi, Millenárison rendezett Magyar Motorépítő Bajnoksághoz képest idén új helyszínen, a Hungexpón nézhettük meg a felhozatalt. Hogy hol jobb épített motorokat nézegetni, egy…..
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BUBISBUBLEK 2012.03.30 13:12:03
BUBISBUBLEK 2012.03.30 13:49:05
@zérex: sajnos azza tettek van belole gagyi .itt baj forrasa. :(
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BUBISBUBLEK 2012.03.14 22:49:31
@Hó apó: muter osztrákiában gályázik . ott is erről beszélnek a helyi parasztok termelők és a városiak is ! a fogászati turizmus onnét nagy számban jelenik meg itt a határ mellett .aztán a balaton, és egyéb számtalan turisztikai dolgot vágnak derékba fityeszék . pofán vagdalni a tróger tetves semmire kellő tisztelt csürhét .
matek órán nem jártak??? a barmok ....
Aki ezek után belecsattan az előtte haladóba, szalagkorlátnak nyomja a matizos nénit, elcsapja a biciklist, azt tényleg vesse ki magából a társadalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BUBISBUBLEK 2012.03.01 13:21:54
@Csak a yamaha: nem vagyok tutyimutyi de ha a kólás autó a seggemben van vagy szemből épp előz valakit,és hát mindig mindent az utolsó pillanatban,khm... szóval eléggé vakmerő pár kartács az utakon valljuk be.
Pont egy hete okoskodtam itt arról, hogy a versenyautó mindig alulról felfelé építkezik, mert mindennek az alapja az, hogy a 4 kerék megfelelő felületen és megfelelő szögben érintkezzen a talajjal. De persze tévedtem. Ez ugyanis a versenymodellek építkezésének alapja. Az igazi…..
BUBISBUBLEK 2012.02.28 14:41:46
@Nínó Karotta: a csonkállványról jut eszembe a toronycsapágy okosításról megnéznék pár fotót! ott valamit nagyon lehet állítani ami nekem tetszik. egy kis technikai nézelődés képen ...
BUBISBUBLEK 2012.02.28 16:27:11
@Nínó Karotta: ezt a gyári 3 csavaros csapágyból oldottátok meg? mintha azt látnám a lemez egység alatt. valami hasonlót tervezek azért kukkolgatok :) na majd lesem a képanyagot ! addig is jó munkát, kitartást !
Belsőség Kombi nélkül. Tovább 2012.02.26 07:00:00
  Eladtam hát. Utoljára áll a házunk előtt Era Vegyes érzés ez. Ellöktem magamtól egy hű barátot, meg ott van a sok munka, a sok idő, a sok pénz is, amit beleöltem. De volt három jó évünk együtt, lehúztuk huszonkétezer kilométer jobbik felét – ami a tipikus…..
BUBISBUBLEK 2012.02.26 21:27:18
 Felhívásunk kérdezz-felelek-posztja.UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel gyorsan megtudtuk a bérsisak, transzponder (köridő méréshez) és a komplett box bérleti díját, íme:         Bukósisak – kb. 25-30 darab áll…..
BUBISBUBLEK 2012.02.23 20:46:55
TComment Rejtett hiba gyere elő! 2012.02.23 06:15:00
Öt szervizt, ugyanennyi hibakódtároló-törlést és egy teljes gyújtótrafó-garnitúra cserét túlélt a Check Engine lámpa. Pedig pofonegyszerű volt a megoldás, csak kicsit túrni kellett hozzá. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Na jó-jó, idén 20 éves idehaza az Opel Astra, körbe is haknizta a hírrel az Opel az egész hazai sajtót, rendezvények tömegén szerepeltetik az alig 18 kilométert futott fehér ötajtóst és nem árulok el nagy titkot azzal, hogy mi is kipróbáljuk majd. Persze csak csipkelődünk,…..
BUBISBUBLEK 2012.02.19 14:18:06
@popesz: nagyon szívesen ;)
(örömünnep lesz a hidrótőkéknek,csapágyaknak hiszen az való oda)
BUBISBUBLEK 2012.02.19 14:19:29
@gyvy: ami gyakorlatilag nincs is . legalábbis idehaza.... :)
BUBISBUBLEK 2012.02.21 08:25:38
@Pot_147: nem nem :) ez egy bordó kombi ! de igen sok ilyen van amúgy .szerintem egy igazi igáslovak ezek ha meg kapják ami kell nekik akkor igen hálásak ;) biztosan sok ilyen astra van az országban . talán nem véletlen.
Állandó a vita, bemelegíteni álló helyzetben vagy elindulni? Mi a jobb a motornak és mi a jobb a környezetnek? És a pénztárcánknak? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BUBISBUBLEK 2012.02.16 07:46:32
@Professzore: "indítás előtt tompított lámpát 10-15 másodpercre felkapcsolni, hogy az akku ne a 300-400 amperes indítóárammal kezdje a -10 fokos reggelt)"

ugye ha látná a kedves tulaj hogy görbülnek odabent a cellák ;) (a 25+ forintos aksijában :D )
BUBISBUBLEK 2012.02.16 08:23:15
@gigabursch: igen pl. a 30 éves diesel japómban is benne van ez ;) rozsdamentes acélból .(meg hát sok sok autóba alap)
Bizony, a cím nem véletlen, hiszen ezúttal - amellett, hogy természetesen koncot lehet zsákmányolni - még egy kicsit be is segítünk egy leendő szakembernek. Péter a DE AGTC GVK III. évf. Ph.D. hallgatója. Kutatásának témája a hazai első generációs bioüzemanyagok gazdasági,…..
BUBISBUBLEK 2012.02.15 20:27:32
@magyar_ellenállás:

"A génmódosított cucc valóban járható út lenne, persze, ha hermetikusan le tudna zárni valaki úgy egy megyényi területet, hogy se őz, se nyúl, se varjú, se réti nigger ne csócsálja meg a termést. :)"

réti nigger az amúgy is lecsócsál ezt azt :D igen az előbbi felsoroltak miatt én is jobban aggódnék :)
BUBISBUBLEK 2012.02.16 08:16:28
@magyar_ellenállás: úgyszintén ! és kedves okosokat is akik mid ezt kiötlötték és gatyára verték az amúgy szerintem jól működő dolgot,gyárat,beszállítói részt stb. mennyi pénz van itt végül is , nekünk nem számít ! dübörög a gazdaság qvára.... eszetlen tolvaj banda országa ...