Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Autotróf prokarióta

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV tényleg 10 ezreket bukik a Budapest bérleten? Olvasónk 20 ezer helyett csak 5100 forintot fizet a MÁV-nak, mióta kombinált bérlete van. Vajon kinek éri ez meg?Kedves MÁV-figyelő!Nem tudom, hogy önök tudják-e, de engem nagyon érdekelne, hogy mennyit bukik a MÁV a Budapest…..
Autotróf prokarióta 2009.06.04 14:26:44
@belekotyogok: Dehogynem! Nem egyszer eljátszottam már, hogy Bp-ről Szegedre a nyugatiban úgy vettem jegyet, hogy "Ferihegytől Szegedig kérekszépen". És kiadja, mert muszáj neki. És így a diák 1390 helyett csak 1270. 120 forint, ami felnőttnél 240. Nem sok pénz, de rendszeres utazásnál számít, és ha már egyszer kifizettem, akkor ne kelljen mégegyszer.
Autotróf prokarióta 2009.06.04 18:24:27
@Luxusmoszkvicsslusszkulcs: Igen, iszonyat sz@rul oldották ezt meg. Kallerral nem találkoztam még a ferihegy előtt, csak IC-n. Ferihegy után meg jöhet, mert hol is szálltam fel? Ja igen, Ferihegyen.
A Kelenfoldi Szkiskolahoz kepest a Kolos egy igazi boroton. Amikor ev elejen idejottuk, meglepodve tapasztaltam, hogy az ablakok nem nyithatok, mert beszogeltek/becsavaroztak oket. Arra nem terek ki, hogy az udvarra sem lehet kimenni levegozni, mert az ajtok is be vannak zarva.Ma reggel mar WC-re…..
Pénteken elkészültek a második szériás BKV-figyelős matricák, az ismert grafikákkal és az ismert bemutatkozó szöveggel. Az előző szériához (1000 darab) kevesebb, egyelőre csak 320 készült, ezeknek április közepéig kell kitartani, mert a következő sorozat csak utána készül.…..
Autotróf prokarióta 2009.03.17 19:06:43
@BKV figyelő: Nem tudod mennyiért? Nem te csináltattad? Vagy ajándékba csinálták a reklámért?
Hálás lennék ha megkérdeznéd :) Köszönöm

De nem tilos így kiragasztgatni? Mert ha nem, akkor én is lehet, rátérek erre a taktikára ;)
Autotróf prokarióta 2009.03.17 19:15:34
@BKV figyelő: kb 15×6 cm-es, nem kell szívós :D leszedhető legyen (műanyag).
Igazából darab-ár érdekelne, de kérdezz akkor 200 darabra :)

Köszönöm szépen :)
Autotróf prokarióta 2009.03.17 19:37:15
@BKV figyelő: Köszi ezerszer :)

Ha emailt írsz, gondolom rájössz, mit akarok reklámozni, ha arra rájössz, akkor arra is, hogy ki vagyok ;)
A címben lévő igen csak cenzúrázott szöveg a BKV egyik derék munkatársának a száját hagyta el pénteken délután, a Deák Ferenc téren. A BKV orkja összetűzésbe került egy kislánnyal és édesanyjával. Az ork a grabancánál fogva tartotta a kislányt, akit életveszélyesen…..
A hétvégén mikor a BKV-figyelő hét eleji bejegyzéseit szerkesztettem, eszembe jutott 2 évvel ezelőtt milyen volt a blog. Azon kívül, hogy minden bejegyzésem tele volt hibával (igen, ilyen még mindig van), mindent kitettem, amivel rontottam a blog hitelét. Fél, egy év kellett ahhoz,…..
Olvasónk levideózott egy ellenőrrel kiabáló cigányasszonyt az egyik miskolci villamoson. A nő sajnos csak a jogaival volt tisztában, a kötelességeivel nem, ezért nem nagyon akart együttműködni az anyázást jól tűrő ellenőrrel. Egy utas kiállt az ellenőr mellett és rászólt a…..
Legalábbis a cég reklámja erre enged következtetni. Tegnap az egyik TV csatornán a Danone „könnyű és finom” joghurt reklámja ment. A reklám lényege az volt, hogy a joghurt még mindig csak 59 forint, és most poharanként +15 grammot adnak ajándékba.A Danone joghurt néhány…..
Autotróf prokarióta 2009.01.19 20:37:13
Teljesen mind1, mit hozok fel példának. Az egyik legkelendőbb árut hoztam fel, nem kevés embert b@sztak át vele.
Egyébként a cigi nem illegális, ha alkohollal példáznék, azt se szólhatnád le. Nem a piaci heroin árnemváltozásáról beszéltem bocs...
A Microsoft a CES-en mutatta be legújabb Windows operációs rendszerét és a kapcsolódó szórakoztató megoldásokat  LAS VEGAS, 2009. január 7. – Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a 2009-es Consumer Electronics Show (CES) szórakoztató-elektronikai szakvásáron tartott…..
Gál M. Windows 7 build 7000 2009.01.02 13:14:00
November eleje óta használom a Windows legújabb verziójának egy tesztelésre kiadott, béta előtti verzióját, ami tesztverzióhoz képest, szinte hibátlanul működik. (Az eddig felfedezett hibákról részletesen lent olvashatsz.) A napokban megjelent a neten az egyik legújabb kiadás,…..
Autotróf prokarióta 2009.01.02 21:53:46
@kenshikun: Mitől füstölt el a tápod? Van köze a 7-eshez? Csak mert nem akarom az új gépemet kidobott pénzként nyilvántartani :D