Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BugrisFüles

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először szólalt meg Zdenek Gazda, aki szeptember 11-én fotókat és videót is készített arról, amint Hillary Clintont munkatársai kikísérik a New York-i megemlékezésről, majd összecsuklik, miközben beemelik a várakozó autóba. A felvételeket több mint kétmillióan látták a YouTube-on. “Ha nem vagyok…..
BugrisFüles 2016.11.14 00:20:41
@TCrown: @FikkFakk: ha annyira sok lett a liberalizmusból, miként lehet, hogy Clinton kapta a több szavazatot - jelen állás szerint kb 2 millióval többet?
BugrisFüles 2016.11.14 01:13:40
@TCrown: igaz, a 2 millió az még csak becslés, mert még folyik a számolás. Az a pár százezer egyelőre "csak" 630 ezer, amitől a teljes mennyiség így is a 4. legtöbb az eddigiek során. Ez szerintem távol van a kitaposás kategóriájától és ugyan lehet a médiára fogni, de nem érdemes, mert attól a tény még tény marad, hogy továbbra is a liberalizmus a meghatározó eszme az USA-ban, ha a választók arányát nézzük mindenképp.
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
BugrisFüles 2012.10.02 01:31:47
@Blogger Géza: Ha te befolyással bírhatsz a földpályázatokra akkor jobb ha nem indulsz. Illetve a testvéred fiának ptk által deklarált rokonsága is jobban teszi ha nem indul. Ha adsz a látszatra. És ha szövegértésből legalább a közepes szintet eléred.
Visszaéltek R. Kárpáti Péter, nevével, harsogja a mai Blikk. A Barátok köztből nemrég kidobott színésznél betelt a pohár, ügyvédhez fordult, mert nem hajlandó tovább eltűrni, hogy a nevével toborozzanak diákokat az egyik IX. kerületi médiaiskolába. A színész korábban már…..
BugrisFüles 2012.07.10 13:49:02
@Luzercica: nem figyelsz Luzercica? R. Kárpáti NEM tanít abban az "iskolában" tehát BK kötődésük nem sok van. Ámbátor ha a gyermekeidben a BK nyomán ébredt színészi ambíció akkor végül is tök mindegy, hogy hova íratod be őket...
BugrisFüles 2012.07.10 14:03:47
@Luzercica: Aham. Én inkább mérnöknek íratnám (a Tieidet is :)) - a termelő szektoré a jövő. Az ilyen here szakmáknak mint a jogász vagy közgazdász (most hazulról beszélek) leáldozóban van. Még talán a könyvelők élik túl - valakinek a kockás füzetet is vezetnie kell. De ez már off topic.
BugrisFüles 2012.07.10 14:08:55
@Mrs. Jackman: hm...most nem ironizáltál, ugye?
Éppen kezdtük volna temetni a magyar luxuspiacot... Egyrészt ugye hiányoljuk a hazai burzsuj réteget, másrészt az Andrássy úti üzletek forgalma sem éppen arról árulkodik, hogy a dollármilliomosok legkedveltebb célpontjai közé tartozna Budapest. Szerencsére vannak nálunk…..
Nemcsak a hírműsorok színvonalának csökkenése, a műsorvezetők felkészületlensége vagy meleg szarig benyalós szervilitása (szevasz, Obersovszky), vagy az évekre előre berendelt napi szappanopera, a (továbbra is) végtelenül hülye című Marslakók makacs műsoron tartása jelöli,…..
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
BugrisFüles 2012.06.21 22:17:31
@Secnir: Nálam beltéri digitális antennával fogható hibátlanul, a google megmondja, hogy milyen frekvencián kell keresni. Állítólag lesz olyan kábelszolg. aki szintén sugározza majd.
A Demokratikus Koalíció honlapja interjút közölt Gyurcsány Ferenccel, az emberrel. A beszélgetést Kerecsényi Zoltán, az MSZP Pápa és környéke Szervezete elnökségi tagja jegyezte (Valószínű, hogy jelenleg a DK helyi szervezete hasonló titulusának tulajdonosa). Ezúton szeretnénk…..
comment:com Az MTVA nagylelkű 2012.05.24 14:20:00
 Az MTVA ugye nagylelkűen átvállalta a kocsmáktól és persze a kocsmákba járó emberektől a meccsek nyilvános sugárzása utáni díjat. Sőt mindezt eltérően az előző évek gyakorlatától. Legalábbis ez szerepel a közmédia által kiadott közleményben, meg persze az, hogy…..
Szervezési problémák és a csapatok közlekedési gondjai miatt egy Varsó és Kijev között közlekedő páncélvonaton rendezik meg az idei foci eb döntőjét. Az elődöntőkre egy ukrán 2*1 leállósávos dűlőúton kerül sor Lvov felé félúton, míg néhány csoportmeccset a csapatok…..
BugrisFüles 2012.05.23 19:03:42
@halál megdöglessz kinyírunk ®:
Halál, szerintem Te egy besurranó provokátor vagy akit a gazdagok fizetnek, azért, hogy polg. háborút szíts amin köztudottan a gazdagok szakítanak a legtöbbet.

Egyébként ez egy humoros, vidám poszt így a munkanapom vége felé, köszönet érte!
Filmdroid A diktátor 2012.05.21 21:52:00
    Mindenki tudja, milyen magasra tette Sacha Baron Cohen korábbi filmjeivel a mércét... amelyet ezúttal sajnos  nem sikerült megugrania. Hiába vágtat be egy óriási tevén New Yorkba, full idióta szakállal és 68 darab kitüntetéssel az egyenruháján, hiába tűnik fel a még…..
BugrisFüles 2012.05.22 12:41:16
@Dean6: a helikopteren és éppen az a jelenet volt amit a poszt szerzője feldícsért...pontosan a héber halandzsa vs terrorizmus hívószavak + "mindenki arab aki nem az usa-ból származik" kontextus miatt.
Szerintem király film volt és legalább olyan mértékben alázós mint a Borat csak teljesen más eszközöket használva.
 Szórakoztató dolog Ángyán József interjúit és jelentéseit olvasgatni. Érdemes a magát kuruc szabadságharcosnak maszkírozó államtitkár álarca mögé pillantani. Érdemes odafigyelni azokra a tényekre, amelyekről az államtitkár nem beszélt. Valójában ő…..
BugrisFüles 2012.05.03 13:47:38
@apanna: világítsd már meg az éji homályt és áruld el, hogy mi a bánatos köze van annak, hogy egy közpénzből fenntartott közintézmény (a.k.a MTI) a köz költségén politikai szelet fúj, ahhoz, hogy a nem közpénzen élő Index milyen politikai irányba húz? Ha már gondolkodásra biztatsz, Te is megtehetnéd ezt a szívességet.
BugrisFüles 2012.05.03 14:00:49
@komplikato: azért az Index még az olvasható kategória ami a hírértéket illeti, szerintem. Persze ez is relative to the magyar posvány.

Persze ahova Machiavelli keze egyszer beteszi a lábát ott már nem a lepény hal elsőnek.
A '80-as évek hajmetál-slágereit fogja énekelni Tom Cruise a Rock of Ages musical filmes adaptációjában. A még idén mozikba kerülő produkcióban Cruise többek között olyan dalokat ad majd elő, mint a Paradise City, a Pour Some Sugar On Me és a Wanted Dead or Alive. Mellette olyan…..
Mandiner blog Bántó 2012.01.19 07:01:00
Fotó: Reuters   Lehet, hogy nem ismerem a részleteket, de Magyarország akkor is egy diktatúra. Nagyjából ez a hangulat burjánzott el a brüsszeli falanszterekben. Meg azokon túl is. Az ország megítélése mára hitvitává vált, ahol már nem számítanak a tények, elég a…..
Nehéz ellenállni annak a pletykának, miszerint ami Schmitt Pálról kiderült, az csak a jéghegy csúcsa. Az terjed szájról szájra, mintha Orbán Viktornak lenne egy vaskos mappája, amelyre az egykori párbajtőrvívó nevét írták fel. Akadhat benne háromperakárhányas karton, egy…..
BugrisFüles 2012.01.13 12:57:26
@Kalmár: én ugyan nem láttam hivatkozást ebben a bejegyzésben a DK-ra, és nem is értem, hogy ha valaki nem pártolja a jelenlegi rezsimet az miért lenne szükségképpen DK alias Gyurcsány párti. De abban igazat adok Neked, hogy itten mostan "az állatok" vannak összenyálazva, de még mekkora állatok...
Subba Gyerekverés szakszerűen! 2011.02.03 17:15:00
Ha nem fake (a kamu nevek, a nem létező Clean Hands Europe anyavállalat és a szintén nem létező James Drill Award alapján egyértelműen az), akkor mekkora szolgáltatás lenne a gyerekverés? Ha nem akarod magad verni a saját kölyködet, csak kihívnád a Tiszta Kezek…..
BugrisFüles 2011.02.04 00:16:25
@Kremyyy: a humort amit ez az oldal képvisel úgy hívják más néven, hogy irónia. Az irónia pedig jelenkori társadalmunk egyik legcivilizáltabb fegyvere. A pofon után.
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
BugrisFüles 2011.01.03 16:30:42
@petimegmondja: egyet kell értsek teljes mértékben. Ez a helyezkedés a média törvénnyel egy lényegesen nagyobb szabású terv része, nem holmi "pitiáner" és ad-hoc jog sárbatiprás itt a cél, nem a bosszantó egyéneket és médiumokat akarják megregulázni - az csak a "pozitív" externália lesz. És a végső cél szerintem is vér egyszerű: hatalomszerzés a pénzszerzésért.
...a manyupomnál. Leginkább azért, mert ez a döntés a saját jövőmről szól, és ebben a kérdésben senkiben sem bízom annyira mint saját magamban. Mit is jelent ez? Annyit, hogy azt a vagyont _én_ gyarapítom és az a vagyon gyarapodás az _én_ megélhetésemet fogja szolgálni. Nem az…..
 Avagy még néhány gondolat Szalai Annusról, és az ő tejhatalmú szargyáráról.  Nem mennék bele az új médiatörvény részletes kivesézésbe, - megtették ezt már sokan - pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy a szabályozás jelenlegi formájában nem mutat…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Végre van valami érdekes hírünk a szerencsétlen Megatáncról! A zsűri egyik, mellesleg elvileg házaséletet élő tagja, hát hogy is mondjuk, meglehetősen bővérű. Forrásaink szerint konkrétan képtelen úgy megjelenni nagyobb társaságban, hogy ne kezdjen el egyből "nagyon…..