Regisztráció Blogot indítok
Adatok
angie\\\'s

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anti-MLM Beépülés 2007.08.29 17:01:00
Sokan kritizáltak azért, hogy én ugye nem tudok semmit, nem voltam soha MLM-ben. Mit akarok én itt a véleményemmel.Ennek most vége. Gyorsan felhívtam egy régi ex-mlm ismerőst, hogy szervezzen össze nekem egy MLM-es kezdeti agymosást, furcsán nézett rám, hiszen már ő is utálja, és…..
angie\\\'s 2010.02.01 09:48:22
@Mirlia:
Mert érdekel.....(Jakupcsek): www.4tv.hu/video/?id=552
És egy oldal, amit még február végéig olvashatsz, kommentelhetsz: www. antimlm.hu
Anti-MLM Visszatérés 2007.08.28 01:55:00
Akik olvassák a blogot, biztosan észreveszik a pár hónapos kihagyást.Most azért kezdtem újra, mert egyik közeli barátomat megfertőzte egy közös csaj ismerősünk a Neways nevű MLM csalással.És bár eddig az összes mlmes ajánlatott visszautasította, most valamiért erre azt mondja,…..
angie\\\'s 2008.12.14 11:43:49
Gyuszi!

Abszolúte igazad van! A lényeg beszervezéskor sohasem hangzik el...(voltam Amway előadáson a Bajcsy-József A. sarkán, voltam FLP-n a "világ végén" lévő kp.-ban, voltam Wellstar-előadáson, oda be is léptem mondjuk ),az első kettőből sírva menekültem, a harmadikba beájultam az internet miatt,de mindenhol elhallgatták a lényeget....mikor már benne vagy, akkor jönnek a lényeges infók (mondjuk azok is felnagyítva "nagyszerűsítve","egyedülállósítva" ) és egy kurva kukk se a költségekről. Azt te tapasztalod meg s.k. Kis költségráfordítás-kis üzlet, nagy költségráfordítás-nagy üzlet.(bár a bevétel-költség különbözete már nem olyan kecsegtető összeg). Mivel teljesen nem vagyok hülye, 0 szaldóval jöttem ki a Wellstarból pár hónap után (kerestem 3 hónap alatt kb. 90.000-et/ hó, a telószámlám úgy átlag 30-40.000/hó volt, benzinköltség,reprezentációs ktsg.,egy-két meeting 1500-5000-ig, reklámanyag 1X 4000,etc. És ők még a magas jutalék-olcsó meeting kategóriába tartoznak.Ja, meg a saját fogyasztás (a bennmaradó összeg).
Nos, erről soha nem szól a fáma....sehol....És a kétségbeesett pozícióvásárlásról sem.....emberrel nem beszéltem még (sem Am...,sem FLP...sem W....) aki ne vett volna az elérendő pozijához csomagokat.....minimum 2-300.000-ért. Aki esetleg nem vett,annak a költsége toronymagasan több, mint a jutaléka....hát aki ezt bírja anyagilag, az megérdemli...komolyan mondom. Azért profitáltam ám a dologból (nem voltam marketinges,sem kereskedő), a régi munkámban kamatoztatom a tanultakat (elég profin meg lehet tanulni marketingelni, és kereskedni, ez tény és pozitívuma ennek a melónak),így aztán valóban kis időráfordítással 3xannyit keresek, mint rég. A többletmanit meg befektetem. :-) Szal, én nem ócsárolok inkább, mert végül is profitáltam a dologból,és kívánom minden bukott mlm-esnek, hogy hasonlóképpen járjon, mint én.
angie\\\'s 2009.02.12 12:13:00
@caar:
Kedves Caar!

"Az a baj hogy mint minden iparágban itt is vannak sikertelenek, s hazudozok akik hamis kép alkotásával akarnak beszervezni embereket. De az mlm nem erről sól."
Oszd meg légyszíves, szerinted miről szól az mlm.
Isten bizony, kíváncsian várom.
Anti-MLM Egy FLP-s levele. Le vele! 2007.08.28 01:37:00
Egy túlfűtött FLP-s fórumbejegyzése az indexről.Lássuk.Sziasztok Kedves Fórumozók! Köszönöm annak, akinek eszébe jutott, hogy indítson egy ilyen fórumot. Azt hiszem az emberek fejében tisztázni kéne egyet s mást az MLM-tevékenységekkel kapcsolatban. Sok mindennel megkerestek…..
angie\\\'s 2009.02.03 10:18:54
@angie\\\'s: Gábor!Neked is ajánlom a fenti linket, amit Megtért Riccónak ajánlottam.
angie\\\'s 2009.02.03 09:54:30
@Gábor11:
Nos, mint mondtam, a duplikáció és a nagy számok törvénye létezik. De az emberi tényező is....épp ezért így elmondva zseniálisnak hangzik, logikusnak, megcsinálhatónak....de nem pont így van. Van 2 embered....az is szól 2-2 nek...etc. Nos, ez igen ritkán zajlik le 1 hónap alatt,tehát nem valószínű, hogy megkapsz 148800-at,és korántsem biztos, hogy a két-két emberek rendszeres fogyasztók maradnak (tehát hullik a "csoportod" szétfele, kereshetsz újakat).Úgy kb. 1 év telik el, mire összejöhet ez a passzív jövedelem, és halálra melóztad magad.
A tutifix vásárlók csak a hálózatépítő munkatársaid lesznek(hisz kötve van fogyasztáshoz a jutalékkifizetés),de ott már nagyságrendekkel magasabb befektetésre van szükség, hogy 5 mélységből jöjjön a lé.
30.000 havi aktivitás is jól hangzik (nem sok cégnél van ilyen óccsóér),de készülj fel a havi pontnullázódásra is.(Ezt is ritkán mondják el az mlm-cégek).
A meghívásokat meg nagyon alul pozicionáltad....csak a teló havi 20-30.000,minimum,plusz marketingizék vásárlása (havi 10.000-ért biztos rádsózzák a cumókat),plusz repiköltség(kávé, ásványvíz, etc.), plusz ruházkodás (reprezentatív legyen). Szóval ezek a dolgok csak akkor derülnek ki számodra, ha már benne vagy valamelyikben,2-3 hónap alatt jó esetben. Van, akinek sohasem esik le a tantusz.
Szóval véleményem szerint vagy betolsz gyorsan 5-600.000-t, hogy jó pozícióba kerülj (mélységszinteknél van jelentősége),így az összes rokon munkatárs is lesz, plusz mellette melózol az új partnerekért,vagy várod a csodát (a tutiprofi embered).Kb. mint a lottó-ötös.
Amikor belekezdtem az mlm-be, ugyanígy fel voltam dobódva, ugyanígy lelkesedtem a matematikai igazságokkal alátámasztott zseniális bizniszért, és ugyanígy nem vágtam, hogy más miért nem érti,miért akadékoskodnak a buták.
Ragyogott a szemem, mikor beszéltem róla, be is szédült alám jó pár ember, aztán lecsattant a valóság......elkezdtem sok mlm-cég prezijére eljárni (lesni, mit tanít a "konkurencia"), elolvastam pár jó könyvet a melóról, és rájöttem, hogy szarért-húgyért melóztatnak engem dögre, pedig a lényeget a saját vállalkozásomra is alkalmazhatom, jóval több maniért. Amit nyilván nem szórok el, hanem befektetek, és máris van jogdíjszerű jövedelmem is. Negyedannyi melóval, költséggel, 5-ször annyi pénz.
Az utolsó mondatodon elmosolyodtam, ha körbenézel ezen a blogon, találsz egy nyári hsz.-t tőlem, ugyanez a zárómondat.:-)
angie\\\'s 2009.02.03 10:02:40
@NZole: Oh, no! Könyvek, tananyagok,előadások...+3 raklap kitartás....és mégse lesz profi. Ha nem érez rá a marketing hatalmára, ha nem érzi a jó kommunikációt, sose lesz profi. Az mlm tömör lényege, hogy tanulj meg profin nagyot mondani. (nem hazudni,mert ez így nem igaz, csak felnagyítani, nagyszerűsíteni a valóságot). Ez nem mindenkinek megy rezzenéstelen arccal.
Az alapvető igazság az MLM-ről Mi az alapvető különbség a multi-level marketing és a hagyományos üzleti modell között? Az igazság az, hogy a hagyományos üzleti modell és a multi-level marketing felépítésében nagyon sok a közös vonás. Van viszont egy alapvető különbség…..
angie\\\'s 2008.09.09 21:09:07
Érdekes az írásod. De most az enyém is az lesz. Megismertem egy network-céget.(nem írok nevet,nem a reklám helye ez)Megtetszett a termék, mert olyan alapanyagból készül, amit elég jól ismerek. Ekkor még csak vásárlóként gondoltam magamra. Megmutatták a markentingtervet. Az mégjobban megtetszett-kicsit eltér attól, amit felvázoltál,meg amit itt ebben az országban eddig láttunk. Még mindig nem fűlött a fogam a networkerkedéshez. Elmentem egy business-fórumra, ahol sok érdekes dolgot hallottam a hálózatépítésről, direkt-marketingről.Többek közt azt is, amiről te írtál, hogy sok cég használ hasonló módszereket. Nem vagyok egy hiszékeny ember, úgyhogy mindennek utánajártam, amit mondtak.És padlót fogtam....szóval bemész a bankba az ügyfélszolishoz,mondjuk adatot javíttatni.Míg azt gondolod, hogy az ügyed intézése folyik, kb. 8 hitelkonstrukciót,6 befektetési tanácsot és etc. nyomnak az arcodba az ügyfélszolisok(akik egyébként nem erre a melóra gondoltak, mikor megpályázták az állást)mert ki van adva nekik, h heti hány szerződést kell "megcsinálniuk", hogy megkapják a fizujukat. Mindezt igen fika jutalékért.....meg már olyan bank is van(kis hazánk legnagyobbika) ahol fix már nincs is, csak ha teljesíted a "szintet".
Szóval akkor most ki az aki "bepaliz"?
Másik: Orvoslátogatók. Ismerős? Volt szerencsém végigkagylózni egy stratégiai megbeszélést, hogy mely településeken mely orvosokat szervezzenek maguk alá....jutalékért,persze,a látogatónak is, a dokinak is, csak az a nyomorult beteg nem kap semmit....azaz dehogynem, fasza kis mellékhatásokat...
Summa-summárum, networker lettem, mert ahogy körbenéztem, azt láttam, hogy minden mlm,és úgy döntöttem, ha mán lúd, akkó' legyen jó kövér.:-) Megjegyzem, elég korrekt céggel dolgozom,(barók a képzések, nem lehetetlen megcsinálni a marketintervet)itt csak a naggggyon hülye-lusta nem keres,de azt nem is akarja senki "beszervezni". Mer'ha neki nem megy, nekem se jó....ez az igazi mlm alapja.
angie\\\'s 2009.01.07 08:40:40
@daBEERDRiNKeR: Ránéztem a felső linkre. A prezik közül az üzleti prezinél már van is egy óriási át..szás. Min.200 hívás 150 igen-ért?Meg egy lóf.szt. Kb. 25 igent kapsz ennyi hívásból, és ebből kb.10 jön el meghallgatni a prezidet,ebből kb. 3-5 lép be.....számolj. Mennyit költöttél erre, és a prezire való eljutásra, + egy kis kávé,ásványvíz,etc. És mennyi lesz a jutalékod? (és optimistán nézem az érdeklődést). A másik linket még nem néztem.
angie\\\'s 2009.01.07 08:55:47
@angie\\\'s: Háát, akkor próbálkozz sztem, ha jó nagy a kapcsolati tőkéd (min. 500 ember) és hiteles vagy (jó cuccok, jó kocsi,jó kommunikációs készség,esetleg ismertség).Bár ezek birtokában nem biztos, hogy szükséged van az mlm-re.:-)