Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gamtab (törölt)

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba WTF: Sztaki 2010.07.28 10:00:00
Mindig is tudtuk, hogy jófejek dolgoznak a Sztakinál...
gamtab (törölt) 2010.07.28 14:16:20
@agatsu: Te aztán tudod, még sose voltál az országhatáron kívül. Te libsi MSzpés menj szavazz a Gyurcsányra te.
Subba Csukod!! 2010.07.28 08:30:00
A vasút ajtaja márpedig legyen becsukva! /Balatoni Intercity./..
gamtab (törölt) 2010.07.28 09:25:10
@Fecsó: Hosszu.... :)
Napra – Holdvilágos (FolkEurópa Kiadó) A Napra első lemezével úgy belesült a zenei újdonságokra éhes közönség agyába, hogy a Holdvilágos című új albumot már elvárások terhelték. A zenekart alapító, és a zenei irányt meghatározó Both Miklós természetesen nem…..
gamtab (törölt) 2010.07.21 12:40:48
@csavarlazito: Szerintem nincs alulértékelve, pontosan a heyén van kezelve, hiszen aki az ilyesmit szereti az elismeri a csávót. Jó is nagyon, de ez rétegzene. Lehet hogy idővel még a mainstream média is felkapja, de ha mákja van akkor nem :)
VIA LAZACZ..
gamtab (törölt) 2010.07.21 09:09:10
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
Subba Aki mindenhol ugyanazt látja 2010.06.30 12:30:00
A tegnapi Ossianos poszthoz. Amúgy ha bárkinek van valami laza régi sztorija a hőskorból pl. Katona Főnökről, ne fogja vissza magát, mehet a kommentrészbe!  ..
A futball sötét ősatyjának két deformált gyermeke valahogy úgy érezzük, az utóbbi évek legérdekesebb döntőjét fogja játszani. A mezei szurkoló számára egyik sem szimpatikusabb lényegesen a másiknál, vagy bárminél, amit a kutya talált az  árokparton, egy…..
Subba Kutyasétáltatás 2010.05.17 13:50:00
"– A politikai pályám véget ért, nem akarok visszatérni a közéletbe. Évekig nem fog velem senki szóba állni – vázolta Hagyó Miklós." (Forrás: Blikk.) Miki, ne parázz, a sitten tuti lesz majd hmmm beszélgetőpartnered!Lelovics, Hagyó samesza.Horváth, aki…..
gamtab (törölt) 2010.05.17 22:10:23
Ha bajod van a magas fehér srácokkal, azaz: világos haj, kék szemés ha a (sajnos hazánkban is 75-80%-os) többséget alkotó azaz: törpe tucat délies&cigányos típusú srácok tetszenek = kerek buksi fej: barna majom szem, sötét haj mint a harmadik világban Ázsia Afrika D-Amerika…..
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
Ha Teknő Jenőt képesek vagyunk reálisan szemlélni és nem holmi kistérségi lidércfényként tekintünk rá, máris megannyi kritikát alkothatunk róla. Azzal azonban semmiképp nem vádolható, hogy egy turkálós 7 Up Jordan Team pólóval és egy farzsebből kilógó piros fésűvel…..
Az első négy futamon csak 10 pontot szerzett a német, negyvennel kevesebbet, mint csapattársa, Nico Rosberg. A Mercedes a hétvégére átépítette neki F1-gépét, de az olasz nem hisz a feltámadásban.”Egyre nehezebb és nehezebb lesz neki, nem tudom, hogyan jöhetne föl innét.…..
írta: Lina Schilling Árpád, a Krétakör Színház vezetője az elmúlt évek során tudatosan távolodott el egyre inkább a struktúrán belüli színháztól, aztán mindattól a kötöttségtől, amit az átlagos ember színháznak nevez. Eltűntek a színpadok, és a színészek csaknem közénk ültek le játszani. Aztán…..
"Mióta elmentem Londonból, fontos címeket szereztem, de a Chelsea is nyert néhány dolgot, például egy FA-Kupát" - kezdte meg Maci Laci lélektani masszírozását a visszavágó előtt Mourinho. A lelazult szájkarate nem jelenti azt, hogy a visszavágó kevésbé feszült meccset…..
gamtab (törölt) 2010.03.16 20:54:10
gamtab (törölt) 2010.03.16 21:02:25
Mindhárom jelentős fronton megmaradt, vagy még tovább fokozódott, az izgalmi szint a hétvégén. Jelen állás szerint a bajnoki címért hármas versenyfutás lesz, az utolsó BL-helyért négyen szállnak harcba, míg a kiesés elleni küzdelem miatt hét csapat szurkolóinak lesznek…..
gamtab (törölt) 2010.03.02 18:24:40
@imici77: haha ugy látszik bírod az örök vesztes csapatokat
Auróra Cirkáló – Fojtogatók Bizonyára minden rokker környezetében él egy kivénhedt Carl McCoy-imitátor, aki még húsvéti locsolóverseit is az „amikor a Patkányékkal a Lyukban bebasztunk” sorral indítja. Nos, borítékolható, hogy – legyen szó bármilyen…..
Jellegzetes, hogy milyen gyakori a szórakoztatóiparban az a figura akinek a munkásságát félszemmel követed persze nem akarod, de ő mindig ott van mindenhol. Nyomul, kapar évek óta, de sosem kerül a körön belül. Rovatunk első szereplője egy olyan arc, aki borzasztó élvezettel…..
Nou San Trafford Eb-sorsolás 2012 2010.02.07 11:02:00
Jó ebédhez szól a nóta; 12.00-tól az Eurosporton és az UEFA honlapján is nyomon követhető a 2012-es, elsikkasztott Európa-bajnokság sorsolása. Az utóbbi évekre nem lehet panaszunk, még a dél-afrikai vb-selejtező csoportunk volt a legnehezebb, így kicsit tartunk tőle, hogy ezúttal…..
gamtab (törölt) 2010.02.07 14:53:26
@zsakfos :

Igazad van,én csak azt szerettem volna mondani hogy teljesen felesleges álmokat szövögetni,olyan csapatokhoz akarunk felérni akikkel nem ugyanazt a játékot játsszuk....

Sokan tudom elhiszik hogy lehet esélyünk egy második helyre de jobb lenne belátni mindenkinek hogy nem....

Ha a válogatott és az ország nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézné a focit akkor lehetne változás,de így nem lesz.
gamtab (törölt) 2010.02.07 15:00:25
@_benito:

Szerintem neked van igazad.

Szvsz az a bak szerintem hogy a magyar focitársadalom még mindíg úgy tekint erre az egészre hogy a mi igazi ellenfeleink: Anglia,Németország,Olaszország,(Brazília) haha

el kéne ezt már felejteni és úgy kimenni a kicsik ellen is mintha az lenne az utolsó esélyünk megmutatni.

A kicsik ellen nem hajtunk mert azok nem ellenfelek a nagyok ellen meg esélyünk sincs.Persze a kicsik ellen is küzdeni kell minden pontért,de ez nekünk derogál.
gamtab (törölt) 2010.02.07 15:23:40
@Csöncsön:

Igazad van nem láttam.Nem is akarom elhitetni hogy túl sok közöm lenne a focihoz mint szakember.(Veletek ellentétben) De láttam már egy két nagy égést úgyhogy két meccs alapján nem állítom hogy hirtelen felszálló ágba került a magyar foci.

MInden selejtező sorozat elején megy a reménykedés de az inkább álmodozás.
Szerintetek proli dolog kajajeggyel fizetni? Lehet Milánón kívül normális cuccokat kapni ezen a kibaszott kontinensen? Ha ilyesmiken gondolkozol, mi tudjuk hol találod meg a kielégítő választ! Egy magyar srác blogja: B (legyél) THE BEST (a legjobb)! (Tuti, hogy egy…..
Tarantino kommandósai Tarantinóval kicsit gondban vagyok, mivel olyan sajátos filmeket készít, hogy nemigen tudom egy szélesebb kategóriába besuvasztani őket, így mindig kénytelen vagyok a mester többi művéhez hasonlítani, ami nem túl szerencsés. Példának okáért a Becstelen…..
Subba Műlábú sztripper 2010.01.13 11:30:00
Mi is alig hittünk a szemünknek - ahogy a videót készítő debil is, neki többször oda kellett néznie baszki, a kamerával is. Ettől függetlenül azért még élvezhető a produkció. ..
kikvogymuk A VÖLGYEK MŰVÉSZE 2010.01.04 21:19:00
Füredről írom, Annám e levelet, borongósan bambulva a fürdőzőkre, jófajta somlóhegyit szürcsölve, búcsúztatva a mögöttem levő hetecskét, mikoron kiszakadva a nagyvárosi értelmiségi lét nyűgéből icirét-picirét újraéltem csikókorunk mesés-ártatlan nyarait,…..
Nyugodtan tekerjétek le a fűtést, a Sivatag Rózsái hastáncos csoport tuti befűti a szobát. A webdesign sem elhanyagolható, ez a leopárdos-tigrises kavalkád pedig egyenesen priceless!..
gamtab (törölt) 2009.12.26 15:04:41
@Csipkés Zoltánné: Éhségbetegségbe vagy?
gamtab (törölt) 2009.12.26 17:35:14
@Tazmán: így van

Szerintem nem túl elegáns amatőr falusi hastáncosokon élcelődni.Vagyis túl könnyű...
Ejnye bejnye
Jó nővel, kutyával, kisgyerekkel minden filmet el lehet adni, hangzik az axióma. A La Liga 13. fordulója meg nem dönti ugyan a fenti alapvetést, de az kétségtelen, hogy egy ötlettelenül tengődő forgatókönyvíró is megdörzsölte volna a szemét a spanyolok által bemutatott hétvégi…..