Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P7ibi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Alig Tisztelt HR Osztály! Az ithuspiac.hu állásportálon meghirdetett pozíciójuk, miszerint Feketöves Java Jedi Nindzsát keresnek, felkeltette az érdeklődésemet. A cégüket ugyan különösebben nem találom szimpatikusnak, de jelenlegi munkahelyemen, amit már évek óta ki nem állhatok, múlt pénteken…..
P7ibi 2019.04.30 22:48:59
@steery: "Mindez annak köszönhető, hogy az iskolában nincs olyan tantárgy..." – Hát a diákok ezzel se lennének ki a vízből. Még el is hiszem, hogy a 60 éves történelemtanár jót akar, de honnan is tudná ezeket, ha egy napot nem dolgozott a versenyszférában, állásra pedig utoljára 35 éve jelentkezett, amikor végzett az egyetemen.
A maximalizmus tud jó dolog lenni, mert a munkájukra igényes emberekkel elvileg jó dolgozni. De az igényesség és a maximalista, perfekcionista hozzáállás között bőven van különbség. Sokan, leginkább irodai állásokra pályázva rossz tulajdonságukként mondják a maximalizmust, mert azt gondolják, hogy…..
P7ibi 2019.04.15 20:03:24
@NagyPeter64: Az idézett mondatot én leginkább úgy értelmezném, hogy a cégnek van egy elképzelése arról, hogy milyen munkatársat szeretne és azért cserébe mit tud neki nyújtani. Majd érkeznek be CV-k, lezajlanak az interjúk, sikerült azt is megismerni, hogy mik a jelöltnek a preferenciái, nagyjából mi lehet az az ajánlat amiért hajlandó váltani, illetve megvan-e a kölcsönös szimpátia. Az persze igencsak ritkaság, ha valaki az összes figyelembe vett szempont alapján messze túlteljesíti az elvárásokat (ha mégis, akkor valószínűleg alulbecsüli a képességeit, és egy magasabb pozíció is elérhető lenne számára), így a teljes összkép alapján valahogy megszületik egy döntés, ami részben objektív, részben viszont szubjektív.
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
P7ibi 2010.12.23 20:43:44
@Frogi: Akkor te még jobban jártál. Én már annak is örülnék, ha be tudnék lépni egyáltalán.
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Tudjuk, hogy bőven van még mit javítani a játékon, úgyhogy úgy tűnik, hogy egész hétvégén dolgozni fogunk. :)Mostanra sikerült elérni, hogy a szomszédok szépen bejönnek és lehet locsolni és dézsmálni. A játék sebessége is javult, köszönjük a sok bíztató levelet (és…..