Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kell az

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Vasárnapi kalandok 2014.11.17 09:55:44
Tudjuk, hogy vasárnap olyanok is autóba ülnek, akik egyébként nem vezetnek rendszeresen. Egyre inkább hajlok arra, hogy mondjuk évente mindenkinek egy egyszerű tanpályás vizsgát kelljen tennie, és ebben a véleményemben a most vasárnapi események is…..
kell az 2014.11.17 20:17:11
A japán válogatott szombaton 2-1-re kikapott a Didier Drogbás Elefántcsontpart válogatottjától, így a mérkőzés lefújását követően valószínűleg nem voltak túl jókedvűek az ázsiai csapat szurkolói. Ezzel együtt - ahogy az sok más országban néha szokás - nem kezdtek el…..
kell az 2014.06.18 23:49:48
Egy háromcsatornás állatgyógyászati célú EKG-készüléket adományozott a magyar Innomed Medical Zrt. a kínai-brit tulajdonban lévő Beck and Stone kisállatklinikának Pekingben hétfőn. Székely Gábor, az orvostechnikai eszközöket fejlesztő és gyártó cég helyi képviselet…..
Idén hamar lecsapott a kétesélyes gasztroünnep: az első áldozatok Szegeden rendeltek gyrostálakat, amikbe érthetetlen módon tollastul került a csirke meg bónuszként egy zacskódarab is. Fizetésnél persze kiderült, hogy csak a problémás ételekre vonatkozott az 50%-os…..
Praktikus, elég csak a megérkezéskor megvenni a csokrot, ami így sokkal jobb állapotban kerül az ajándékozott kezébe. ..
Peking sárgáról narancsszínűre emelte a légszennyezés miatti figyelmeztetést pénteken, miután ismét elhúzódó, nehéz szmog ülepedett a kínai fővárosra. Az előrejelzés szerint a következő legalább három napon nem fog változni a helyzet. Az időseket és a gyerekeket…..
Orbán Viktort a gazdasági együttműködés erősítését kezdeményező kormányfőként mutatta be a kínai állami média a magyar miniszterelnök háromnapos látogatása során megjelentetett híradásaiban, interjúiban. Orbán meghívta a nagy kínai befektetőket Magyarországra…..
Baptista vagyok, nem iszom - hűtötte le szegény Wilbur Walsht a harsány hangú McBride. Ez a jelenet ugyancsak ott van a legtöbb rajongó kedvencei között, ahogy a többi fejmosás is, melyet a Bűnvadászok című filmben osztott ki Bud Spencernek a cowboykalapos rendőrfőnök. De ki is volt ez a…..
Miniszoknyás diáklányok, szépséges légiutas kísérők, loknis szobalányok és nemrég pedig csipkeharisnyás nővérkék szolgáltak fel a menüt néhány tajvani McDonald’s-ban. KÉPEK és SOK-SOK VIDEÓ A karácsonyt és az újévet ünnepelendő sikeres cosplay promócióval…..
Bejáratott interentét tette fel Attila a rulettre, amikor 3 hónapra ingyen felduplázta a sávszélességét a UPC-nél, amit az utolsó pillanatban aztán lemondott. Ezzel azonban sajnos törölték a júzerét az összes emailcímével együtt: Három hónappal ezelőtt én is úgy…..
Kedves rajongók, csirkefogók és fejátültetők! Ismét Spencer Hill Magic Band koncertet élvezhettek a budapesti Gozsdu Manó klubban! A srácok korábban már játszottak itt, most újra megmutatják a nagyérdeműnek, hogy miért férnek be nehezen minden koncertjükre az emberek. 2013.…..
Háborúk mindig voltak és lesznek az emberiség történelmében. Belegondolunk néha, hogy milyen szerencsések vagyunk, hogy békében élhetjük a napjainkat? A kis mindennapi mérgeink közepette, amikor nagyszüleink néha korholóan ránk szólnak, hogy ez semmi ahhoz képest, ami a háború…..
Réka egy szarkazmussal nem kis mértékben átitatott KRESZ módosítási javaslatot dobott fel a blogon keresztül, amivel növelné a gyalogos átkelőhelyek biztonságát. Ti mit gondoltok? Az utóbbi évek során romlott vagy javult a helyzet Magyarországon ebből a szempontból? Szép…..
Tartottunk egy hosszabb szünetet és lám, még mindig nem javult meg a magyar közlekedési morál. Olyannyira, hogy egyes autóstársaink akkor sem próbálnak viselkedésükön javítani, amikor átlépik az országhatárt. GP egy ilyennek már a rendszámát is megjegyezte, mert amit ez a…..
Időnként előkerül a téma, hogy mennyire vezetnek szabályosan és biztonságosan azok, akik megkülönböztető jelzést is használhatnak, ha az egyébként nincsen bekapcsolva. Ilyenkor ugyanolyan résztvevők a forgalomban, mint bárki más, mégis én legtöbbször igyekszem őket…..
kell az 2012.12.29 11:32:39
@MrZed001:
Én csak Püspökladány meg Szolnok között használtam sokat a négyest, de aki ott nem megy min 95-el az veszélyezteti magát , és hogy miért
Mert ha egy kamion vagy román busz utolér (a román buszok tudnak 100-al is menni simán)akkor hótziher hogy megfog próbálni előzni és biztos hogy nincs annyi hely hogy normálisan végrehajtsa
Amúgy én szeretem a négyest irtó jó adrenalin növelő út , főleg ködben
Amúgy szerintem Szolnok és Budapest között kész felüdülés a négyes
Debrecen után a meg a tirpákok tömkelege miatt veszélyes újra
Természetesen nem az időjárásról akarunk értekezni, hanem egy újabb fejezetben tudósítunk az immár majdnem egy hónapja felszerelt Michelin Alpin4 abroncsok teszteléséről. A téli gumi jelentőségét taglaló vitákban az egyetértők és ellenzők között feltűnnek időnként azok…..
kell az 2012.11.26 14:50:50
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
Fényforrásokon, mosógépeken, hűtőszekrényeken és mindenféle háztartási gépen már jó ideje találkozhattatok azokkal a színes címkékkel, amelyeken energiafogyasztásuk szerint sorolják be az egyes termékeket. Hasonlót vezetnek be az Európai Unióban idén novembertől a…..
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..