Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peluka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
peluka 2010.09.09 21:48:32
Kedves sok, okos ember!
Nagy általánosságban írom le a véleményem.
Az hogy Magyarországon arab-magyar barátság napot tartanak az miért probléma, ha egyszer lehet tartani zsidó barátságnapot is (ezeket éppen kötelezően, Izrael által előírva, havonta minimum 3-4 holokauszt megemlékezést). Szerintem egy értelmes társadalomban nehogy már a "nagy amerika " legyen a mérvadó, hogy amit azok csinálnak, tesznek az úgy jó és kész, azok is csak a pénztől függnek, a pénz meg a zsidóktól. És sajnos ezt meg Európa baszta el, mert a középkorban a zsidó kezébe bizony kapát és hasonló dolgokat kellett volna adni és nem a pénzt. Ezek a legmocskosabbul kihasználnak mindent.

szeptember 11-ről csak annyit, hogy kész röhej a terrorizmus napjának nevezni, soha nem lett bebizonyítva, hogy kik tették a merényletet. Mily érdekes WWC -be becsapódó repülők miatt sokkal kevesebb ember halt meg abban az időben, mint amennyi átlagosan tartózkodni szokott az épületben, csak nem előre lehetett tudni. (amúgy sajnálom őket meg minden , meg szomorú hogy van ilyen). De nem gondolnám, hogy a hülye arab előre közli hogy srácok bele repülők a WWC-be úgyhogy csak 10ed annyian legyetek bent. Nem érdekes????? Aztán szép lassan Afganisztánban kezdték azt jött Irak most meg Irán lesz terítéken. Annyira rohadtul átlátható, hogy ott van az a kurva olaj az országokban és erre megy ki a meccs, de a sok hülye embernek a fején lévő kipa miatt megbuggyant az agya, tiszta gáz.

A zsidók aztán meg rohadtul ne osszák az észt amíg a föld egyik legnagyobb mészáros hadserege. Összességében meg csodálkozunk még hogy mi a francért utálják ennyien a zsidókat. Ha az a kurva nagy liberalizmus van ezekben a kibaszott nyugati okos országokban, akkor az arabokat miért kell jobban utálni, mint a többi népet. Ha az arabokat lehet utálni a zsidókat miért tilos?? Hát hadd utáljam már őket, ha ahhoz van kedvem. Elvégre demokrácia van és mindenki azt gondolom amit akar, akkor miért nem gondolhatok azt amit akarok és ha ezt akarom mondani akkor miért ne mondjam azt. És ezért nagyon helyes hogy a Jobbik kiáll az arabok mellett, mert igenis a ők azok akik szenvednek a zsidók miatt leginkább, attól a néptől, amelyik a világ urának képzeli magát( és talán ők is uralják ezt a mocskos világot, mert mindenhol ott vannak) viselkedjenek már felelősség teljesen.

Azt hogy az arab kultúrához mi tartozik hozzá, az had legyen már az övék, ha kedve van hallgassa kurva hangosan a zenét, mert ha csak kimegyünk Bp-n a körútra és mondjuk gyalogolunk 3-4 megállónyit, akkor minimum egy autó lehúzott ablakkal úgy bömbölteti a tüc-tüc zenét hogy a házak ablakai beleremegnek, vajon a két dolog nem ugyanaz?

Az arab miért lenne büdösebb mint egy más nép?? Tudtommal vannak magyar hontalanok, azok is büdösek, vannak cigányok azok közötti is vannak büdösek, vannak arabok és azok között is vannak büdösek.

Az hogy a Jobbik ősmagyar meg keresztény is és talán ők sem tudják hogy mik akarnak lenni jól teszik, az embereknek nem azt kell mondani hogy az autó piros, hanem azt hogy ez egy autó, szerinted milyen színű? Ha hülye embert akarunk nevelni akkor tökéletes ha a szájába adod a választ, de ha valami értelmet is akarsz neki adni, akkor el kell gondolkoztatni. Mondjátok már meg nekem a sok idióta nyugdíjas aki kimegy éltetni Fletót, az értelmes? Szerintem a 5%ánál többel nem lehet értelmesen elbeszélni, mert csak arra emlékszik hogy a kenyér 2,40 volt vagy mit tudom én.

Hagyjuk már a süket dumát jó?
Bevallom én a zsidókat utálom és miért? Mert utálom, senki nem nevelt rá, sőt arra neveltek a szüleim, hogy fogadjak el mindenkit. De még is utálom őket és ez hadd legyen már a szívem joga, te is utáld az arabokat meg akárki mást. Csak ha az egyik oldalon (jobb-bal, kelet-nyugat) valamit meglehet tenni, akkor a másikon miért nem??

Úgyhogy a sok USA imádom meg zsidó fanatikus rajongó meg néha gondolkozzon már!!
Salom a mocskos szátokat.
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
peluka 2009.12.12 11:06:56