Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinnamon mouse

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Jane Doe családja Segélyhívás 2009.12.02 12:46:14
Tegnap telefonáltak negyed 2-kor a bölcsődéből, hogy be tudnék-e menni, mert Pimpike nem alszik, sikítozik, ugrál, az egész csoport ébren fetreng miatta.  5 perc múlva már ott is voltam (bizony, ilyen közel lakunk), aztán pironkodtam, a gyerekkel meg igyekeztem megbeszélni, hogy…..
cinnamon mouse 2009.12.06 10:12:14
@Jane Doe:

Szuper!

Nagyon köszönöm a segítséget, mindenképp kipróbálom!

A legjobbakat Nektek :-)

Remélem a Télapó sok szép meglepetést vitt :-)
Ez az igazi fiúszopat, lányszív, és még tudományos alapokra is helyezte a szentem. A kép innen Életem legkellemetlenebb szakítása egy rövid kapcsolathoz fűződik, de így utólag már csak nevetni tudok a dolgon, remélem a másik fél -a lány- is csak mosolyog már rajta. Egy…..
Hosszú évek után az iwiw segítségével újra találkoznak a valaha volt szerelmesek, így minden beindult újra, de a lány így sem felejtette, hogy "a válófélben lévő pasik egyetlen problémája, hogy tulajdonképp nősek." Kedves Szakítós! Szeretném Veletek megosztani egy…..
Leplezzük le a pasikat és vessünk véget a "nagyromantikus" női álmoknak! Merjük kimondani: a férfiak bizony szexelni akarnak! Azért jelentkeznek fel a társkereső oldalakra, azért mennek el a szórakozóhelyekre, azért szólítanak le nőket az utcán avagy a könyvtárakban,…..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Mai egymondat: Egy ismerősöm mesélte, hogy egyszer a pasijától egy kiló banánt kapott karácsonyra, na az lehetett még hasonló szituáció.A kép innenÜdv Kedves Olvasók!Az én történetem igencsak régi, már nyolc éves, de meglehetősen mély nyomot hagyott bennem. A szereplők:…..
Ma az internetes ismerkedés egy speciális vállfajával ismerkedünk meg: az erotikus társkeresők világával.Az adatlapom mögött meglátott engem… történethez kapcsolódhatna az enyém is.Közel a 30-hoz, pár eseménytelen év után gondoltam, én is megpróbálkozom a…..
Vonaton, buszon sem ismerkedünk, oké? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Sziasztok! Itt egy "fiú összetör egy lányszívet" sablonsztori, melynek nem éppen szokásos ezközökkel vetett véget a srác akibe persze szörnyenyen belevoltam…..
cinnamon mouse 2008.11.25 14:20:23
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
addict Axa reklám oda-vissza 2008.10.10 11:15:00
Már a Kreatív Online és az index reklámfórumán is napok óta téma ez a reklám, így mi sem hagyhatjuk ki reklámszemlénkből. Bevallom, én egy kicsit értetlenül állok a nagy hype előtt, mert amikor megnéztem, bennem nem hagyott különösebben mély nyomokat. Nem azt mondom, hogy…..
Vannak lányok, akik hisznek a szemüknek, pedig nem szabadna. A 36 éves férfi, aki mutatóujjal mos fogat, az eleve gyanús. Ohh helló mindenkinek! Szóval az én kálváriám már nagyon régen elkezdődött, de most kezd egyre jobban bedurvulni. Elkezdeném a legutolsóval, mert arra…..
Szegény nők! Borotválkozzatok! A társadalom soha nem bocsátja meg, ha egy nőnek szőrös a lába, hónalja. (Egyesek szerint máshol is szőrtelennek kell lenni, de azt a legtöbb (nem intim) helyzetben simán be lehet kamuzni.) A szőrmentesítéssel világ életemben gondjaim voltak, sem a…..
Bigyóblog Fuck the rain! 2008.10.03 13:27:00
Nagyjából ezt gondolom én is, amikor esik. :)Art Lebedev..
Ez a mosdók Ferrarija, hiszen olyan a design mintha egy szobor lenne, sőt, talán először annak is tervezték, aztán jöttek rá, hogy el lehet adni másként is. ArtCeram ..
Te jó szagú Úristen! Csak ennyit tudtam kínomban kinyögni, amikor először csapott le rám a tévében a Profi áruházláncot újrapozicionálni próbáló kampány első darabja. Ha azt akarták, hogy a néző visszarepüljön 20-30 évet, és azt gondolja, hogy a Profiban még 3,60 Ft a…..
Egyre több tervező próbálja feldobni cipőit a sarkak díszítésével. A Balenciaga ház is ezzel próbálkozik, kövekkel borítják egy-egy modelljük sarkát. Az első képen látható darab 1795 $ (kb 305 000 Ft), a második képen látható "csak" 1575 $-ba kerül (kb 270 000…..
A múlt héten az Erste Bank imidzsváltó reklámját értékeltük, ami elszomorítóan gyengén szerepelt, és Mátyás királyostól Kolombuszostól és libástól mindenestül összesen 2,1 pontot kapott, ami addictos mércével mérve is szerény eredmény. Legtöbben hálásak voltatok a…..
Az ultimátum jó dolog, ez már a múlt héten is kiderült, mész vagy maradsz, széna vagy szalma, én vagy a zongora.    Kedves Szakítós,   röviden a storynk: már két éve éltünk egyutt ( én lány, ő fiú, vagyis inkább nő és férfi ), és bár a kapcsolat nagy…..
cinnamon mouse 2008.09.16 10:37:02
missbungle www.last.fm/user/barbesz 2008.09.16. 09:51:41

Ehhez kell lelkierő meg bátorság. Kimondani, hogy nem megy tovább.
Mostanában leginkább az foglalkozat, hogy meddig érdemes küzdeni? Mikor adhatja fel az ember azzal a biztos tudattal, hogy "mindent megpróbáltam, nem megy". Volt, hogy túl hamar feladtam, volt, hogy túl sokáig húztam, de mostanában sem tudom hol a határ.
Kavargós történet az olasz éjszakában, tegye össze, aki tudja, egy biztos, a srác nem bánkódott, hogy az érzéki harmincas (istenem, verespálnéra is ezt mondják néhány éven belül) átejtette. Hello!   2003-ban Olaszországban dolgoztam, a helyi goethe-institutos…..
Vazz ehhez tényleg nem tudok mit, hozzáfűzni. Csak annyit: Éljen a jegyrendszer!!! Legalább látjuk hány emberre kell még várnunk, ha már saccolni nem tudunk:( Sziasztok! Ez történik, ha az ember naivan elmegy a Keletibe, vonatjegyet váltani: Ez ugye hétköznap, elvileg…..