Regisztráció Blogot indítok
Adatok
urambátyám

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
urambátyám 2019.12.29 23:35:06
@jan: Senki; lényegében nem irányítják az intézethálózatot. Sodródik, a korábbinál 20-25%-kal kevesebb pénzzel. A csónakokban lassan kezdik fölmérni, kit lehetne megenni elsőnek a túlélésért.
      A rezsim ökle újra lecsapott. A Mandiner egy Károly Németh nevű fizikaprofesszorral támadja az Akadémiát.     Némethet mint valami startup géniuszt adják elő. Én megkerestem a cégét. Ez a weblapja.        Ez hiányzik nekünk, ez a design, ez a professzionalizmus.     Németh idézettsége a…..
urambátyám 2019.03.01 16:38:28
@jotunder: Lássuk meg ebben a jót is: ez az echte középszer, a NER szokásos nímandjaihoz képest azért felüdülés, hogy ilyet találtak. Az irománya azért durva.
(Ismerem a területet, és még a pofát is, teljesen jól pozícionáltad.)
       Na most, akad még közmondás garmadával. Pl.: minél vincentebb, minél jótündérebb valaki, annál inkább le kell szarni. Lehetőleg pofán. (Bayerzsolti)    Wow.     Van egy másik csoda is, amit nem én találtam, de tökéletes. Bayerzsolti a Szentesi Zöldi nevű kiskollégáját méltatja a…..
   " Pálinkás József és mások irányítása alatt a magyar tudománynak alig sikerült bármiféle érdemleges eredményt felmutatnia. "   Ez jelent meg a kormány ökleként funkcionáló fasiszta Prosti Srácokban. Az a "Varga László" írta, aki korábban feleslegesnek nevezte az alapkutatásokat.   A…..
urambátyám 2018.07.30 23:53:21
@legeslegujabbkor: ERC-támogatást elnyert kutató vagyok. Tüntettem az alkotmányváltoztatás ellen, és csalódott voltam, hogy milyen kevesen vagyunk. Láttam ott számos kutatótársamat, szerintem felül voltunk reprezentálva. Tüntettem a CEU mellett, meg még jónéhányszor, és szerintem mindig többen voltunk, mint ami a részarányunk. Most a családomat készítem fel arra, hogy jövőre valószínűleg külföldre kell költözzünk.
Utolérte A bolygó hollandit is a nagy fesztivál-előadások sorsa: megszerették. Megszerettük. Megértettük. Ami eleinte nehezen követhetőnek tűnt, az most összeállt, amit sokan esetleg a rendező önkényének éreztek, az most védjegy. Alig várjuk, hogy végre föltűnjenek a mosógépek, a bennük pörgő…..
Világszenzációvá váltak az MNB visszaélései Miközben egy felmérés szerint a felnőtt lakosság többsége szerint Matolcsy Györgynek azonnal le kellene mondania posztjáról, a világ egyik legnagyobb gazdasági lapja részletesen foglalkozik az MNB alapítványainak botrányaival. A…..
urambátyám 2016.05.25 20:07:28
@dukeekud: Így van, a válság után Bajnai csődbe vitte a gazdaságot, ettől zengett a világsajtó.

Azóta Matolcsy szerencsére rendberakta, több jut sportra, kisvasútra, unortodox egyetemi oktatásra (ahonnan unortodox közgazdászok és politikus doktorok jönnek ki nem sokára), megújították a főtereket, kidolgozták a pedagógus életpályamodellt, szabályozták a dohánykereskedelmet és a szerencsejátékokat, megregulázták a médiát, racionalizálták a választási rendszert, kitermelték a nemzeti tőkéseket. A devizahitelek forintosításának árfolyamán nyert pénzt is biztonságba helyezték olyanoknál, akik annak jobb gazdái lesznek.

Rendes magyar embert ez mind boldogsággal tölt el. Akinek meg mindez mégsem tetszik, az Soros pénzén ajvékol Gyurcsány kottájából.
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
Tegnap megjelent a kormány döntése a lakossági devizahitelek forintosításáról. Korábban már tudni lehetett, hogy a jegybank a bankok rendelkezésére bocsátja a szükséges euró összeget, ami a 9-10 milliárd eurót is elérheti. Gyorsan fussuk át, hogy jó ötlet-e a forintosítás.…..
urambátyám 2014.11.10 20:31:20
@♔batyu♔: Nem az a fő baj, hogy profit lesz az MNB-nél, hanem az, hogy elszórják szarságokra.
Már csak azért is, mert ez a profit csak papíron létezik, de az unortodox közgázt mi fogjuk fizetni.

"Az MNB nem Matolcsyé, hanem az államé." -- ez egy nagy igazság, ezt kellene Matolcsynak is mondani, amikor el akarja költeni a "nyereséget".
Baj van! Nem találom a külön erre az alkalomra beszerzett verseskötetet a Motorvonatoxületése c. nagyívű költeménnyel. Elkallódott vhol... Ha jövő hétig se találom meg, könnyen baloldali borzalmak nélkül maradhattok. Ezen a héten azonban még semmi baj, afféle önbuzdítóul…..
Torkig vagyok azzal az egyre terjedő itthoni közvélekedéssel, mely szerint a hanyatló Nyugatot, amerikástul és európai unióstól lassan megelőzi, kiüti, lenyeli, legyőzi, lehagyja a putyini Oroszország. Mely szerint nekünk lihegve ki kéne szolgálni Vlagyimir nagyurat, mert a jövő…..
urambátyám 2014.03.06 20:47:16
@hagyma: Itt írja legy egy szakember a BME Energetikai (stb.) Tanszékéről, a politikát bele nem keverve, hogy milyen üzlet is Paks 2:

www.energia.bme.hu/images/hirek/2014/Paks%20II%20egy%20szakember%20szemevel.pdf

Valakinek persze biztos jó üzlet. Az országnak nem az :(
1000 leütés Kit választanál...? 2014.02.26 13:49:17
No, íme egy-két provokatív kérdés a magyar politikai horizontról monomániásoknak -- olyan stratégiai sárdobálás gyanánt. Nem repis közvéleménykutatás, és a kommentekben válaszolni is lehet, tehát a végén nem én manipulálok. Kit választanál....(Az A vagy a B közül…..
urambátyám 2014.02.26 22:04:12
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
urambátyám 2014.02.19 19:26:38
@Pinabubus: Nem akarom elhinni, hogy ilyen degenerált barmok vagytok. Sajnállak, de hát ezért jöttél ide!
No, én viszont megyek innen.
Néhány hete írtunk arról, hogy az Akadémia jelenlegi vezetése Lovász László világhírű matematikust szeretné a testület élére ültetni, amikor lejár Pálinkás József második hároméves ciklusa. Cikkünk megjelenése után megkeresett minket két akadémikus, akik egy…..
Négy forrásunk is megerősítette, hogy akadémiai berkekben úgy tudják, Lovász László Wolf-díjas matematikus, a kombinatorika és a számítógép-tudomány világhírű kutatója lehet a Magyar Tudományos Akadémia elnöke Pálinkás József második hároméves ciklusának idei lejárta…..
urambátyám 2014.01.13 15:35:10
@Vaandor: Barátom, nem kellene a szezont a fazonnal keverni. Lovász világhírű, megkapta a matematikai Nobel-díjnak megfelelő kitüntetést, de más, igen rangos nemzetközi díjat is kapott. Makovecz még az angol nyelvű wikipédián sincs jelen. Makovecz tehát csak Magyarországon világhírű.
Most, hogy létrejött az összefogás, és eldőlt, nem Bajnai Gordon lesz a közös miniszterelnök jelölt, sokan nyilván automatikusan vesztesnek, losernek tekintik Bajnai Gordont. Vesztesnek gondolhatják azért is, mert Bajnai Gordon a zászlóbontásakor ama bizonyos október 23-án azt…..
urambátyám 2014.01.11 17:04:11
@Cirmos Cica: jobban hiszel a szemednek, mint a nemzeti ügyek kormányának? Hát milyen magyar ember vagy te???
Érdekes fordulatot vett az MSZP "hoztam is ajándékot meg nem is" trükközése a NAV-vizsgálóbizottság támogatásával kapcsolatban. Megszavazzák, részt is vesznek benne - de alá nem írják, tehát az egész mégsem ér egy fabatkát sem. Ezt persze nem rest a velük még egyáltalán…..
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
Mindörökké Off Smink 2013.09.17 08:05:00
Vadim Andrejev csak a smink készletével képes csodát tenni. Az eredmény olykor annyira döbbenetes, hogy nehéz elhinni, a képet nem restaurálták. Az orosz sminkes művész Vadim Andrejev képeivel bebizonyította, hogy azok akik megjelenésükön változtatni akarnak, azoknak nem…..
urambátyám 2013.09.18 08:32:33
"Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál" - kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella. "A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is.…..
urambátyám 2013.07.30 11:29:40
@Taxomükke: Nem a javát, a javait!
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
urambátyám 2013.06.15 08:08:06
@Watchdog: Nekem Svédországot, pedig Dániát sokkal jobban szeretem :) Nem tudom, hol hibázhattam...
Libertarian Katasztrófaközelben 2013.06.04 00:00:00
Rengeteg dolog van, amit nem értek az emberekben. Van például az a pillanat, amikor élőhelyet választ magának valaki, hosszasan bámulja a térképet, alaposan válogatva az ingatlanhirdetések alapján szóba jöhető helyek közül. Hosszas tanakodás után talál is magának egy pöpec kis…..
urambátyám 2013.06.05 01:39:26
A vízügyet tavaly megvédték,
(
kard.blog.hu/2012/06/06/a_vizugy_nem_jatek ),
ha ennek ellenére baj lesz, az az Európai Unió bűne.