Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haenilion

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Haenilion 2012.10.23 08:28:51
@mthrfckr: Irodalmi érzék nulla? A fésülködéssel lemosta magáról az éjszaka mocskát és megint egyszerű nő lett, még a haja is. A beszélgetés dinamikája is megváltozott miután kijött a fürdőszobából.

Abban egyet értek, hogy az első rész nem volt a legerősebb, de az utóbbi idők legjobb magyar sorozata az 5 rész alapján. Életszerű dialógusok és élethelyzetek, kiváló díszletek, jó vágás, iszonyat jó színészi játék (hello, Bariközt).
A Blikk online szerint a Tv2 két zsűritagot már kiválasztott az ősszel induló tehetségkutató zsűrijébe, mégpedig Caramel Ferenc Megasztár-győztest és Malek Andrea énekesnőt, akinek testvére, Miklós ugye az X Faktorban mentorkodik az RTL Klubon. A másik két zsűritag személyére…..
comment:com A nap képe 2012.06.01 10:00:00
Már forog a The Walking Dead új évada, itt egy kép belőle. ..
Haenilion 2012.06.01 10:50:11
@doggfather: Infra lázmérő.
Egy 15 éves énekesnő nyerte a Megasztár hatodik, vélhetően utolsó szériáját, azt, amiben a műsor kilencéves történetének messze leggyengébb mezőnyét sikerült összeszedni. A döntő a hagyományoknak megfelelően egy háromórásra nyújtott giccsparádéba fulladt, amin a…..
Haenilion 2012.05.26 18:43:13
@vkaresz6: És akkor mi van? Ők is magyarok. Rasszista vagy?
Amikor tavaly Kolumbiában, a dzsungel közepén belecsapott a villám a tengerparti villa generátorába, nem úgy tűnt, mintha az Éden Hotel meg tudná változtatni a magyar kereskedelmi tévézést. Aztán az RTL Klub konténerlakásába beköltözött Alekosz, hogy minden este ott csillogjon a…..
Amikor bejelentették, hogy JJ Abrams forgatókönyve alapján Jonathan Nolan, a Memento és a Sötét lovag írója készít egy sorozatot, amiben Michael Emerson és James Caviezel fog szerepelni, összefutott a nyál a számban. Ennyi minden (író, készítő, színészek és sztori) nagyon…..
Vagy két hete az indexen írtuk meg, mit tartogat számunkra a hamarosan induló RTL2, de az a videó nem volt túl jó minőségű. Íme, a hivatalos csatornapromó. Múltkor a szar minőség miatt azt írtuk, a My Own Worst Enemy lesz az egyik sorozatuk (a homályos videón csak Christian Slater…..
Haenilion 2012.05.04 12:48:20
@goodjohnwin: Adott egy finom, konzervatívabb humorú -meg merem kockáztatni, hogy talán nem is kommersz-, díjakat halmozó szitkom, aminek a magyar topcsatorna egy olcsó, vásári nevet izzadott ki magából. Tipikus kisstílű fogás.

Jó bornak nem kell cégér. Azt még megértem, hogy VV Béciről a vv nélkül azt se tudnánk kicsoda, de a Modern Family más tészta.
Elkezdjük a nagy tavaszi menetelést, jönnek az évadfinálék szépen sorban, mi meg pár kivétellel mindről írunk, mert bolondok vagyunk. Az első fecske a Férjem védelmében, ami vasárnap zárta azt az évadot, amit Alicia (Julianna Margulies) nőiességével adtak el tök feleslegesen,…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
A ValóVilág szőke hisztérikája lehet a Playboy áprilisi címlaplánya, de csak akkor, ha a fotózásig megszabadul a játék alatt felszedett zsírpárnáktól. A játék vége óta Miló Viki bokszedzéseire lejárogató Kinga a Blikk szerint "54 kilósan költözött be a villába, és…..
Majdnem négy évig szüneteltette egyik legsikeresebb vetélkedőjét az RTL Klub, mert megtehette. Volt helyette más, reality vagy tehetségkutató, esetleg egy másik vetélkedő, nem volt égető szükség rá, mint ahogy most sincs, de ha már van a csatornának egy olyan formátuma, ami…..
Haenilion 2012.03.02 12:56:26
@Főúr1127: Az álláspontod úgy hívják, hogy megszépítő messzeség. Régen is gyogyós volt az első 5 kérdés. Talán Vágó komolyabb stílusa miatt nem volt akkor annyira kontrasztos.
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Haenilion 2010.04.17 10:55:33
Teljesen egyet értek Török Gáborral, Mészáros úr azért kritizálja TG-t, mert igyekszik racionális maradni. Ezt az érzelmi stílusú, "zsigeri indulatoktól vezérelt" véleményformálást folytatja a bal oldal először kisebb, majd egyre nagyobb intenzitással a rendszerváltás óta.

Jó lenne, ha a bal oldalon is belegondolnának abba, miért alakult úgy a politikai helyzet Magyarországon, hogy teret nyert a Jobbik. Mert ha már zsigeri reakciókról beszélünk: a demokrácia fokának egyik mérőszáma a radikalizmus nagyságában mérhető. Ha a szavazók úgy érzik, hogy szavazójoguk gyakorlásával működőképes demokráciát hozhatnak létre, amelyben a kormányzásra jogot nyert párt ígéreteihez híven és a demokratikus játékszabályok betartásával irányítja az országot, akkor a szélsőséges nézeteknek kevés támogatója lesz. Viszont ha a demokrácia (az intézményeivel együtt) nem működik jól, akkor a radikális világnézetek felerősödnek. A demokrácia elsőfokú letéteményese a mindenkori kormány (és kormányzó párt), az ellenzék korlátozott eszközeinél fogva csak másodlagos erő ilyen szempontból. Ebből mindenki vonja le a maga konzekvenciáit.

Másodszor a Jobbikról: én sem hiszem, hogy a Jobbik szélsőségesen konzervatív (mondhatni náci) párt lenne, de annak pl. nem örülök, hogy az iwiwen az általam ismert párttagjának Szálasi idézet van az adatlapján (elnézést az imádóitól, de szvsz szálasi nemcsak nemzetrontó, hanem egy idióta is volt). A jobbikon belül is van egy szélsőséges blokk/klikk, akik magának a pártnak komoly gondot fog jelenteni a jövőben.

TG egy volt hallgatója.
Többször beszéltem már arról, hogy a 2010-es választás egyik legfontosabb újdonságát a választói illékonyság radikális megnövekedése jelentette, ami különösen egy olyan időszak után lehet feltűnő, amikor szinte befagyott a magyar pártrendszer. Éppen itt az ideje tehát,…..
Dávid megírta nekem, hogy az ő közreműködésével emberek összehoztak egy Wikipédia oldalt rólam :)Igen megtisztelő, köszönöm a munkát!Link ..
Haenilion 2009.03.24 22:23:20
Nem szoktam írogatni kommenteket, de ez a téma tetszik ^^ Annyi idős vagyok, mint FreddyD, és meg kell védenem a "huszonéves gamereket". Nem tudom, hogy mathematicalphilosopher hány éves, vannak-e gyerekei, de ha idősebb nálunk, akkor egy-két dolgot figyelembe kéne vennie, ha még nem tette meg. Felnőtt már két generáció, amelyiknek az életében a számítógép meghatározó szerepet játszik. Ez a két generáció (és az utánuk következők) sosem fognak elszakadni magától a számítógéptől, és ha játszott szgépes játékokkal, akkor azoktól sem, mivel a legtöbb ember azokkal a dolgokkal szórakozik felnőttkorában, amikkel gyerekként tette (a horgász horgászni fog, a focista focizni/focit nézni, stb.) Felnőtt korban az ember elkezd dolgozni, felesége lesz, gyereke, persze hogy háttérbe szorul a játék, de a szórakozás maga sosem tűnik el. Lehet csak havonta, lehet csak egy órára, de le fog ülni a felnőtt ember is a gép elé kicsit nosztalgiázni. Sőt, továbbmegyek. Ha a gyereke életében is meghatározó lesz a számítógép, ismét elkezd játszani a felnőtt is, egyszerűen azért, hogy a gyerekével lehessen.

Mathematicalphilosopher véleménye kicsit olyan szerintem, mint az 1900-as évek elején a mozi fogadtatása lehetett. Az idősek moroghattak, hogy a "sok fiatal megy bámulni azt a vásznat, amin néma figurák ugrálnak... Elrontják az életüket..." Lám, mégsem halt ki az emberiség...
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.16 13:10:23
Végre valahára végigvittem tegnap este a játékot, szóval most már "csak" újra végig kell vinnem és felvenni a jónak vélt jeleneteket.Közben az e-mailekre is figyelmet fordítok, lassan már kezd csökkenni az olvasatlan levelek száma...
Haenilion 2008.09.16 20:55:46