Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hillman.

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi - és apaszervezetek közös állásfoglalásukban bírálták az Isztambuli Egyezményt amiatt, hogy az diszkriminálja a férfiakat. Alighanem tevékenységük eredményeképp is az elmúlt időszakban a sajtó több esetben is foglalkozott azzal, hogy az Isztambuli Egyezmény hogyan érinti a férfiakat. Ennek…..
hillman. 2020.04.16 10:09:38
@math0: "a rendőr részegen, négykézláb nem tudta kikerülni a sodrófát, vagy mi?!"
A rendőr részegen, négykézláb nem tudta kikerülni a sodrófát.
Ezzel a kérdéseddel te is arra utaltál, hogy megérdemli.
Meg a "40 kilós gizdák" is megérdemlik.
Akit tudnak bántani a nők az mind megérdemli.
Na ezért a mentalitásért van értelme a cikknek.

A ciános légypapír és a nikotinos növény védőszerek ebben az országban egy időben igen népszerűek voltak válás helyett. A pénzt már nem hozó férfit cserélni kell. Mivel az előbbieket betiltották így maradt a körtefa.
Nemrég jelent meg egy cikk, melyben az oltásellenes megnyilvánulások és a szólásszabadság (véleménynyilvánítás szabadsága) kapcsolatát boncolgatta a szerző. A cikk konklúziója az volt, hogy az oltásellenes megnyilvánulásokat nem szabad korlátozni. Én nem így gondolom...
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
hillman. 2019.03.13 14:17:42
A pénzügyek irtó fontosak, mégis sokszor olyan tájékozatlanul bolyongunk a területen, mint Varga István a Fidesz médiapolitikájában. Pedig nagyon is van vesztenivalónk, amitől csak az olvasás és a tájékozódás ment meg minket.  Témandító tesztkérdésünk:  Kedves Homár! Kíváncsi lennék a…..
hillman. 2019.02.06 15:38:27
@temprasordog: A vodafonnál volt kettö számlám. Az egyiken 40000huf tulfizetés amit akkor 4. éve nem utaltak vissza. A másikon volt 8000 tartozás amikor felmondtam náluk a korábbi pénz vissza nem adása miatt.
Azt gondoltam a tartozást levonják a tulfizetésböl. Hát nem. megduplázták az összeget különbözö jogcimeken és eladták egy behajtonak miközben a tulfizetést nem adták vissza.
Végül külön kérvényre visszaadták 5 év mulva a tulfizetést, és a behajtotol nem vonták vissza a másik ügyet. Kifizettem a behajtot mert nem akartam ezzel idöt tölteni.
A vodafone végig arra hivatkozott, hogy az egyik számlámrol nem egyenlitheti ki a másikat.
A vodafone egy lehuzos cég; senkinek sem ajánlom.
Orbán Viktor miniszterelnök Kirgizisztánban részt vett a "török nyelvű államok együttműködési tanácsának" VI. ülésén, ahol kijelentette, hogy a magyarok Attila (vagyis a hunok) leszármazottai és a türk népekkel nyelvrokonságban állnak. Pont. Túllépve azon, hogy mindezt nem egy történész vagy…..
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
hillman. 2018.08.17 19:31:38
@nyuszigonosz: A család egyik barátja az 50es években született budapesten és amerikai állampolgár lett. A szüléstöl az utcán összeesö anyját egy diplomata felvette és mire a korházig értek már megszületett. Mivel a kocsi "területe" amerikai felségterület igy az ott születö gyermek automatikusan amerikai állampolgár.
De hiába. Többször írtam már arról, hogy a talált igazolványokat igazolványszámmal, lakcímmel együtt kiposztolni Facebookra nem túl szerencsés. Erre tegnap látom, hogy valaki elhagyta az összes igazolványát és a bankkártyáját, és egy jóindulatú de tudatlan valaki telibefotózva kiposztolta A…..
 A technikatörténet számontart olyan eseteket, amikor egy magyar nem találmánya révén járult hozzá valamilyen nagy gazdasági előrelépéshez, hanem a tudását kamatoztatta ügyesen egy másik földrészen. Ezt példázza Haraszthy Ágoston kalandos története, aki a bortermesztés…..
Lesznek-e önkormányzatok? - ez itt a kérdés. A válasz pedig nem egyértelmű! Ha nem tudnánk, ebben az országban szinte bármi megtörténhet, akkor ez a poszt annyiból állna: igen, lesznek önkormányzatok. Én lennék a legboldogabb, ha ezzel be is fejezhetném ezt az eszmefuttatást. De miután a valóság…..
hillman. 2018.05.23 13:18:14
@Gregbíró: Nem arrol van szo, hogy csökkentenék a közalkalmazottak számát; hanem, hogy megszüntetik az önkormányzati rendszert.
Lesz ujra tanács. Cimer helyett pártlogoval. A tanácselnök majd tanácsolja, hogy kinek mit szabad.
A tanácselnököt nertársnak illik szolitani.
Talán eddig szerencsés voltam, vagy tudatosan próbáltam meg kizárni az életemből, az életünkből a gyűlöletet, ami árad felénk minden irányból. Vagy talán eddig annyira a saját kis zárt világomban éltem, hogy egyszerűen nem törhetett be a gyűlölet az életünkbe.  Aztán szembesülnöm kellett vele,…..
Felháborodtam. Nem kicsit, nagyon. A világ tele van fiatalokkal, akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és az életükkel. A világ tele van fiatalokkal, akik hozzászoktak, hogy következmények nélkül megtehetnek mindent, és bármit.  Igen! Tudom! Liberális nevelés! De ez a szóösszetétel is magában…..
hillman. 2018.05.15 16:50:48
@Ballib vagyok rettegek: A jobbágyfelszabaditás és a vallásszabadság a libsik legföbb büne.
No meg a szabad költözködés joga. Se migránsok, se kivándorlok.

A liberalizmus nevében elkövetett bünöknek annyi köze van a liberalizmushoz, mint a kereszténység nevében elkövetetteknek a kereszténységhez. Hátmég jézushoz.

Az állattarto felelösége elsödlegesen, mert nem hüjebiztosra csinálta a kifutot.
HA nem szurikáta lett volna hanem tigris akkor most az állatkertet szidnák jopáran.
Anyaúristen Szemét ügy 2018.05.07 12:45:04
Április közepén érkezett a hír, hogy közel száz településen, köztük Fóton is elmarad a lomtalanítás, ugyanis az ezzel megbízott Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. autói annyira rossz állapotban vannak, hogy ezt a plusz megterhelést már nem bírnák el. Sajnos, ahogy az várható volt, az illegálisan…..
Niki négy gyerekével él egy kicsi, de hangulatos, kétszobás lakásban. Érkezésünkkor szabadkozva meséli, hogy két nagyobbik gyereke közül az egyik épp súlyemelő-edzésen van, a másik pedig moziban. Otthon van viszont Dorina Anikó, Niki négy éves kislánya, akiről egykettőre megtudjuk, hogy az oviban…..
hillman. 2018.04.21 09:48:50
@Lady Ann: A felelötlenséggel nehéz együttérezni, hacsak nem felelötlen az ember.
Ö bátor és felelötlen ember és most issza a levét.

A szabadságnak két oldala van. Egyrészt hagyjuk hülyeséget csinálni. Másrészt nem a mi dolgunk kihuzni a szarbol, mert ö ragaszkodott hozzá.

Költözzön falura amit megengedhet magának. Termeljen pénzt amiböl etetheti a kölykeit. Oszt lehet, hogy apu is azért nincs ott, mert anyu sokkal okosabb.
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
hillman. 2018.03.06 18:08:42
@Miért nincs börtönben a drogos gyilkos M.Richárd ?: Vagy a korábban a soros által létrehozott fideszböl kilépök csináltak maguknak háziellenzéket.
Régi pletyka a városban, hogy az lmpt a fidesz hozta létre és pénzeli; okkal céllal.
A jobboldali pártok többsége felolvadt a fideszben igy vagy ugy; a baloldaliak meg közben szaporodnak. Valamiért pont ellentétes folyamatok zajlottak a két oldalon és ez igy nem tünik életszerünek.
Oszd meg és uralkodj elv nem mai, de ma is müködik.