Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matte

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Profi szerelőtől vettem, teljes volt a bizalmam hozzá. Én hülye. Életem egyik legnagyobb fejtörőjének bizonyult, de persze, a lehetőségek is szűkösek voltak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Így nézett ki, amikor elhoztam. Nem volt szalonállapotú, de nem is tűnt különösebben vészesnek Egy éve vettem meg a Yamaha RD 250-est, és azt hittem könnyű menet lesz. Egy kis pucolgatás, néhány apró prücök cseréje, aztán mehetünk is, vinnyogva pörgő motorral, illatos kék…..
Matte 2011.01.02 14:29:03
@Balázs__Viktor: Akkor tavasszal átszaladok egy rögtönzött Yamaha-találkozóra...Egész jól áll az enyém is.....Bár az még csak 29 éves...
Matte 2011.01.02 15:02:36
@No quarter: Nem rajtam múlik.....
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Nem tudom eldönteni, kéne-e. Vezetni egész jó lehet, de ha birtokolnám, csak éjjel mernék közlekedni vele, napszemüvegben. Mert mint minden túlfényezett kultautóhoz, ehhez is olyan szitokszavak tapadnak, mint péniszhosszabbító, pótcselekvés, striciautó és még sorolhatnám. Pedig…..
Már-már otthon érzi magát Budapesten Kunio, a japán világutazó. Két hete érkezett Budapestre, de maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszúra nyúlik magyarországi kirándulása. Mint azt megírtuk, a turistaszállás lépcsőházából ismeretlen tettesek ellopták túrára…..
A világ legjobb ajánlatát vázolom az olvasónak: másfél millió forintnyi euróért itt-ott javítandó, negyvennyolc éves Mercedes, Domsjőből. Zsííííír, igaz?..
szirszarjaim 88 mérföld 2009.12.13 10:08:00
Elgondolkodott már valaki azon, hogy Brown doki miért pont egy DMC DeLoreant választott az időmasinájának alapjául??? Miért nem egy Chevy Corvette-et vagy Firebird-öt? Vagy szempont volt innovatív külső? (UPDATE: válasz a kommentek között, ezúton is köszi!)Mit is beszélek, a…..
Matte 2009.12.13 16:10:43
@Krajcs: Renault V6 ...Volt hozzá szerencsém.Ugyanaz került a Renault Alpine egyes szériáiba is....
A Pussycal Dolls egyik énekesnője, a Forma-1 jelenlegi világbajnokának csaja, azaz Nicole Scherzinger egy Las Vegasban rendezett all-star koncerten lépett fel Slash mesterrel, és kurvajól lehozta egyik saját nótájuk rockosított verzióját, tessék még több ilyet bevállani, mert jól…..
A reklámokban rendszeresen kihasználjuk, hogy az embernek rövid az agya, vagyis konkrétan nem emlékszik régi dolgokra. Pontosabban ez így nem igaz: emlékezni emlékszik, csak máshogy.Ahogy a mondás tartja: az idő megszépíti az emlékeket! És igen, ez így van, valójában. Igaz, a…..
Matte 2009.08.08 00:41:52
@Halál Bika: Csak azt felejted el, hogy Európa egyik legrégebbi, ma is élő autómárkája, a szocializmusban is saját fejlesztései voltak / igaz a minőség megkérdőjelezhető az 1970-es évek elejétől/ és a régi Felicia/Octavia még világszínvonalon is nagyon jó autónak számított.... De ugyanez a tendencia elmondható szinte bármelyik szoci cuccról, mivel a mennyiség nem csapott át minőségbe ugye.....az Ikarus is a világ legnagyobb csuklós busz gyártója volt....Volt olyan év, amikor csak náluk annyi csuklóst gyártottak, mint a világ összes országában összesen ugyanabban az évben....És hova juttatták.....Szóval nem érdemes vagdalkozni...
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Matte 2009.05.01 21:56:14
@Csikós Zsolt: Csatlakozom.Nálam ugyanez a helyzet....
B-oldal Magyar rock himnuszok 2009.04.21 07:34:00
Nem is olyan régen több-kevesebb sikerrel összegereblyéztem, hogy szerintem mi jellemezi a rock himnuszt mint dal típust. Néhány személyes kedvenceimet is összegyűjtöttem, de mivel mindezt kizárólag külföldi bandákra koncentrálva tettem meg, és ti is sorra nyomtátok a magyar…..
Matte 2009.04.21 17:24:35
@Pistabácsi: Hogy tartozna már a ciki kategóriába....
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
Matte 2009.04.06 21:39:44
@Dövan: Látod.....ott a hiba...."kezdésnek valami 600-1000ccm körüli"...épeszű embernek ilyen az eszébe sem jut...

Egyébként meg a motorozásért motorozok....
Belsőség 600, érted? Nem 601! 2009.04.03 17:23:00
A feleségem megint írt valamit, inkább nem szólok. Olvassák szeretettel, ami jön. „Ajjaj, a 120-as Skodánkat vizsgáztatni kellene” jöttem rá hirtelen egy tavaszi délutánon. Az apám szerető közelségében töltött idő alatt gondos kezek tartották karban, alvázvédték,…..
A Thököly út az én idealizált városképemben mindig egyfajta második Andrássy út volt, már amennyiben annak Kodály köröndtől kifele eső szakaszára gondolok: kétoldalt fák, a kerítések mögötti kertekben tornyosuló villákkal, díszes bérpalotákkal. Csak hát az idők során elkopott a varázs, a város és a…..
Buherátor alábbi sztorija bizonyítja, hogy mindig vannak kivételek. Persze biztosan megosztja majd a társaságot, hogy nem szabályosan járt el a rendőr, hiszen meg kellett volna büntetnie levélírónkat. Egy olyan világban, ahol most a válság a kedvenc szófordulat, talán egy kicsivel…..
Matte 2009.03.20 19:43:44
@hawkeye: Te egy igazi hülye vagy.....
Matte 2009.03.20 19:55:35
@1011001b: Nem, nem roncs......Épeszű ember nem ebből ítélkezik.....A hozzászólásaidból ítélve te is egyszerre tudsz két szemmel átnézni a kulcslyukon.....
Hallottak már kiskölyköket rozsdás lábossal pléhhordót csapkodni? Pont olyan hangot adott a motor minden váltás után. „Kellett neked indiait venni” - mondta bajsza alatt vigyorogva Gyuribaá, a mester. „De tegnap még jó volt” - védekeztem, mire Gyuribaá…..
Live in Stockholm "part 2".   További videókhoz menj 'tovább...' :) HD minőségben akinek bírja a gép és a net: ..
 Kábé ugyanilyen idős lehettem, amikor megkaptam az első repülős LEGO-mat, és egész napokat tudtam eltölteni azzal, hogy magasról a földre ejtettem az összerakott gépet, majd megfigyeltem, ahogy a darabjaira hullik. A mutatványhoz a fontosabb pontokon meggyöngítettem a…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..
Lakna Ön templomban? És zsinagógában? Európa szerte egyre több templom kap világi funkciót, mivel számtalan szakrális épület áll üresen. Elég hívő híján sem az egyház, sem az állam nem tudja vállalni a fenntartásukat. Mi a helyzet Magyarországon? Nekünk elsősorban új…..