Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shitty

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon szépen írja a sajtóanyag: "Akár tudatában vagyunk, akár nem, Richard Clayderman melódiái szép lassan életünk filmzenéjévé váltak." Na igen, Clayderman zongorafutamai kitörölhetetlenül bennünk maradnak, Clayderman a részünkké vált, még ha nem is akartuk, még…..
Bayer Zsolt megérdemli a Madách-díjat Becsó Zsolt (a Fidesz Nógrád megyei elnöke), 2011. január 21...
Hülyék segítségével ismeretterjeszteni akkora kihívás, hogy Frei Tamásnak bele is tört a bicskája. És persze a kutya nem kérne számon egy szórakoztató műsoron ismeretterjesztést, ha a promókban nem hangsúlyozták volna túl, hogy a Sztárok a fejükre estekből a nézők…..
comment:com Kucsera lett a befutó 2008.12.01 18:30:00
A Fejükre estekben az a hihetetlen, hogy állítólag már régen megszületett az ötlet, de mégis mintha egy hét alatt ütötték volna össze az egészet. Értelmetlen játékszabályok, kidolgozatlan karakterek, béna műsorvezetés, meg ugye az alapröhej, hogy a széria közepe felé…..
shitty 2008.12.02 09:36:58
Január 5-től reggelente a Danubus rádióban is hallhatjuk élőben káromkodni a Celeb vagyok, ments ki innen! két műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Mivel reggeli rádiós műsort itthon csak trióban lehet vezetni, megkapják maguk mellé Rákóczi Ferencet, akit az…..
shitty 2008.11.26 15:52:15
Azt eddig is sejtettük, hogy Győzike nem mindig önszántából szakít Bea asszonnyal, meg van az írva, persze nem szó szerint, hogy az „Őrületbe kergetsz, hogy az ördög vájná ki a szemed”, hanem, hogy Győzike hajba kap és üvölt Beával. A harmadik perc környékén pedig…..
Suvarnabhumi Airport szerdán is gyakorlatilag zárva, a tüntetők közölték, addig nem távoznak, amíg az éppen távolban lévő thai miniszterelnök le nem mond. A televíziós tudósításokban lehet látni a helyzetet: a terminál előtt rengeteg sárgaruhás tüntető ül és hallgatja a…..
Úgy látszik, a TV2 nem akart túl sokáig benntartani egy modellt sem, Csősz Bogi után kiesett Voksán Virág is. Maradnak nekünk az afrikai csajok, meg Bódi Margó májbajos, sárga feje. Igaz, Voksán Virág túl sok vizet nem zavart, a kötelességét, a vetkőzős jelenetet letudta,…..
comment:com Fiala felnőtté vált 2008.11.25 17:33:00
Nincs több busmancsajszi, bajban vagyunk a fotókkal, ráadásul a modellcsajok is kiestek a mellükkel együtt, úgyhogy rá kell fanyalodnunk a maradék celebre, a reszlire. Akiknek most remélem, nagyon szar lesz, mert olyan területen táboroznak, ahol a rinocérosztól kezdve a millió…..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..