Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lurko

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szar versek KCS: A hoteligazgató 2010.07.17 15:45:07
Lurkó az egyetlen haveromAki megérti, hogy mi a bajomMert a főnököm egy akkora baromMég 6 hétig hogy bírom ki vajon?A lusta Márk egy dagadt állatRáadásul fiatalabb is nálamLátványosan vonogatok vállatKerek arca felé száll a nyálamSemmihez sem ért, de magyarázÍgérget, de nem…..
 ejhacsaklátod e aminta blog új ruhábanhorzsol olyan szép hogyted bundy egy könnycseppetelmorzsol illetve morzsolna ha még élnenem úgy mint nekia blognak nincs vége  ..
lurko 2010.05.24 22:02:09
 nagyon szép állat a tapír,szürkés, mint az újrahasznosított papír,csak egyet nem értettem sohasem,bár a híradásokat is figyelem,ha angolul a papír az pépőr,akkor a tapír az mé' nem tépőr?..
lurko 2010.05.23 20:48:50
Hiába sok zenekar legnagyobb álma, mégis nagyon hálátlan feladat olyan zenekarnak nyitni, mint a Metallica. Nem elég, hogy korán kell kezdeni, hogy szinte biztosítva van a szar hangzás, de még azzal is meg kell birkózni, hogy a közönség 99%-a simán ledobálna a színpadról, mert…..
lurko 2010.05.15 19:20:57
@wut: nem.
lurko 2010.05.16 13:12:30
@geris: ez csak egy a három féle közül:
store.metallica.com/store/store.asp?nProductId=600179

amúgy nem kibaszottul mindegy, ki miben van?

@biker01: teljesen egyetértek.
lurko 2010.05.16 13:14:38
@lurko: bocs, nincs háromféle csak férfi/női/gyerek. csak még azelőtt helyesbítek, mielőtt leugatna valaki :)
Páran még biztosan emlékeztek arra, amikor 2 és fél éve írtam Blaise Aguera y Arcas kiváló TED-es prezentációjáról, melynek során saját találmányát, a Photosynthet és a Seadragont demózta. Emlékeztetőül, erről az előadásról van szó:  Arcas technológiáját a…..
lurko 2010.02.16 16:06:08
Még nem késő nevezni az idei Barcampre. Elsősorban olyan startupok vezetőinek jelentkezését várják, akik hisznek saját webes fejlesztésükben, ötleteikben, és úgy érzik, hogy (leendő) termékük valóban sikeres tud lenni a következő években. A startup tagjainak önéletrajzával…..
lurko 2010.02.05 16:32:52
@SeilerSeiler: gyanítom semmi...
Na itt álljon meg a menet, ez már nem szabadság, hanem szabadosság, innentől erős kéz kell, félelem és kussolás, mert ha nem, akkor jönnek a Thomas Magnumok, és ilyenekkel árasztják el Mária országának romlatlan népét. Minden ízében undorító! ez a vicc szarás közben jutott…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
lurko 2009.12.10 13:43:17
@Pete Gorilla: Suba úrhoz van szerencsénk?

Miért nem lehet pozitív reklámként felfogni?
lurko 2009.12.10 13:51:49
@Pete Gorilla: bocs a subás - saját magam által kitalált - poénért, ne személyeskedjünk.

Az tény, hogy jóval később lehet meghatározni a reklám pozitív/negatív hatását, de ezzel az elbocsátással vagy még jobban negatívba billentették a mérleget vagy a pozitívból csináltak negatívat.

Ennél még az egyszerű kussolás is jobb lett volna.

Az tény, hogy most 'mindenki' a vodafone-ról beszél, de ez nem volt tudatos.
lurko 2009.12.10 13:53:28
@Pete Gorilla: Amúgy hol volt itt összehasonlítás?
Sokszor beszéltük - mi több: képviseltük - ezen a blogon, hogy az az életforma, amit mi élünk, érdekes, élményteli, jó és követendő. Az óvatlan szemlélő számára talán bizarrnak fognak tűnni a következő képsorok, ám valójában egy nagyon is érthető, természetes…..
A Twitteren keringő hírek szerint "service@otp.hu" feladóval próbálnak ismeretlenek adatokat elhalászni az otp-s ügyfelektől. A kiküldött, vélhetően fake email (egyébként nagyon rossz minőségű fordítás) arra figyelmezteti az OTP ügyfeleit, hogy hitelkártyájuk…..
lurko 2009.10.28 11:42:03
@piettro: pár hónapja az MKB-nál is volt ilyen. Az az e-mail még úgy ahogy normálisabban nézett ki. Érdekes, hogy volt is számlám az MKB-nál, szerintem megszerezték az e-mail címeket (mert a többire címemre nem kaptam), ott is hagytam őket (mondjuk nem csak ezért).
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Asszem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom: megvan az első miniapp sikertörténet. Az "Egymás szemében"-ről van szó, mely minden képzeletet felülmúló népszerűséget ért el az iWiW-en, néhány hét alatt.Sikerült megtudnunk pár statisztikai adatot a…..
Magyarország kiesett az A csoportból. A dánok elleni meccsen egy jó, egy közepes és egy rossz harmadunk volt, sorsunkat Vas János ötperces kiállítása pecsételte meg. Jövőre a divízió 1-ben folytatjuk. Az utolsó helyen bukunk lejjebb, így a számítások szerint Szlovénia,…..
Igen, akkor tehát megkezdődött az iWiW átalakulása. Az első felvonásban két dolog változik. Az egyik a dizájnt érinti. Mint korábban már írtunk róla, a ráncfelvarrással a közösségi szájt régi adósságát törleszti: a sokéves, megfáradt dizájn kap most…..
Hamarosan minden magyar netező szembesülhet azzal, hogy megváltozik az iWiW ruhája. Nem dizájnváltásról, csupán a meglévő dizájn faceliftjéről van szó. Változik például a betűtípus, finomodnak a főbb dizájnelemek, más lesz a link stílusa is, etc etc. Régi és új fejléc. A…..
Már csak egy social feed kell bele, és kész is a Facebook rivális. (Webisztán, 2009. 01. 20.) Új funkcióval bővült az elmúlt napokban a Friend Connect. A "social bar" segítségével a blogokon láthatóvá válik az adott közösség aktivitása. A Facebook "news…..
lurko 2009.02.16 19:23:48
Nos, hosszas várakozás után végre elindult a Noba névre hallgató hitelezőszájt. A startupról még novemberben írtunk. De a meghívókat csak ma kezdték el kiküldeni.Bár a Nobának egyelőre csak a játékpénzes verziója éles (a valódi hitelezés később indul majd), elérkezett az…..
lurko 2009.02.13 18:40:47
@Jeromos: Csak bírják pénzzel...
Egykor még mosolyogtunk a száz dolláros laptopokon. Közben kiderült, hogy a nyugati világnak van a legnagyobb szüksége az olcsó kisgépekre.Régi-új probléma köszönt a szájjtervezőkre és dizájnerekre azzal, hogy egyre jobban fogynak a netbookok. Egyetlen év leforgása alatt közel…..
lurko 2009.01.19 18:52:55
@deejayy: ez is igaz.

Szerintem kicsit túl van lihegve amúgy ez a téma, nagyon sarkosítva vannak a példák.
Egy _átlag_ usert mennyire zavarja/riasztja el, hogy scrolloznia kell? Főleg lefele? Szerintem semennyire, mivel egy átlag user nem tudja hatékonyan használni a touchpadot sem, alapból vesz egy egeret, amivel egyszerűen tud scrollozni.
És az szerintem nagy igazság, hogy a netbook eleve egy kompromisszum. Valószínű az vesz ilyet, aki (főleg) csak netezésre használja, sokat cipeli magával, van másik asztali gépe/laptopja munkára/játékra/akármire. Szerintem.
Erre a receptre is igaz az, mint az összes ételreceptre: csupán ajánlás. A saját konyhájában mindenki a saját ízlése, lehetőségei és egyéni tapasztalatai szerint módosítgathatja.1. Rövid bekezdések. A szövegtörzset mindig tagoljuk bekezdésekre. Egy bekezdés - ha magyar nyelven…..
Alig fél éve mutatta be a Google új favikonját. Akkor maga az alelnök, Marissa Mayer magyarázta a bizonyítványt. Sokan ugyanis nem értették, hogy miért kellett egy jellegtelen kék favikonra cserélni a régi beváltat. Valószínűleg a Google-nál érzékelték a negatív…..
Egy profi víruskampány nem csak arra veszi rá a netezőket, hogy továbbküldjék az adott üzenetet, hanem arra is, hogy aktívan részt vegyenek az üzenet alakításában. A vírusmarketing-kampányok kapcsán az ügynökségek, marketingesek azt szokták megemlíteni az ügyfeleiknek, hogy az…..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..
Webisztán Larry Page Live 2008.05.22 15:07:00
16.37 Volt még egy érdekes kérdés, ami ara vonatkozott, hogy nem kéne-e az állami szabályozásnak közbelépnie, amikor az látszik, hogy egy fontos kommunikációs technológia esetében nem működik az interoperabilitás. A kérdező arra gondolt, hogy míg az email interoperabilis, addig…..
lurko 2008.05.22 16:21:38