Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BÖFFÖCSKE

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HSC Csíkszereda sajtóközleménye A Csíkszeredai Sportklub vezetősége a mai nappal menesztette vezetőedzői tisztségéből a HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának edzőjét, a finn Timo Lahtinent. Helyét a régi-új edző, Gál Sándor veszi át.  A HSC Csíkszereda…..
BÖFFÖCSKE 2013.02.04 22:30:35
@HSC: Kozuch-ot ne blamald, mert 101x nyert meccset/mecseket nekunk..Az idegenlegiosokrol annyit, hogy ne felejtsuk el, azt sem, hogy ha Hurtaj nem felejti itt Szeredaba magat, akkor hany gollal lenne kevesseb a statisztikankba...

Mas:.. es ez csak szereny vellemenyem, megfontolando pl. Becze-Tranca-Molnar Zsombika; Moldovan-Kmit-Molnar Zsolt; Fadrny-Szocske-Peter Levente csatarsorokkal probalkozni, az elsohoz nem nyulnek, az jol bevalt. Bekkeknek pl. Goga-Flinta, Adorjan-Bors, Papp Szabi-Kosa parositasokat kiprobalni
Az eddigi Mol Liga eredményeinket elnézve nem csoda, hogy csapatunk szurkolói és szimpatizánsai nem sok optimizmussal álltak hozzá a ma esti meccshez, amit Brassó ellen vívtunk, akik mindkét hétvégi találkozójukon diadalmaskodtak. Az első 10 perc gyenge játéka után kissé…..
BÖFFÖCSKE 2012.09.25 22:12:42
@csik57: az semmi...annak ellenere, h a tavalyi szezonveget "podstavek-petres-moldovan" trio mentette meg, nemlatom Ervinbe azt a tuzet, botechnikat, amit tole megaszokhattunk/ varhatunk...kedvenc jatekosom, es szomoru nezni ahogy vergodik...nem erdekli, nem birja,nem jo sorba van de siralmas ahogy jatszik...regebb tudtad, ha erzsinel van a korong gol lesz...meg fiatal nem szeretnenk leirni de gyengen muzsikal...hol van mar a " Szocs-Hozo-Moldovan trio"? A budos eletbe nem lesz olyan sorunk...es ez elszomorit. Ez az en velemenyem...
  A szezon utolsó mérkőzéséről Nagy Béla, csapatunk edzője osztotta meg gondolatait.   ..
BÖFFÖCSKE 2012.04.12 18:42:25
@csatoimi: ...s "Erzsi"? Rola is hallottam vagy olvastam a blogon, hogy megkornyekeztek. Ugye nem megy el?
   Ma Bukarestben játszottuk utolsó alapszakaszbeli meccsünket a Mol Ligában. A Steaua elleni találkozót végig uraltuk, viszont rengeteg helyzetet, ziccert hibáztunk, ez végül pedig megbosszulta önmagát. A végeredmény 4-3 lett oda, most várhatjuk elődöntőbeli…..
BÖFFÖCSKE 2012.01.22 08:34:49
@Kicsi Mikeee: koszonet a statisztikaert. "Erzsi" idei teljesitmenye engem is aggaszt, sok szurkolo mar temeti a hatamnal, mecseken kommentalnak, de ne felejtsuk el,hogy szinte egy honapig nem jatszhatott serules miatt. Szerintem meg van benne egy ket jo ev. Rossz teljesitmenyere lehet az is magyarazat, hogy allandoan cserelgettek az edzok es nem volt stabil sora, holott jo par szezont lehuzott Szocske-vel es Hozo-val egy sorban
, veluk termelte azt a sok pontot, nem is olyan reg.
Az utolsó mérkőzést meggyőző fölénnyel hoztuk a házigazda Corona Fenestela68 Brassóval szemben. Második a Steaua Rangers, bronzérmes a házigazda Brassó, utolsó a Románia U20. A mérkőzésről, különdíjakról, edzői véleményről ITT olvashatnak...
BÖFFÖCSKE 2011.08.14 21:40:53
Interjú Bálint Attilával, a HSC tehetségével, aki egy év kihagyás után újra csapatunkat erősíti. Az interjú után friss híreket olvashatnak a magyar-román közös rendezésű ligáról...
BÖFFÖCSKE 2011.07.05 17:08:21
@csiki drukker: @Csak a Sportklub : ...karcfalvi gyerekek:)
 Nagy valószínűség szerint ma este az utolsó szalmaszálba kapaszkodhatunk, ami a román bajnokságot illeti. Egyetemi kötelezettségek miatt sajnálatos módon az élő szöveges tudósítás csak a második harmadtól lép érvénybe, de annál nagyobb tisztelettel és…..
  Sorozatunk mai részében Sikorcin és Molnár Zsolt válaszait olvashatják...
  Péntek este Brassóban lépett jégre a HSC Csíkszereda a Szuperliga keretén belül. A héten a másik két akadályt simán vették a fiúk a Galac és a Steaua ellen, ma nehezebbnek ígerkezett a Brassó elleni összecsapás.  A 4. percben Sikorcint kiállítják, de a hazaiak…..
BÖFFÖCSKE 2011.02.07 15:53:16
@Szekler: ...Szerintem erzsi meg mindig az egyik legjobb hazai jatekosunk, csak nem hagyjak kibontakozni, vagy nem adodik alkalom ra...az iden cserelgettek, minden sorban megfordult mar...tudom eljart felette az ido de a rutinja es a technikaja mellette szol csak jo tarsak kellenek melle...
BÖFFÖCSKE 2011.02.08 10:57:51
@csatoimi: ...marmint micsoda?
Nagyon szeretnék a válogatottban játszani 2011.02.08. 00:55 F. Kapus ..
BÖFFÖCSKE 2011.02.08 09:47:36
 Ma este Csíkszereda adott otthont a Mol Liga döntő ötödik mérkőzésének. Senki nem mondta ki nyilvánosan, de azért mindenki győzelmet remélt a találkozó előtt. Ismét megtelt a csarnok, ahogy mondani szokták, a csillárokon is emberek lógtak. A meccs előtt elénekeltük a…..
BÖFFÖCSKE 2011.01.23 16:21:19
@csatoimi: irtad, hogy "ennyi eszem van"...
BÖFFÖCSKE 2011.01.23 16:37:35
@csatoimi: Mar megtettem, amikor megvasaroltam a berletet:)... en a hokit annal jobban szeretem minthogy tavol maradjak a palyatol es a csapattol.
Nem véletlenül választottam címként ezt a mondatot, amelyet a Liga főszponzorának logójával ellátott ülőpárnán fedeztem fel pénteken. Ez a mondat a legtalálóbban foglalja össze azt, amit a jégkorong kell hogy jelentsen túl a rivalizáláson, az egymással való gyakran…..
A döntőbe jutás volt a célja csapatunknak a mai káposztásmegyeri meccsen. Tegnap óriási csatában Hruby góljával sikerült győznünk a Vasas otthonában, így ma sem lehetett számítani könnyű meccsre, sőt. A tegnapi egy gólos meccs után ma gólzáporos találkozót vívott…..
Szomorú vereséggel ért véget a ma esti Mol Liga elődöntő második mérkőzése, mert csapatunk kikapott az egyébként egész meccsen unszimpatikusan játszó Vasas HC-tól. De egyben idegesítő is, mert az első harmadon kívül – amikor az ellenfél dominált – a csíkiak…..
BÖFFÖCSKE 2011.01.06 20:19:26
@csatoimi: @l.isti: @Zsiga bá: ... nem vagyok en holmi szakerto, csak egy egyszeru szurkolo, es hokiszereto ember...mar emlitettem, hogy Hozot meg az iden el tudtam volna "turni" Erzsivel es Szocskevel egy sorban, es ugyanugy Sandor Szilardot, Zsokot es Robikat is...valahogy a golloves jobban ment nekik mint a fiataljainknak...es batran ralottek kevessebb csel, pontosabb kapuralovesek. Az idegenlegiosok pedig az utobbi evek legjobbjai, oket nem bantanam. Kozuch-rol pedighat nem tudom, talan egy fiatalabb, akar hazai kapus talan jobb lenne...lasd a magyar csapatokba remeklo ifju haoloörök telejesitmenyet. Az a szomoru, hogy Kozuch vagy nagyon jol ved, vagy semmit...nincs allando teljesitmeny. Ez az en vellemenyem, es senkit sem akartam megserteni ezzel...csakhat kihozta belolem az e heti teljesitmenyuk. Gyozzon a jobbik vagyis HajraSportClub
HajraSportClub!
   A ma esti Vasas HC elleni meccs nagyon fontos volt számunkra a pénteki vereség után úgy a tabella alakulásának szempontjából, mint morális szempontból. Az edző nagyon megkeverte a sorokat, amint később kiderült ez nagyon jó húzás volt részéről. A szokásos sorok…..
A Miskolc nyerte a szeredai rangadót 2010.11.19. 20:58 kultúrmisszionárius..
BÖFFÖCSKE 2010.11.20 10:43:37
   Idén nem sikerült még rendes játékidőbe legyőzni a miskolci csapatot, ezen szerettek volna változtatni a fiúk ma este.   Az első harmadot nagy irammal kezdik Novakék, a vendégek csak keresik a korongot. Azonban a kilencedik percben egy kontra végén kisebb…..
HSC Csíkszereda-játékosportrék 2010/11 2010.11.09. 18:18 F.Kapus ..
BÖFFÖCSKE 2010.11.10 19:38:40
   Ma este az Újpesthez látogatott a HSC Csíkszereda, egyértelmű elvárás a biztos győzelem volt, ennek ellenére 30 percig nagyon is nyitott volt a mérkőzés.   Az első harmadban mi szerzünk vezetést másfél perc alatt Molnár Zsolt révén, azonban a 10. perc…..
Hajrá Sport Club Kínos vereség! 2010.10.12 19:28:00
   Ma az idegenlégiósok és a sérültek nélkül utazott Galacra a HSC Csíkszereda. Gondolhattuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés a szlovák légiósokkal és a hazai legendákkal  megerősített alföldiek ellen. De azt még rossz álmába se gondolta senki, hogy ki is…..
A Brassótól elszenvedett hazai vereség után az FTC-Orangeways menesztette svéd edzőjét, így a szezon első edzőváltása a zöld-fehér csapatnál zajlott le. A felnőtteknél is a klubhoz nyáron érkezett erdélyi szakember folytatja a szakmai munkát. Prakab Gábor eddig a serdülő és…..
BÖFFÖCSKE 2010.10.11 17:01:02
BÖFFÖCSKE 2010.10.11 20:16:43
@prozak01: ...a nickem nem a bofizesbol jon, hanem a kedvenc etelembol, a francia salatabol, vagy, ahogy nalunk fele mondjak "böff" :))
BÖFFÖCSKE 2010.10.12 00:08:52
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..