Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holdvilágképű Patkány

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem más, mint egy megalapozatlan, aljas rágalomhadjárat az Elnök Úr ellen. Látjátok, még csak rábizonyítani se sikerült semmit, de máris helyrehozhatatlan károkat okoztak ezek a mocskok. Bárkit ilyen módon gyanúba keverni, a puszta feltételezést is már tényként kezelni,…..
Holdvilágképű Patkány 2012.01.27 20:52:07
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
w Reset a kék halál után 2010.01.18 07:00:00
Amikor végleg kiderül, hogy a régi szervezetet hiába foltozgatjuk, akkor nincs más hátra, mint újra felépíteni, nulláról. Magyarországon jó sok ilyen alvadt struktúra működik – haldoklik –, egyik közülük a BKV. Akárhol nyúlnak hozzá, valakinek biztosan fájni fog,…..
Holdvilágképű Patkány 2010.01.18 16:48:23
Döbbenten és szomorúan olvastam az első híreket csütörtökön, hogy David Carradine filmszínészt bangkoki hotelszobájában holtan találták. Megannyi kung fu film és a Kill Bill sztárjának holttestére csütörtökön bukkantak a Swissotel Nai Lert Park Hotelben lévő szobájában,…..
Holdvilágképű Patkány 2009.06.05 15:20:57
Kallerblog! Én így szeretlek... 2009.04.04 20:44:00
Nincs gumibotom, nem vagyok rendőr, hiába az egyenruha és nem hordok karszalagot. Mindközül a leghosszabb vonalon dolgozom, és rajtam kívül még több ezren tudják mire gondolok amikor azt mondom: -Jegyeket, bérleteket! A számom megelőzi a beosztásom, és nem örülök amikor az utasok…..
Gábor internetszolgáltatót akar váltani. Egymás közt mondom, örülhet, ha nem szúrják ki a kocsija kerekét, nem keresik meg egyenként a rokonait és nem mutogatják szocialista megyei elnökök képét a kutyájának, amíg vonyítani bír. Gábor direkte jól járt, mert csak annyi…..
Nem trendi manapság a new wave, másfajta zenék mennek, másfajta még a retro is. Ennek ellenére tegnap a Rolls Frakció koncertjén találkoztam vezető reklámszakemberrel épp úgy, mint kortárs íróval.   A koncert úgy volt nosztalgikus, hogy közben nem volt erőlködő: nem akart…..
Rolls Frakció @ Diesel Club 2009.03.25. A sokak által hallgatott és néhányak által sokszor elhallgattatott Rolls Frakció 1978-ban alakult, a honi korszellemnek megfelelően valahol a Piramis- és Korál-féle orgonás hard rock vonalon. A zenekar stílusa szép lassan alakult át a…..
Subba Mekeke: Ákos 2009.03.16 08:18:00
A példavideó bemutatja, hogy sok munkával és gyakorlással a kecskehangú emberből lehet kevésbé kecskehangú ember. Táncos csaj üt. ..
Már az elején szeretném leszögezni, hogy alapvetően semmi bajom nincsen se a Petával, sem annak alapvető célkitűzéseivel. Sőt! Én is imádom az állatokat, és ha nem is mentek meg minden nap pandákat és koalákat a kipusztulástól, de még csak vegetáriánus sem vagyok, azért…..
16306 karakteres történet, soha ilyen hosszú történet nem jelent meg még a szakítósblogon. Ha a bánatot leütésszámban lehetne mérni, akkor ő lenne a világ legbánatosabb embere. Bevallom, nem is értem a végére. Ha valaki megtudja, mi történik az értelmiségi családból…..
Holdvilágképű Patkány 2009.01.27 16:33:52
"Akinek nagyobb az arca az enyémnél, az bőrátültetésen esett át" - mondhatta magában Havas Henrik, majd adott egy interjút a Vasárnapi Blikknek, amiben megmutatta, hogy nemcsak emberkedésben Kárpát-medencei bajnok. (Félreértés ne essék, kicsit sem nézem le Havas…..
Belsőség Jó az öreg a háznál? 2009.01.18 01:04:00
Olyan, mint az agyonhasznált, valaha makulátlan munkáskabát, ami azért lóg még az előszoba fogasán, mert megszoktuk, hogy ott van. Lassan rothadó sárvédőívei a kilógó vatelinbélés, barnuló küszöbjei olajfoltok a szegésen, de nem dobjuk ki, hiszen bármikor felvehetõ, és…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Holdvilágképű Patkány 2009.01.17 19:57:31
A Gyurcsány-Sólyom párharc lassan kezd olyan lenni, mint a Barátok közt, ott se utálják jobban egymást a szereplők. A kettő között annyi a különbség, hogy az utóbbi legfeljebb az agyunkat szívja el, az előbbi meg minket, mindenestül. A legújabb konfliktus a távoltartási…..
És eljött a nagy nap! Végigrágtuk magunkat a 2008-as éven, van 12 nehézsúlyú induló és egy plusz vigaszágas. De ki kapja a 2008-as Vastagbőr díjat?Ki vagy mi volt a legpofátlanabb 2008-ban? Melyik sztori okozta Nálad a legmagasabb vérnyomást? Ki vagy mi vágta ki a legjobban a…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
Holdvilágképű Patkány 2009.01.04 12:47:18
Hóbelevanc Petárdás újévet! 2009.01.01 09:00:00
Jó reggelt mindenkinek az új évben! Bizonyára mindenki megfigyelhette és hallgathatta az éjszaka, hogy miként repülnek fel a rakéták, miként szórják csillogó színes fényüket, és robbanásuk hangjával hogyan rázzák az ablakokat. Biztosan volt, aki maga is részese akart lenni az…..
Különösen az ünnepek előtt szeret szívni az ember fia, mint ahogy József is tette csak azért, mert körültekintő próbált lenni, hogy véletlenül se taszítson a másvilágra önmagát is beleszámítva húsz lelket. Rájött erre a siófoki műszaki vizsgabiztos is és mindenképpen…..
Holdvilágképű Patkány 2008.12.30 14:48:51
Újabb médiahekk-gyanús remekmű! Anettka és Uhrin Benedek után a magyar trashrajongók újabb bálványát van szerencsém bemutatni, kihez fogható mestere az abszurd humornak kevés akad: Molnár F. Árpádot, a Hírháttér Média főszerkesztőjét. Két műfajban is bemutatkozik blogunk…..
Olyan profi hangok, mint Szalóczy Pál rádióbemondó-íróé mellett hamarosan Regőczi Miklós értékesítési vezérigazgató-helyettesét is meg kell szokniuk a budapesti metró utasainak.Úgy látszik, a BKV vezérhelyettesének hiányzik a kommunikáció az utasokkal. Regőczi ugyanis…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
Holdvilágképű Patkány 2008.09.12 13:47:39