Regisztráció Blogot indítok
Adatok
díjhitelező

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
A Gault&Millau Magyarország idén is összeállította régiókra bontva a legjobb hotelek listáját. Már nekem a felosztás is fura (Kelet-Magyarország minden, ami a Dunától keletre van), de rendben, nincs annyi menő szállodánk. A wellness különválasztása viszont olyan, mintha…..
Drága búcsúajándékot ad Orbán Viktor - a budapestiek nevében és kárára - Pokorni Zoltánnak: a nagypolitikából távozó XII. kerületi polgármester a miniszterelnök által szignált kormányhatározat szerint megkaphatja a Normafát, hogy oda - régi álmát megvalósítva -…..
Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2010. augusztus 6.-án immár hetedik alkalommal hirdette meg a budai várhegy városrendezési koncepcióját. A pályázatok sikertelenségének oka, hogy az összes technokrata szellemben megszületett pályamű egyrészt a XXII. századba kívánta áttranszformálni a várnegyed…..
Decemberben betértünk egy bécsi vendéglőbe és egészen megdöbbentem, hogy milyen cigifüst van benn. Leginkább az lepett meg, hogy alig fél év alatt teljesen elfeledtem, hogy tavaly nyárig nálunk is hasonló volt a helyzet. Annyira gyorsan megszoktam a tilalmat, hogy ma már az…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
díjhitelező 2013.01.12 18:28:37
díjhitelező 2013.01.12 18:36:23
@Khonsu: az baszna be, ha energianövényt termelnénk kaja helyett.
Afrikában pont ezért fog kb 20 millió ember éhen halni. Lenne ott elég föld, csak azt mind megvették a multik és nem kaját termelnek hanem 'energia növényt'. Ott ülnek a feketék a faluban bazmeg és nem maradt földjük.
Amire én a leginkább kíváncsi voltam a tegnapi Apple bejelentésen, hogy Tim "Resolutionary" Cook képes lesz-e végre újragondolni vagy újragondoltatni valamit az Apple termékei kapcsán. Lássuk csak, mi van eddig a kalapban: egy tunningolt iPad, egy tunningolt OS X Lion ("Mountain"…..
A Homár nem tudná megmondani, hány helyen lehetett volna még elkészíteni ezt a fotót, amit Tatu Monk a Mammut Matchben lőtt, de legközelebb majd jobban figyel: A képen a Mammut 1 bevásárlóközpont alagsorában található, nagy Match közért egyik futószalagja látható. A fotókon…..
A Centrum Parkolási Kft. volt vezérigazgatójának autóját ismét a szabálytalan parkolás közben kapták le, ezúttal az Operaház előtt. Fürst Györgyöt - aki saját magát számos esetben parkolási szakemberként definiálta - bizonyos értesülések szerint már hatszor bűntették meg…..
díjhitelező 2012.07.08 22:44:27
Gasztro-kritikai sorozatunkat most egy all you can eat étterem értékelésével folytatjuk.Indítsuk a hely megközelíthetőségével: „Passzentos, ami lehetne egy kicsit relésebb, de baszni rá, oda lehet jutni így, vagy úgy, vagy nem tudom!" – mondja a Tragédia egyik…..
díjhitelező 2012.06.10 07:11:41
Építenék egy kerti sufnit.  Nem nagy ügy.  A kivitelezőnél lerajzoltuk, milyen legyen, megbeszéltük hozzá, amit kellett.  Végezetül szólt, hogy mivel a tervezett sufni alapterülete nagyobb lesz 10m²-nél, az általunk készített skiccet egy tervezőnek is meg kell…..
Ahogy a március 15-i,Egymillióan a magyar sajtószabadságért tüntetésén, úgy a vasárnapi tüntetésről sem adnak élő képet az UTV kamerái. Skultéti Péter, a szolgáltatást működtető cég vezetője az Indexnek azt mondta: senki nem támogatja őket, így pénzhiány miatt nem…..
díjhitelező 2011.10.24 15:32:55
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
díjhitelező 2011.10.19 14:56:43
Robogó Bebuktam a csodarobogót 2011.07.16 13:58:00
Enduro vagy moped? Ki ne vágyna egy veterán járműre? Elég nehéz ezt épeszű összegből kivitelezni, de van rá megoldás: veterán segédmotor. Nekem ráadásul a robogóblog mellé igencsak fekszik a téma. Persze csak azért, hogy nézegessem, nincs értelme, de találtam olyan típust,…..
Ez egy kellemes hangú és humoros emberrel való beszélgetés. Körmendit le lehet alázni a fórumban, ő ugyanis szarik a névtelen kritikákra, a fórum meg ugye azért van, hogy nyugodtan szarozzák őt. Dombóvári István azonban jó beszélgetőpartner, ha nem csak annyit akar belőle…..
Egyszer volt, hol nem volt, a Körvasútsoron innen, de a Dózsa György úton túl, ott ahol a Weinek éra dúlt, - és most majdnem azt írtam, élt egyszer egy királyfi, de nem élt. Itt legalábbis, csak úgy jött a semmiből, mint a Párt Ökle, és az elszámoltatás illúzióját, a…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Vannak dolgok, amelyek annyira rútak, hogy már szépek. A női nemiszerv sem az esztétikum csimborasszója, mégis többen kedveljük, mint ahányan kritizáljuk. A nyolcvanas évek eleji Honda Honda Beat 50 azonban másféleképpen is megítélhető.Ha lemegyünk transzba, és a 80-as évekbe…..
díjhitelező 2011.05.05 11:25:08
Robogó A sportrobogók királya? 2011.05.02 10:57:00
A Gilera Runner 180-as verziójáról legendákat hallottam. Szinte paráztam, hogy majd ágaskodik az eleje, és akkorákat borítok vele, hogy a fülem szikrázik az aszfalton. Van, aki szerint a gépecske élmény-faktora übereli a Suzuki GSX-R 600-ast. A Runnert 1997-ben mutatták…..
Gone in 60 seconds volt a rettenet film címe, amely a posztot inspirálta, bár a pontosság kedvéért módosítanom kellene Gone in 2 Weeks-re. Mielőtt a lényegre térek, muszáj kiírnom a filmmel kapcsolatos fájdalmamat: rohadtul bosszant, hogy Hollywood be van oltva autóbuziság…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
díjhitelező 2011.04.22 16:57:24
@p4t:
Szerintem Te a Nagyenyed utcaira gondolsz. A Salem büféjére.
díjhitelező 2011.04.22 16:59:02
@ghavrilos:
Ezeket sorban végig is próbálom!
Köszi