Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stevee

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne hörögjenek a cím miatt, ez egy orosz szervezet neve, melynek aktivistái próbálják megnevelni a címben is szereplő jellemű helyi autósokat, akik rendszeresen a járdát használják az úttest helyett. Ami Oroszországban azért nem egyszerű, kell hozzá némi bátorság és szilárd…..
Dr. Szerényi Gábor egy egészen jó ember. Legalábbis ilyennek ismertem meg és ritkán csalódom az emberekben. Megkedveltem, mert elképesztően felkészült és soha nem hagyja el a jókedve és ha látja a stáb, hogy a szereplők még este bírják és viszik előre a dolgot, akkor mindenki…..
Amióta vezetek, mindig is motoszkált a fejemben a gondolat, hogy taxizni kéne. Szeretek vezetni, ismerem a várost, bírom a budapesti éjszaka hangulatát. Ha belegondolok, taxiztam is eleget, hoztam-vittem a rokonokat a reptérről, sofőrködtem a buliból hazafelé nem egyszer, százszor.…..
Amikor megrendeztük az első Parkoló Parádét, talán még mi sem gondoltuk, hogy ennyire népszerű lesz. Most, a hatodik alkalomra készülődve azonban már elmondhatjuk, ritka az ilyen jó hangulatú autós-motoros találkozó. Itt ráadásul a hangsúly rajtatok és gépeiteken van. Nincs…..
stevee 2014.10.15 13:52:48
@Hun_Fighter: olyan időpont nincs ami mindenkinek jó...
Ennek ellenére szerintem sem lesz akkora méretű mint egy hétvégi lenne. Ez van ennek kell örülni.
stevee 2014.10.15 13:54:56
Építik már. Szóval az úgy volt, hogy tavaly valamiért szerették a nézők a hülyét meg a tudóst egy műsorban. Vagy nem, de nézettség szempontjából ez valahol mindegy, így szóltak, hogy csináljuk tovább. Oké, de legyen durvább, nehogy a végén ne tűnjön veszélyesnek a…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2014.09.28 08:16:40
Szentségtörés, amikor a Volvós BMW-t vesz Már többször tapasztaltam, hogy megállok a zebra előtt és néznek rám, mintha csoda történt volna. Megállt egy BMW? Tényleg? Sportos családi kisbusz A váltó rövid áttételű, a fokozatok egymáshoz közel esnek, így dinamikusan…..
stevee 2014.09.28 12:16:12
csóró audis gyerek most megkapja a magáét : )

@zséroskenyér: amúgy az egy alufelni (az mondjuk tény, hogy a legocsmányabbak közül való...)
Jánost alig két éve ismerem. Ez idő alatt egy olyan embernek ismertem meg, aki kitartóan megy a célja után, kemény feltételei vannak, de maximálisan tartja magát a megállapodásokhoz és nem sunnyog el semmit. Az a fajta, aki azért tudott magának 2005-ben új Mercedest venni, mert…..
Kamu kötelezővel, regadómentesen juthat kocsihoz, nem kerül be semmilyen nyilvántartásba és a rendőrtől se tartson. Azonos című írásunk kommentposztja...
Írtunk már a sportrendszámról és a francia megoldásról is. Most jöjjön egy kis matek: mennyi az annyi? A rendszám kiváltásának négy szakasza van, négy helyszínen kell kinyitni a pénztárcát: az MNASZ-nél, a hírhedt Mozaik utcában, a biztosítónál és a Központi…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
stevee 2012.08.13 14:09:43
@Phrascarica: én ismerek ilyen szerelőt, SzSzB megyében lakik, ha érdekes a dolog adj mail címet!
Belsőség Ebből ne maradj ki! 2012.07.25 18:23:00
Olyan sokan és olyan véresen komolyan készülődnek az idei Belsőség-találkozóra, hogy kezdek aggódni: valami nem jön majd össze. Winkler és Zách Dani folyamatosan próbálnak, énekelnek és nyünyünyüznek, Telós Bandit hiába próbáljuk megfőzni, hogy hozza a trombitáját,…..
stevee 2012.07.27 11:42:08
@crix: @biker_kolee: @Rocko-: azért ha lehet ne színezzük túl a problémát....
Belsőség Heti merítés 2012.07.01 09:31:00
Sokat eszik és nem megy Megvétel után elhatároztam hogy az autó nem marad széria állapotban.A módosításoknál igyekeztem a búcsús, teszkós tuningot kerülni. Országúti cirkáló Tulaj odadobta a kulcsot, hogy menjek egy kört. Hatalmas volt! Kis háromszög ablak hiányzott.…..
Belsőség Vakul, aki látja 2012.06.10 06:44:00
El se hiszem. Hát eljutottunk ide is. Mindene tökéletes Dezső testének eddig glazúrmentes, utolsó szegletén is festék van, csillogó, gyári szürke, pont olyan, amilyen előtűnt, amikor 1962-ben a bábaasszony lemosta róla a magzatvizet Untertürkheimben. Ez a karosszéria ezzel a…..
stevee 2012.06.10 20:55:47
@Gyurma73: én is körbejártam a témát, és valóban lehetséges a B kategóriával a vontatás, csak éppen mindig ott vérzik el a dolog (legalábbis az én esetemben) hogy nincs kéznél olyan vontatóautó ami 1500 kgnál nagyobb saját tömegű és az együttes tömege pedig 2000 kg alatti. (őszintén szólva nem is tudnék ilyen autót mondani)
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
stevee 2012.05.14 12:52:55
@TheElf: csak az első baromi hosszú hozzászólásodat olvastam el és teljesen értem amit mondasz, csak épp azt az egy apróságot felejted el, hogy ez a poszt NEM azért készült, ez NEM arról szól, amit Te feszegetsz!

Inenntől számítva én teljesen értelmetlennek látom az okfejtésedet és a károgók hozzászólásait is! (kérlek ezt véletlenül se vedd magadra, de engem mély szánalommal tölt el pl. teve1977 viselkedése, számomra teljesen érthetelen, hogy ilyen mélyre süllyedjen valaki aki a saját hibájából ROSSZ FÓRUMon próbált érvényt szerezni az igazának)

Ezen kívül szeretném még neked mondani, hogy ha régóta olvasnád Csikós posztjait tudnád, hogy ő pont nem az az ember akire rá lehet aggatni az elnyomó, arrogáns, vagy fölényeskedő jelzőket. Én még élénken emlékszem azokra az időkre mikor nem volt sárga cimke a posztok elején, és így arra is emlékszem, hogy milyen türelemmel válaszolgatott, terelgette az "újautós károgókat". 100%-ig biztos vagyok benne, hogy magasan az átlag fölötti kitartással, az újautósok felé irányuló megértéssel kezelte a helyzetet!

Gondoljunk csak bele, Ő a magánéletének jelentős részét teszi ki névvel, címmel mindenki elé az internetre, és mit kap cserébe?!?!?

Én a magam részéről maximálisan tisztelem Csikós Zsoltot és a munkáját is. Mivel szívesen olvasom minden cikkjét és írását, így ez úton szeretném neki megköszönni ezeket a posztokat, amikkel jónéhány óra kellemes időtöltést okozott nekem és remélhetőleg még sok-sok ezer idelátogatónak.

Üdvözlettel:
Tyukodi István
A szentgotthárdi Opel gyárban ünnepelte huszadik születésnapját az első magyar Opel Astra, ahová saját erőből, kormánya mögött két évtizede a cégnél dolgozó Opel munkatársakkal ment Budapestről. A gyárban a régi igazgató, két százéves Opel és egy vadonatúj Ampera várta.…..
Belsőség Motordoki titkai 2012.02.13 13:52:00
Egyik este rövid e-mail landolt a szerkesztőségi listán. Göbölyös dokitól jött, ez állt benne:Pornóújság helyett most ezt nézegetem. Fantasztikus szép az autó és jó a kép.GZs...
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
stevee 2012.02.12 08:20:44
@Zeee74: nem kötelező! (sem autót venni tőle, sem olvasni az írásait, sem itt lenni....)
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
stevee 2012.02.03 17:25:00
@minchiacoaddu: először én is magamról hittem azt, hogy hülye vagyok, aztán rájöttem hogy a böngészőmmel lesz a baj.....(Internet Explorerrel semmit sem látszik belőle) Szóval próbáld meg valami mással!