Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wynarsky1

5 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Republikon Liberális bugyi 2013.01.10 12:35:28
Lehet előbukkanó bugyikkal viccelni, de ettől még jobb lenne, ha több nőt látnánk a gazdasági, tudományos és közéletben, akiket elismerhetünk és szerethetünk a tehetségükért, a munkájukért és tudományos teljesítményükért, és ezekkel együtt akár vonzó megjelenésükért…..
Bár tegnapi közleménye szerint Semjén Zsolt „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti” a szakdolgozatával kapcsolatos vizsgálatokat, ma mégis kamerák elé állt (a véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintés nem sok jót jelent efféle ügyekben, általában ezeket…..
Képviselők A Szépmű őszi-téli szezonjában a publikum és a kulturális sajtó nagyrészt a Cézanne munkásságát egy újszerű aspektusból feldolgozó nagy kiállításra koncentrál; de a múzeum kisebb aktuális időszaki kiállítása, a Honoré Daumier-nek, a francia karikatúra…..
Posztmodern intermediális szabadversünkben random Népszava-, Galamus- és Véleményvezér-címeket rejtettünk el. * Őrült terv: Orbán így nyerne 2014-benMenj már, Orbán!Orban has to go!Kósa úr, ki a reformnáci?Matolcsy úr, mondjon már le!Kedves Hugh Grant Úr!A Fidesz még…..
Négyen vagyunk testvérek. Én volnék a legidősebb. Mind a négyünk egyetemet végzett/egyetemre jár. Ha fizetni kellett volna egyetemi tanulmányainkért izibe’, biztos nem lehetett volna így. A Horn-kormány idején általános iskolás fejjel figyeltem, ahogy tüntetnek a hallgatók Fodor…..
„Feketelistát szeretnénk, igen, az afrikai országokban dúló terrorizmus miatt ugyanis nem ártana, ha felmérnénk, mekkora kockázatot jelentenek ránk az eddig sötétben bujkáló suvickosképűek" - mondta el Gyöngyösi Márton, kérdés nélkül. A Jobbik később pontosította…..
wynarsky1 2012.11.30 13:05:38
Személyes élményeimből (vallásos családom, barátaim, katolikus gimnáziumi tanulmányaim) tudom, hogy a hívő ember jellemzője nem elsősorban a görcsös ragaszkodás az elavult szabályokhoz. CSABA Réka írása Nem szeretném tovább gördíteni az újabb plágium-galacsint, mert…..
wynarsky1 2012.11.22 08:56:43
@Dinamuki: még egyszer, lassan mondom, mint Lendvai Ildikó a nemleszgázáremelést.
A megfogalmazás nem szerencsés. Az én kereszténységem. Rossz az üzenete egy keresztény fül számára. A kereszténység, ami számomra a legfontosabb, vagy a kereszténység, mely meghatározza az életemet, ezek jobb megfogalmazások.
Pl.:
Semjén Zsolt távol áll attól, ahogyan nekem gyermekkoromtól kezdve a kereszténységet megismertem.
vagy ilyesmi..
wynarsky1 2012.11.22 09:14:40
@Dinamuki: én is értem mit akar mondani (ha már személyeskedünk, elhiheted, hogy sokkal jobban értem a kommentelőt mint te)
én azt állítottam, hogy maga a kereszténység olyan, hogy nem szereti az ilyen megfogalmazásokat, hogy az én kereszténységem, az én Jézusom, az én mozim(ja, az a Friderikusz), mert a kereszténység alaptermészete más. Nem az én a központ, hanem Jézus. A kereszténységet annak eszméit ugyanis az egoizmus pusztítja leginkább.
Én tehát nem kértem semmit számon a szerzőn, csak megjegyeztem, ha már keresztény cikket írunk, ez egy nem szerencsés(még azt sem írtam, hogy rossz)megfogalmazás.
Az jó, ha megértetted a szerzőt, próbálj meg akkor engem is...
erről ennyit
Pénteken lesz 94 éve annak, hogy az első köztársaságot kikiáltották, és azóta három olyan személy volt a történelemben, aki a demokrácia ellensége volt: Horthy István Miklós, Tisza István és „legújabban” Orbán Viktor – mondta egy sajtótájékoztatón csütörtökön…..
wynarsky1 2012.11.15 16:12:57
@Urfang: azt nem lehet. ez a hülye Horváth Csaba 100000nyilatkozatával sem fogja elérni soha azt a kártékonysági szintet, mint azok a fasza demokraták(MSZMP tagok), akik ma Fidesz néven vezetik az országot. Viszont kézből Bencét a Fidesz eteti. Bence pedig bizonyára végigélte a Horthy- majd a teljes Kádár-rendszert végigkérdezett kb 10.000.000 embert(- 200.000, akik a Don-Kanyarban odavesztek) és egy ilyen sommás elfogulatlan összegzést adott ki róluk.
Szemtanúi vagyunk már egy ideje az Orbán vs. Európai Unió (és IMF) meccs újabb és újabb epizódjainak. Mindkét oldalnak vannak drukkerei: ki Orbán gazdasági szabadságharcát és Moszkva Brüsszel-ellenes machinációit támogatja, a kétharmados parlamenti többségben megtalálva ennek…..
wynarsky1 2012.11.15 09:53:30
"ha Adenauer itt és ma kormányozna, ugyanúgy gyűlölné őt."
Ha a nagymamámnak áramszedője lenne, ő lenne a 4-es 6-os villamos.
Kedves Dobray, ha figyeltél rendesen a gimnáziumi hittanórákon, akkor tudhatnád, hogy a Fidesz sem jobboldali, sem pedig konzervatív. Nem azért rühellik a Fidesz Európában, mert védi az általa konzervatívnak vélt értékeket, hanem azért, mert a leghülyébb MSZMP funkcionáriusok gyülekezete, olyan vonalas MSZMP és KISZ vezetőkkel, akik mára konzervatív-nemzeti álarcban tetszelegnek.
Bár valójában olyan problémákat feszegetsz, amelyekkel egy rendes konzervatív egyetért(azonos neműek kapcsolata, vagy hogy adnék e nekik gyermeket, vagy az abortusz tilalma)azért valamit elfelejtesz: egy konzervatív a Biblia és Jézus szellemiségét követve végtelenül liberális: magára nézve kötelezőnek vallja ezeket a normákat, azonban pont leszarja, ha valakik buzulnak, a tűzzel-vassal(de főleg kétes állami ideológiával) történő hittérítés ugyanis többet árt a keresztény eszméknek mint bármilyen dekadens buzulás. pl. az elmúlt húsz év, amikor a mindenkori magyar kormányok úgy nyalták az Egyház seggét, mintha muszáj lenne, többet ártott papoknak, híveknek és hitéletnek, mint a 45-89 közötti időszak.
Tehát, bár a cikkedben végig úgy csinálsz, mintha fontos konzervatív értékeket védenél, közben a konklúzió mégis csak az, hogy Orbán Viktor egy igazi konzervatív, (nem az, egy pojáca párttitkár KISZ-es fia
www.vujsag.com/cikkek/velemenyunk-szerint/241-velemenyuenk-szerint-ii-evfolyam-8-szam/873-a-fidesz-azon-politikusainak-listaja-akik-korabban-a-kommunista-rendszerben-valamilyen-funkciot-toeltoettek-be ,aki úgy váltogatja értékrendjét, ahogyan azt az érdekei diktálják) és ezért nem szereti őt Európa, noha persze azért gazdaságilag nem mindenben van igaza.
Kicsit manipulatív írás ez, amolyan féligazság. Az meg ezerszer rosszabb a nyílt hazugságnál...
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
Paranoid Android A bajnai-projekt 2012.10.15 17:51:33
A racionálisan gondolkodó becsületes választópolgár a magyar politikai életben olyan helyzetben van, mint az a prédaállat a szavannán, akire a széplelkű zoológusok a testsúlyának másfélszeresét kitevő helyzetjelzőt akasztottak, viszont nagyon drukkolnak neki, hogy az a csúnya…..
Vöröshajú lányok Karina White 2012.10.08 12:21:00
..
wynarsky1 2012.10.13 21:47:33
A választási eljárási törvény fő hadszínterei, a regisztráció, a Nemzeti Választási Bizottság kilenc éve és az aktivisták központi regisztrációja mellett a kevésbé jelentős, mégis szórakoztató mellékhadszíntereken is folyik a küzdelem. Az egyik ilyen a választás során…..
Idén májusban a külkapcsolatokért és a külgazdaságért felelős államtitkárrá nevezték ki Szijjártó Pétert, aki addig a miniszterelnök szóvivőjeként vett részt a kormányzati munkában. Azt ugyan sokan nem értik, miért éppen rá esett Orbán Viktor választása (vannak, akik a…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
wynarsky1 2012.09.12 14:48:58
@eßemfaßom meg áll: mert így a munkatársak ingyen kapják a tót burgonyát kafetériába.
hülye fasz tótoknak ilyenkor számít a sport, aztán ha megkérjük őket, hogy küldjék át az 1896-os athéni olimpiai résztvevőik nevét, akkor meg jönnek azzal, hogy náluk gyárt autókat a KIA(óriásplakát Pozsonyban:SlovaKIA :D )
ebbe' a fos magyarba meg csak a senkiházi Audi meg Mercedes jön.
amúgy a magyar foci tényleg szar, ezért nézünk kézilabdát vagy vízilabdát, nőit vagy férfit.