Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sörpörkölt

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoltánnnak túlfizetése keletkezett a Vodafone-nál, amit több felvonásban és módszerrel próbáltak orvosolni. A dolog hatékonyságát csökkentette, hogy ahány operátor, annyi megoldást javasolt megoldásként. A legjobb rész amikor felmerül ötletként, hogy az 50 Ft-os számla…..
sörpörkölt 2014.08.04 17:17:19
@amsz: Képzeld hozzá, hogy ezt affektálva adja elő.
Beülni végre a misztikus kisautóba, fütyörészve suhanni a zöldben, lazán kerülgetni a lődörgőket meg a gödröket, aztán beparkolni valamelyik fagyis elé - biztos Róberték is ilyesmi tervekkel vettek bérbe egy elektromos autót a Margitszigeten. Aztán jó hosszú Homár-levél…..
sörpörkölt 2014.07.07 15:02:47
Sziszi a mamájának vett születésnapjára egy karkötőt és egy nyakláncot, de egy hónap alatt mindkettő darabokra hullott. A javítás után újra széteső karkötő helyett inkább a vételárat vitték el, de a nyaklánc árát már nem akarják visszaadni: 2014.04.10-én vásároltunk…..
sörpörkölt 2014.05.09 15:35:10
Szegeden egy kukáskonténeren csapott össze a helyi hulladékkezelő a lakossággal. A cég szerint a lakók illegális lerakónak használták a szelektív gyűjtőt, ezért inkább megszüntették. A lakók szerint viszont azért állt buckákban a szemét, mert annyira ritkán…..
sörpörkölt 2013.07.23 11:47:03
@Cicmen: Abszolút egyetértek. Ráadásul a mai modern világban már nem olyan nehéz egy kontaktot megkeresni a neten. Backdoor levélke helyett: lmgtfy.com/?q=szelekt%C3%ADv+hullad%C3%A9kgy%C5%B1jt%C3%A9s+szeged
Utoljára decemberben írtam Andrástól, de azóta majdnem kétszer annyian olvassátok a blogot, szóval röviden összefoglalom az újaknak, mit érdemes tudni róla, a régiek meg nyugodtan ugorják át a következő bekezdést. András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába…..
Na, tegnap megint elődöntő (volt). Ma megint elődöntő (lesz). Nem igazán követjük a televíziós tehetségkutatót posztokkal, hiszen nincsenek rászorulva. De azért magunk módján hozzájárulnénk azok élvezeti értékéhez: Mi az, amit biztosan várhatsz egy tehetségkutatótól?…..
Az ABC nem szívbajosok gyülekezete, az biztos: a Lost májusi fináléja alatt fél percnyi reklámidőt átlagosan 900 000 dollárért kínálnak a hirdetőknek, ami 400 százalékkal magasabb összeg, mint egy sima epizód reklámperceinek díja. Az ABC persze nem kommentálja a számokat, de a…..
Híres divatmárkák másolatait világszerte árulják az utcákon és piacokon, jobb és rosszabb minőségben, de sosem értettük, hogy ha valakiről már messziről ordít, hogy nem engedhet meg magának egy félmillás Vuittont, akkor minek hordja a pár ezres másolatát a pufidzsekhez?…..
A barna kóla és szőke kóla megvolt korábban Magyarországon. Thaiföldön sikerült sárga (na jó gold!) és kék Pepsit is inni. De a vegyészek nem fulladtak ám ki a kólagyárban, itt a legújabb: a zöld pepsi. Hivatalosan Pepsi Green, bár engem a színe leginkább az…..
A Homár akkora kozmopolita, hogy Bloomberg polgármester egy alkalommal sírva adta át neki New York kulcsait, de abszolúte megértjük Istvánt, hogy felhúzta magát, amiért a MÁV hangosbemondója Marosvásárhelyt Tirgu Muresnek mondja, miközben románul persze nem ad információt és…..
sörpörkölt 2009.03.20 10:35:10
@Kazimír: Én úgy tudom, hogy a Nugati Pu-n még van poggyászmegőrzés. Mondjuk komoly értéket a helyedben nem hagynék a csomagomban...
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
sörpörkölt 2009.03.11 20:46:34
@ofélia: Jaja, ebben egyetértek. Mozgólépcső zsoldosok - ez biztonságot sugall.....
sörpörkölt 2009.03.11 16:23:55
@Tichamér: Ezek jók :D.
sörpörkölt 2009.03.11 19:12:07
@oázis: Az oldalon, amit belinkeltél, szerintem ez a legbetegebb(és egyben legjob:D):Jézus velünk utazna....
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
sörpörkölt 2009.02.17 10:07:00
@Hurrá Torpedó: A Keletiben, a pötyögö az ki van vezetve az ablakon túlra és le van csavarozva a pultra, ja és valamilyen kazánlemezből borzasztó vedelem van ráhekkelve. Azt nem kell átpörgetni :).
A pornó már unalmasabb, mint a kereszténydemokrácia, annál nagyobb bravúr, hogy az olasz Diesel tényleg viccesen és nem kevésbé látványosan tudott hozzányúlni a kókadt témához legfrissebb viral reklámkampányában. A "baglyok nem azok, aminek látszanak" elvét a…..
sörpörkölt 2008.09.26 18:30:33
A Megyeri híd építői már másodszor képzelik azt, hogy műalkotásuk a nagy büdös semmi közepén lebeg, nem pedig egy város szélén áll, ahol olyan zavaró elemek jelentkeznek a közvetlen közelében, mint emberek és járművek. Kezdődött azzal, hogy a híd festése közben…..
Köszönöm az aggódó leveleket, Bangkok Charlie szerencsére köszöni szépen, jól van, egyrészt bokros teendői miatt nem frissülnek naponta a jelentések, másrészt a magyar politikai életből jólismert iszapbirkózás zajlik a thaiföldi parlamentben is, amihez a napi frissítés sem…..
Mivel infantilisek vagyunk, azzal nyitjuk a mai híreket, hogy újra nyomja a Zsebtévét az MTV! Persze nem új gyártás, csak a régieket ismétlik, de annyira régieket, hogy az már hírértékű. Ugyanis az a verzió fog futni, amiben még Levente Péter volt a műsorvezető testhezálló…..