Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bambii

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem is tudom mit írjak......elgem van..rövid,tömörhiányzik Dóri, hiányzik egy család és lassan kezdem önmagamat is elvesztenipróbálom a tökéletes énem virágzásának képét mutatni,de totál szét vagyok csúszvanem tudom mit csináljak...itt nem bírom tovább..máshová nincs…..
Meglett...átmentem forgalomban is:L Annyira nagyon nagyoooon jó érzés, hogy túl vagyok rajta...Nem azé vagy amazé, de minden megvolt előre (H):D Pali bácsi, a vizsgabiztos számomra jó kilátásokra okot adó történetekkel szórakoztatta az okatómat, Rolit, miközben én vezettem...…..
Huuha!Jo kedvem van. Mert holnap ugy nez ki mostmar tenyleg megyunk Rioba:) Bar az anyukam magyarazott meg vmit vmi hianyzo papirrol, de remelem ez engem nem erint. Es ma a nap is kisutott par percre, mikor jottem haza portugalorarol :) [megjegyzes: portugaltanarhoz fekete pulcsiba tobbet…..
Brazil parti? O meg csak most 17 2008.09.15 00:44:34
Nem igazan erzem a valtozas szelet igy a 17. eletevemben, hacsak a nyelvemmel hatra nem nyulok, es meg nem tapogatom a naprol napra kintebb bujo bolcsessegfogamat..Ma reggel nem mentem templomba, mert otthon csaladi banzaj volt (magyarorszag), es mindenkivel beszelhettem, meg integethettem nekik a…..
Titkos kert Kutyuli 2008.09.13 22:41:42
Már napok óta növekszik valami cummó a fülemben, amire eleinte azt hittem, hogy pattanás...sajnos nem az. Na nem fogok megmurdálni, nem kell semmi durvára gondolni, csak valami gennyes cucc, aminek van latin neve is, de ezt képtelen voltam megjegyezni...az orvosra már sokkal tisztábban…..
Rajottem, hogy csak ugy kell felkelnem, hogy igen, ma jo napom lesz, es meg ha nem is tortenik semmi jo, es esik is az eso, akkor is mosolyoghatok a vilagra.. miert is ne? :)Ma ez sikerult, de persze tudom, hogy nem konnyu igy felkelni, es azt is tudom, hogy a legtobb ember nem ilyen gondtalan, mint…..
Ha ki is marad egy-egy nap, mint tegnap, mindig visszaterek, kiveve, mikor mar nem..Ma kaptam Rubeola vedooltast, szoval mar ettol sem kell felteni engem..Aztan a sulibol a harmadik ora utan elmentunk megnezni a Teresopolisi egyetem allatorvosi karanak a kiallitasat, ahol voltak mindenfele…..
Titkos kert Cher szindróma 2008.09.10 17:13:38
Most leginkább úgy érzem, hogy soha a büdös életbe nem lesz jogsim... Ma ültem a kocsiban és tisztára úgy éreztem magam, mintha én lennék Cher a Spinédzserekből (csak ez még nem vizsga volt). Ez eléggé elkeserít. Aztán persze mikor végeztem beül a kocsiba "Miss…..
Titkos kert . 2008.09.09 22:04:53
Miért olyan nehéz valakit elengedni??...Egy szakításban általában az egyik fél mindig sérül, az, aki nem látja még a kapcsolat végét. Egy idő után elvesztettem a fonalat, hogy ez még vajon mindig szerelem vagy csupán birtoklási vágy...nehéz elfogadni, hogy valami felett, ami…..
Titkos kert Barátkozás 2008.09.08 22:12:48
Nem is igazán értem, hogy miért jó egy blog...mert igazából szerintem ez valami olyasmi, mint egy napló, de az ember lánya, amit naplójába ír azt nem akarja megosztani idegenekkel.Ez olyasmi, mint azok a szörnyű partyfotók, amiket hirtelen érzelmi felindulásunkból készíttetünk…..
Miért van az, hogy mindig az kell, ami valójában nem is jó, csak mi értékeljük túl. Ha körbenézek a barátnőim között, vagy akár szerénységem eseteit tekintem, mindig az olyan pasik után bomlunk, akik meg sem érdemlik. Csupán van bennük valami, amit csak mi látunk éás épp…..
 Nem is tudom hogy kell elkezdeni egy ilyet.. nem akarok arrol beszelni, hogy nagyon hianyoznak a szuliem, a csaladom, mert most meg nem hianyoznak.. tulajdonkeppen meg elvezem is, hogy nem kell vegighallgatnom, ahogy anya veszekszik Domevel, es azt se banom, hogy kimaradnak az eletembol az…..