Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saffron

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CSODAPATIKA Változó bőr 2019.02.25 20:28:33
Idestova két éve hogy tudatos bőrápolónak vallom magam. Közel két éve szerepel retinol, hámlasztás, rétegzős hidratálás a bőrápolási rutinomban. Ennyi ideje vadászok napvédőket, használom a double cleanse módszert az arctisztításhoz. Pörgetem a különféle nyugtató hatású, antioxidáns,…..
  Hetvegente szoktunk Somaval dolgozni. Ez kb iranyitott foglalkozast/ beszelgetest takar.  Az idei fokusz a szobeli keszsegek kozul a tortenet meselesen/ kep leirason van. Emellett a mi eletunkkel valo parhuzamok es az ezekhez kapcsolodo erzelmek vannak meg kozpontban. Ezeket a feladatokat mindig…..
Palvin Barbi szőke parókában, tetőtől talpig neccharisnyában, korai Madonnára, azaz igazi "Material Girl"-re emlékeztető összeállításokban tűnik fel az olasz Marie Claire áprilisi számában.  Őszintén szólva nekem egyáltalán nem tetszik Barbi ezen külseje, szerintem ez a…..
saffron 2013.03.19 12:33:34
@The Strange: szerintem mi jó barátnők lennénk. :)
Katie Holmes hétköznapi stílusa igencsak megkapó, általában laza, sportos, farmeres összeállításokat visel, igazán inspiráló módon, na persze nem a nagymamás kardigános összeállításra gondolok, ott egy kicsit mellélőtt, de a többi képen tényleg nagyon jól néz ki. Kék…..
Rendhagyó módon ma nem egy ruhának vagy egy kiegészítőnek osztom ki a citromdíjat, hanem egy modellnek. Méghozzá Andrej Pejicnek. Persze már megszoktuk, hogy Andrejt többször látjuk nőként, mint ...khmm... férfiként, sőt láttuk már női fehérnemű-reklámban is. Na de női…..
saffron 2012.06.09 11:18:11
@mandrill: respect. Minden szavadért.
Palvin Barbara ezúttal az ausztrál Vogue szeptemberi számában fog feltűnni Eric Guillemain fotósorozatán.Tök jó képek lehetnének, ha Barbira megfelelő méretű ruhákat adták volna, nem pedig egy-két számmal nagyobbat. Most komolyan, csak pár olyan kép van, amelyeken nem lóg Barbin…..
Pár napja láttuk, amint Sacha Pivovarova egy gyönyörű képsoron népszerűsíti Maison Michel őszre tervezett elképesztő fejdíszeit, kalapjait (itt). Azóta kiderült számomra, hogy nem csak Sasha fogja ám reklámozni a fejfedőket, hanem többek között Clemence Poesy is, hasonlóan…..
saffron 2011.07.22 10:55:18
@The Strange: Hát a populárisabb vonulatból a Harry Potterből ismerheted, de én a rettentő szar magyar címmel ellátott ámde nagyon jó filmben, az Erőszakikban (In Bruges) láttam.
saffron 2011.07.23 12:51:49
@The Strange: én sem vagyok oda érte. Egyszer egy maraton keretében megnéztük a férjemmel az összeset, kivéve ugye a befejező részt, de semmit nem érintett meg bennünk, szóval megértem a kívülállóságodat. :-)
Nos, Kate Moss-nak bekötötték a fejét. Az esküvő ma délután zajlott, és ahogy ígértem, itt is vannak az első képek :) Kate gyönyörű menyasszony volt, sugárzott a boldogságtól - és ahogy azt egyébként sejteni lehetett a ruháját (továbbra is jó barátja) John Galliano…..
saffron 2011.07.02 10:30:17
@Dr. Jula Watson: ezzel én is ugyanígy vagyok... Ráadásul megmoshatta, de legalábbis megfésülhette volna a látványosan lenőtt haját... Igen, tudom, biztos csak irigy vagyok.
Akárhová nézek, mindenhol Rosie Huntington-Whiteley-t látom, például most nagy hirtelen négy júliusi vagy júniusi/júliusi címlapot találtam, amelyen ő látható. Nézzük, melyek ezek. 1.) Complex                        …..
  Lady Gaga-t kiáltották ki a tegnap éjszaka megrendezett CFDA Fashioan Awards díjátadó ünnepségén az év divatikonjának, aki ennek örömére kivillanó mellekkel vette át a díjat megtestesítő szobrocskát. Gaga egyébként a szokásos, óriási talpú platform cipői egyikét…..
Penelopé Cruz, az amerikai Vogue júniusi címlaplánya a magazinban hófehér Dolce & Gabbana cuccokban állt modellt Mario Testino-nak. Hogy mennyi utómunkálat volt a képekkel az annyira nem érdekel, hiszen a végeredmény tetszetős lett, jó ránézni erre a Penre :) ..
Drágáim, egy kedves olvasóm kéréssel, kérdéssel fordult hozzám, én viszont sajnos nem tudok válaszolni neki, ezért arra gondoltam, hogy ti talán okosabbak vagytok nálam és segítségére tudtok lenni Ritának, aki arra lenne kíváncsi, hogy a lenti képen ki lehet az a barna hajú…..
saffron 2011.05.16 17:20:13
Íme a júniusi eresztés: (első rész)Vogue US - Penelopé Cruz Vogue China - Natalia Vodianova  Vogue UK - Alexa Chung   Vogue Australia - Erin Wasson  Vogue Nippon - Naomi Campbell  Vogue Portugal - Siri Tollerod  Vogue Russia - Anna…..
saffron 2011.05.14 13:39:43
@dzsuli: igen... Nem is ilyen az orra meg a szája... Talán valami kamaszkori képe lenne? Meg eddig nem vettem észre, hogy szeplős lenne...
Az áprilisi Vogue China címlapján látható (itt) Scarlett Johanssonról a magazinba Peter Lindbergh készített egy rövidke, fekete-fehér sorozatot. Scarlett kizárólag Dolce & Gabbana ruhákat visel és gyönyörű, mint mindig. Hogy tetszik? ..
Az angol Vogue több oldalt is szentelt Palvin Barbarának az áprilisi számban.A képeken - amelyeket Glen Luchford készített - Barbi nagyon helyes, ám aki az utolsó fotó retusálásáért felelős, azt büntetésből hosszú időre a sarokba állítanám, hogy legyen ideje elgondolkodni,…..
Britney Spears a V magazin (itt) címlapján túl az OUT áprilisban megjelenő számának borítóját is a magáénak tudhatja. Ebben a magazinban fekete-fehér képek jelentek meg az énekesnőről és nem is lettek rosszak. Hihető, hogy Brit valóban így (vagy hasonlóan) néz ki, hiszen a…..
A spanyol Vogue márciusi számában (amelynek címlaplánya is Anja, itt) látható az alábbi fotósorozat Anja Rubikkal, Jon Kortajarena-val, Oriol Elcachoval és Andres Velencoso-val. Nem túl különlegesek ezek a képek, amiért mégis megmutatom, annak az az oka, hogy végre igazi pasikkal…..
saffron 2011.02.24 08:45:21
@Etain: csak egyetérteni tudok... a 7. képen a könyökizület vastagabb mint a ványadt kis felkarja... áááááá.
Lady Gaga-nak sikerült a Vogue címlapjáig menetelnie - ő lett ugyanis az amerikai Vogue márciusi számának címlaplánya. A magazinban is látható néhány kép róla... hááát mit ne mondjak, elég ijesztő látvány. Felesleges lenne szépíteni: véleményem szerint ez a nő…..
A Mango változatlanul Scarlet Johanssonnal népszerűsíti a 2011-es tavaszi/nyári kollekcióját is ... ..
1. Megan Fox Gyönyörű, rózsaszín Giorgio Armani Privé ruhában. Nem tudok belekötni, talán a sminkje nem az igazi.  2. Scarlett JohanssonAz egyik kedvencem a Golden Globe Awards-ról. Gyönyörű a ruhája (Elie Saab) és a sminkje. Tökéletesen választotta ki azt a néhány ékszert,…..
saffron 2011.01.18 11:37:52
@annaméry: Megant illetően abszolút egyetértek. Hogyan lehet ilyen fiatalon ennyire szétműtött hatású feje??? Borzalmas, pedig alapvetően szép lány, a közönségesebbik fajtából.
Scarlett nagyon vonzó, bár nekem a ruha színe nagyon egybeolvad a bőre színével, én valami más színben választottam volna neki ezt a ruhát, egyébként hibátlanul hozza az "english rose" típust.
Michelle ruhája borzasztó, viszont bárcsak lenne bátorságom ennyire levágatni a hajamat... nagyon tetszik ez az őzikés frizura, neki is a nőiességét jobban kihangsúlyozza (mint Halle vagy Posh Spice frizuja), mint az uncsi loknis haj.
Nézzük, a Vogue kiket válogatott címlapra az évindító, januári számhoz.Vogue UK - Keira Knightley   Vogue Australia - Miranda Kerr   Vogue US - Natalie Portman   Vogue Nippon - Gisele Bündchen   Vogue China - Li…..
saffron 2010.12.16 10:38:10
@Wintersunset: megelőztél. :-) Ugyanezt akartam írni, uncsi ez a sok még unalmasabb beállítással operáló kismamakép róla.
OurFashion Anyu ruhájában 2010.12.13 23:23:00
 A divatszakmát úgy látszik, nem lehet elég korán elkezdeni, mostanra elárasztották a világot a 15 év alatti bloggerek, modellek és tervezők. Az elmúlt években egyre gyakrabban bukkannak fel extrém fiatal tehetségek, akiknek nem biztos, hogy van normális gyerekkora. Igen nehezen…..
Natalie Portman januárban két neves magazin - a kanadai Elle és az amerikai Vogue - címlapján is feltűnik majd. Sajnos azonban egyiken sem tündököl valódi szépségében. Az Elle-ben szétesett, olcsó lánynak sminkelték, a Vogue-ban pedig (bár itt legalább szép) látszólag a…..
saffron 2010.12.13 17:31:44
@tide13: ugyanezt akartam mondani... :-) Sőt, az Andie-s hasonlat annyira áll, hogy pontról pontra ez futott át rajtam, anélkül, hogy elolvastam volna a megjegyzéseidet. Amúgy még ez a 80-as évekbeli póz is ezt erősíti.