Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minek az?

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén,…..
minek az? 2017.05.11 21:07:35
@Paróczai:
"Ha feltalálnak egy olyan programot"

Édes faszom...
Ha eddig nem tudtad volna, a programokat nem "feltalálják". Szívesen.
minek az? 2017.05.12 21:36:10
@Paróczai: Maradjunk annyiban, hogy neked nem sok kozod van ehhez. Faszsagot irtal, de nem vagy kepes felfogni, beismerni meg plane. Igazi Fideszes tempo.
Filmbook Sztálingrád (1993) 2015.10.11 10:00:00
Ez a brutális háborús dráma öt évvel korábban készült, mint a Ryan közlegény megmentése, és majdnem tíz évvel korábban, mint az Ellenség a kapuknál. És igen, ezt is azért nem néztem meg sokáig, mert... német. Ugyan, hogy nézhet ki egy német háborús film? Bizonyára valami…..
Mert bizony, él és virul, 33 évvel a megjelenése után is a Commodore 64 körül olyan kommuna pezseg, hogy az egészen elképesztő. Az elmúlt hetekben több, ehhez kapcsolódó hír is előkerült, most ezekből gyűjtöttem párat. Ghosts'n Goblins igazi arcade átirat (a Commando…..
minek az? 2015.07.03 12:18:58
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
Két hét orosz nagyvárosjárás után a Bajkál-tó partján állni kicsit olyan, mintha a Nemzetközi Űrállomásra érkezne meg az ember - mondjuk 50 év múlva amikor már kalandvágyó turisták is gond nélkül kilátogathatnak az űrbe. Egyrészről a Föld légkörét sem lehet sokkal…..
A hazai médiapiacot idén nyáron az átigazolások tartották lázban (na jó, túlzásokba esünk, érdekelt pár ezer embert), először Stohl Buci mondott nemet a TV2 tízmilliós ajánlatára és maradt az RTL-nél, ahol viszont nem adnak neki műsort, majd Ördög Nóra ment át a TV2-höz…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
minek az? 2014.08.12 08:02:50
@bat4it: A néhány órás regelésed, és az azóta elkövetett kommentjeid alapján sokat számít ám a véleményed...
Megalázó kisebbségi lét Izraelben   -kb- Börtönszerű „feltartóztató központok”, megaláztatás erősen limitált jogok, kitoloncolás, korlátlan ideig való letartóztatás. Nagyjából ezekkel a kifejezésekkel írhatóak le egy átlagos afrikai bevándorló mindennapjai, aki…..
minek az? 2014.03.27 16:10:53
@HK417: Mikor volt olyan, hogy izraeli politikus felemelte a szavát a Magyarországon lévő menekültek miatt?
Most, hogy élesedik a hazai és nemzetközi helyzet, minek következtében, továbbá a 2014-es országgyűlési választás megnyugtató, sőt, kétharmados eredményű lebonyolításának érdekében hadat üzenünk a reakciós, ellenforradalmi Ukrajnának, ideje, hogy tisztázzunk pár dolgot.…..
minek az? 2014.03.11 13:38:12
@Hajdú Peter: 4 éves korodig nem tudtad mi a zsidó, aztán felvilágosítottak, utána meg már utáltad őket? Gyorsan érő gyerek voltál :)
Postmode Variációk világvégére 2014.02.11 13:39:26
Vegyük sorra időrendben, hogy az írók/ forgatókönyvírók fantáziája milyen véget jósolt az utóbbi fél évszázadban az emberi civilizációnak. Nem a történetekre leszünk most kíváncsiak, csupán a világrend összeomlásának okaira és következményeire. Néhány klasszikus…..
minek az? 2014.02.13 14:17:12
@Narancskommunista: Én nem keresném azt a filmet. Párszor belefutottam már olyanba, hogy egy 20 vagy még több évvel korábban látott filmet megnéztem felnőtt fejjel, és hatalmas csalódás volt. Szerintem jobb, ha megmaradnak a szép emlékek :)
Jimmy Kimmel általában rém vicces talkshow-jában még tavaly ment le egy szegmens, amiben egy hatéves forma gyerekszínész azt a javaslatot tette az amerikai adóságállomány csökkentésére, hogy nyírjanak ki minden kínait. A poénosnak szánt, de valóban kissé meredek megjegyzés nem…..
minek az? 2014.01.16 16:28:23
@mruniverzum: szerintem arra gondolt, hogy például a kurucon meg sosem hoztak nyilvánosságra olyan adatot (például adott emberek címe és telefonszáma), amelyhez senkinek semmi köze, és ennek következtében még soha nem fordult elő, hogy bárkit is zaklassanak vagy fenyegessenek.
minek az? 2014.01.17 11:00:20
@mruniverzum: mentegeted a törvények megsértését?
Sztalin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt, de amikor azokkal a bütykös ujjakkal megcirógatta az arcomat, boldog voltam tőle. Melegséget sugárzott minden rezdülése, a félmosoly a szája sarkában, az a jellegzetes mozdulat, amivel megpödörte a bajszát. És amikor tettetett…..
minek az? 2014.01.15 14:14:45
@Hetero Sapiens: csak ők sosem fognak úgy járni, mint a marketingesek.
A belvárosi Fidesz-aktivisták első kampányfeladata, hogy két ismerősük nevét, címét, telefonszámát elküldjék a pártadatbázisba. Magyarország jobban teljesít, és ezzel a szimpatizánsoknak is lépést kell tartani. Frissül a lista – a te adataidat már megadta a…..
minek az? 2013.12.18 15:01:41
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: akkor most cseréld ki Rogán nevét (meg a Fideszt) Gyurcsányra (DK-ra), és képzeld el, hogy valaki megadja nekik az adataidat.
Víz alatti "drónokkal", távirányítású robothajókkal kísérletezik Peking, hogy vízi haderejét így erősítse - írja a csütörtöki South China Morning Post hongkongi napilap. A képek illusztrációk Az újság a fejlesztésben részt vevő tudósokat idézve azt írja, az ilyen…..
Az Átlátszó úgy tudja, hogy az a Dextramedia készítette az MTVA-nak az ócsai lakóparkról szóló, "rákosista hangvételű" ötrészes sorozatot, amelyik 2011-ig a nemzeti radikális N1 TV internettévé híradóját gyártotta, és amely jelentős államférfiaknak járó tisztelettel…..
minek az? 2013.12.05 16:08:09
@Crass: ez konkrétan hol szerepel? (már hogy Hitler jelentéktelen volt)
minek az? 2013.12.06 08:26:37
@Crass: szerintem neked kéne elolvasni újra, ugyanis az a mondat a tiszteletre van kihegyezve, és nem a jelentőségére avagy jelentéktelenségére.
                (Kép forrása: romkocsmak.hu) Találós kérdés mindenkinek, különösen Teczár Szilárd-féle elvakult egyenlőségi élharcosoknak: mi a rendellenes, nem helyénvaló dolog a fenti képen? Segítek: nem az, hogy a sorban sok fiú,…..
minek az? 2013.11.29 09:49:59
@A rokkant is ember: szóval te sem léptél fel a saját érdekedben. Ami meg Teczárt illeti, tőle kéne megkérdezni, nem tőlem, hogy miért lépett fel a nők érdekében és helyett.
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Az egykori Hannah Montana, a gyereksztárból lett tiniikonból lett botránydíva a tegnap esti MTV European Music Awards-gála alatt megint gondoskodott arról, hogy a bulvárlapok címlapjára kerüljön. Az Amszterdamban rendezett díjkiosztón Cyrus először is pont úgy twerkelt, azaz…..
Emelje fel a kezét az, aki tud annál nagyobb szemétséget mondani, mint az, amikor egy szülő a saját gyerekét szívatja, és mindezt még videóra is veszi. Jimmy Kimmel rendes évi szívatásvideó-montázsainak egyikét nemrég mutatta be a talkshowjában, és hát csodálatosan sikerül,…..
minek az? 2013.11.07 13:45:13
@fran7: neki ez a rossz hír. Vagy az, hogy elpusztult a kutya.
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
minek az? 2013.09.27 13:31:45
@timotiyong: Lincoln és Garfield sem báb, illetve Reagan sem lehet az. Te se hiheted komolyan, hogy egy Jodie Foster rajongó akarta megölni. A háttérhatalmak akciója volt.
Az alábbi publikáció a tekintélyes The Telegraph online hasábjain jelent meg. Szerzője, Matthew Norman maga is ateista, és ezzel a glosszával szólítja meg az ateizmus pápájának is nevezett Richard Dawkinst, aki egy Twitter-üzenetében azon élcelődött, hogy egy amerikai egyetem több…..
minek az? 2013.09.26 11:28:48
@bőrmók: aztán azóta meg semmi, és a poszt alaptémája a Nobel díjasok száma volt. Fölösleges a 600-800-1000 és még több évvel ezelőtti állapotokat példaként felhozni, mert irreleváns.
BuheraBlog Újabb célzott IE 0-day 2013.09.18 09:37:59
A Microsoft figyelmeztetést adott ki egy célzott támadások során kihasznált IE9 0-day exploittal kapcsolatban. A támadók az mshtml.dll egy usa-after-free hibáját használják ki tisztán JavaScript-ből, igénybe véve egy ASLR-t nem támogató Office DLL-t, melyet az alábbi egysorossal…..
Szóval Saeed Malekpour Iránban született, és hosszú ideje Kanadában élt és dolgozott webfejlesztőként, majd 2008-ban hazalátogatott a kvázi vallásos diktatúrában élő Iránba a haldokló édesapjához és akkor BAMM: lecsukták az iráni hatóságok. Nem tudjuk, hogy Saeed…..
minek az? 2013.08.28 11:38:01
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: nem sikerült (vagy nem akarod) megérteni a mondanivalómat. Kanadában legális, amit csinált. Iránban nem folytatta a tevékenységét. Iránban azért ítélték el, amit Kanadában csinált. Ennél egyértelműbben nem lehet megfogalmazni a problémát.
minek az? 2013.08.29 08:07:09
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: szép kis hiányosság az, amely egy társadalmat gyakorlatilag egyáltalán nem érintő, arra semmiféle káros hatással nem lévő eset miatt halálbüntetésre ítélnek valakit (akár csak életfogytig tartó börtönre).
minek az? 2013.08.29 08:09:46
@nem jutott jobb eszembe: afelett könnyedén elsiklottál, hogy nem iráni állampolgár követte el az irániak által bűncselekménynek tartó esetet. A holland példával élve ez olyan, mintha egy holland állampolgár otthon füvezik egy legális üzletben, és Magyarországon felelősségre vonják érte.
Elképesztően vicces videót tett közzé a San Diego-ban tomboló őrületről, a Comic Conról egy kisebb tévés híresség, Veronica Belmont. A Trónok harca-regények (leánykori nevén: Tűz és jég dala-ciklus) atyja és az HBO sorozatverziójának nagybácsija egyszerűen…..
minek az? 2013.07.19 20:46:40