Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotelszurkoló

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy van flash player a gépeden, akkor a fenti animációban biztosan eltaláljuk, hogy ki vagy. Ha mégsem, írd meg a kommentek közé, hogy ki vagy(ok)...
"Közel volt a zsidók húsvétja, Jézus is felment Jeruzsálembe. A templomban találta az ökrök, juhok és galambok árusait, és az ott ülő pénzváltókat. Ekkor kötélből korbácsot csinált, és kiűzte őket, valamint az ökröket és a juhokat is a templomból. A pénzváltók…..
Az a helyzet, hogy realista vagyok. (A Real Madridot ettől függetlenül ki nem állhatom.) Pontosan tudom, hogy ostoba naívság lenne, ha az egyetemeken mondjuk pezsgő kulturális életet várnék, ahol mondjuk a Topless Mikulás Party plakátjai versenyeznének az egyetemi irodalmi kör…..
vagyok Fotelszurkoló vagyok #egy 2007.01.17 15:03:00
Bár még mindig csak 27 éves, Sebastian Deisler bejelentette visszavonulását. A Bayern középpályását pályafutása során üldözte a balszerencse: ötször műtötték a jobb térdét, egy időben depressziós is volt.   Akinek már szakadt el valamije a lábában, az tudja, milyen…..