Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemega

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Bár már beállítottuk a műsorvándorlás világcsúcsát, reméljük végre otthont találunk a Viasat3-on, amelynek szellemisége közel áll hozzánk"- nyilatkozta Kapitány Iván, az improvizációs műsor producere azon a sajtóreggelin, amin bejelentették, tavasztól az MTV, a…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
szemega 2010.12.30 20:14:33
Én is sok mindenben egyetértek! Főleg azzal, hogy amennyire nagy volt a várakozás a Fidesz-szel szemben, hogy ők mindenre felkészültek és nagy dolgokat visznek véghez... Aztán mit is látunk most? Kapkodást, sokszor téves/hiányos kommunikációt... "Oly sok lenne a tennivaló és olyan kevés az idő". Főleg, ha azt sem tudják, mit is akarnak csinálni...

Önmagában az , hogy az extraprofitot zsebretevő cégeket/vállalatokat rákényszerítik a közteherviselésre, jó dolog, de nem értem, hogy miért nem látják azt, hogy előbb-utóbb a dolgozó emberek fogják ezt megfizetni...

Hasonlóan értetlenül állok a devizahitelesek "megsegítésével". Mert éppen azt nem merték meglépni, ami a legtöbb hitelesnek segítene... Azaz, hogy az egyoldalú szerződésmódosításokat töröljék el és a szerződés megkötésekor érvényes kondíciók után kelljen fizetni. Mert nem az árfolyam ingadozása az, ami miatt sokan bajban vannak. Ki lehet számolni... Elég csak beszorozni a mostani (megemelt kamat és egyéb emelt költségű) részletet az árfolyammal, majd ugyanezt elvégezni az eredeti részlettel...

De ez is csak a jéghegy csúcsa.... Rengeteg hasonló példa hozható még...

Felül kellene vizsgálni a rokkant embereket (ill. akik rokkantnyugdíjban részesülnek - ilyen igazolványuk van)... Rá kellene jönni, hogy a közbeszerzések a korrupció és a "vetítés/hazugság" meleg ágya...

És - valóban - a mostani rendszer nem a dolgozó embereket segíti... Az inaktívakat ellátó szociális rendszer minden , csak nem megfelelő ... Sokan szinte jobban élnek segélyből, mint a dolgozó ember.... A fekete munkáról nem is beszélve...

És még.... még... mindig van olyan , amiről beszélni kellene (változtatni kellene)...
A magyar válogatott kapitánya abban az esetben folytatná a munkát, ha több évre kapna bizalmat. Szerinte középtávú célokat kell kitűzni, és nyugodtan kell építkezni. A csapat kedden este 18:55-kor száll le a Ferihegy 2/A terminálon, szervezett fogadás nem lesz, de aki szeretné…..
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
szemega 2009.05.04 16:15:14
Én is gratulálok az egész csapatnak, a fantasztikus drukkereknek, akik hallatták több tízezer itthon maradt szurkoló helyett is a hangjukat, az edzői stábnak és mindenkinek, akit kihagytam.

Azonban kettősség van bennem.

A csoportmeccseken mutatott fantasztikus játékot nem lehet elvenni a csapattól. Nem véletlen, hogy sok külföldi szakember is azt mondta, hogy ezzel a játékkal ott a helyünk a bentmaradásra.

Féltem, hogy az utolsó meccseken nem fogunk olyan játékot nyújtani, amilyet kellene. Az is igaz, hogy a játékvezetők mindig minket büntettek, nem voltak egységesen elbírálva a szabálytalanságok. A sok-sok emberhátrányos játék még inkább csökkentette az esélyeinket, hogy meg tudjuk tartani az ellenfeleket.

Legjobban az osztrák meccs szomorított el, ahol sokszor kilátástalan volt a játékunk. Persze vannak olyan meccsek, ahol semmi sem jön össze, de érdekes, hogy nálunk ez többször fordul elő, mint másnál.

Szerintem minden a legelején - a szlovák meccsen - dölt el a sorsunk. Mert intő jel kellett, hogy legyen, ahogy a szlovák 2. gól született (Szupert akadályozták), s az még inkább, hogy az utolsó utáni pillanatban jött össze a szlovák győztes gól. (Itt arra gondolok, hogy ez jelezhette azt, hogy itt a helyünk, de most nem lesz esélyünk ezt bebizonyítani - hogy mindig idén egy kicsi minden meccsen hiányozni fog a sikerhez).

Gondolom ezt azért, mert a visszatekintők egy idő után el fogják felejteni, hogy nekünk már a feljutás is olyan volt, mintha megnyertük volna az "A" csoportot és a 2009-es évkönyvben nem lesz más, mint hogy 6 vereséggel és 0 ponttal végeztünk a VB-n.

De innen már csak előre vezet az út, főleg akkor, ha azok, akiknek módjukban áll eme csodálatos sport körülményein javítani, azok most nem visszafelé akarnak menni, hanem TOVÁBB a 21. század felé...

Még ha nem is jött át a véleményemen, de ÉN BÜSZKE VAGYOK a magyar csapatra, játékosokra.

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Akinek volt már bármilyen feladata az életben, abban egészen biztosan felmerült, hogy milyen lenne ellógni az egészet. Nem elmismásolni, hanem úgy ahogy van, elszaladni a meló elől. Így hát az vesse az első követ, aki ma, amikor egy fővárosi kerület polgármestereként annyi…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Kár a végért, mert jó lett volna 5-3-mal lejönni, mondta a mérkőzés utáni vacsorát követően Ladányi Balázs. A francia Briancon légiósa mindhárom gólunkban szerepet vállalt. Az elsőt maga lőtte, aztán két emberelőnyös találatnál asszisztált. "Igazából nem volt…..