Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nolf

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éttermek fantasztikus indulatokat képesek kiváltani a fogyasztókból, ami nem is csoda, ha az embert akkor alázzák meg, amikor éhes és sok pénzt készül elkölteni. Ismerősöktől már hallottam, hogy az Újlipótvárosban kívülről ígéretes étterem nyílt, a Philippe. Nem kellett…..
Subba Magyarország kétezer-nyolc 2008.11.30 22:05:00
Az alábbi képet olvasónk küldte be, kapott érte egy köszönő emailt. Igazán megéri nekünk vicces fotókat küldeni! A felszerelés okára szemét lelkünk egy magyarázatot talált, valami altesti baleset történhetett ami miatt mellőzni kényszerült hősünk a dzsogging…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..
János feleslegesen ivott meg két üveg akciós hátcimkéjű Stellát, amit csak azért vásárolt, hogy a koronazár (kupak) belső oldalán szereplő kóddal MacBookot nyerjen. Ám az ő üvegének koronazárján (kupak) nem volt kód. A játék leírásban utólag megtalálta: a játékban csak…..
Tavaly a K&H Bank átállt egy új rendszerre, ezért Annatarnak új számlát kellett nyitnia. Miután ez megtörtént, az ígért 1 hét helyett a szerződés engedélyezése közel 1 évig tartott, de most végre Annatar is aláírhatta és még netbankot is kapott mellé. A dolog ott…..
Klasszikus sofőrtrükk a zsebre dolgozás. sokat írtunk róla, a mostani sztori igazi patináját az adja meg, hogy olyan embert kúrtak át a legszakállasabb módon, aki állítása szerint életében először ült sárga buszon. A zsebre történő "jegyeladás" lényege persze nem…..
Az igen kiváló Félrefordítások blog figyelmébe ajánljuk ezt a megrázó feliratot. A porkból azért a külföldi rájöhet, hogy miről van szó, de angolul mérsékelten is tudó magyar agysérülés nélkül biztosan nem hagyja el a terepet:A mellekelt feliratot egy Sodexho etteremben…..
Minősített naiv ügyfél egy pizzarendelés 25 perces késése miatt volt képes többoldalas levelet írni, illetve vissza is küldette a pizzát, annyira túlgyorsult a nagy várakozásban. Ugyanezzel a lendülettel le is hazugozta a pizzafutárt, aki állítólag tankolni ment előbb az étel…..