Regisztráció Blogot indítok
Adatok
msadmin

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügynöke szerint a francia középpályás olyan, mint a Mona Lisa, és, mint ekkora és egyedülálló jelenségnek, ha távozik Torinóból kétségtelenül neki kell a valaha volt legdrágább játékosává válnia. Riola szerint az összeg elérheti akár a bűvös és eddig senki által el…..
msadmin 2015.02.12 06:13:46
Miközben a technológiai iparágak fénysebességgel fejlődnek, az informatika, a reál tudományok területén arányaiban egyre kevesebb nő dolgozik. Ez derül ki az Egyesült Államok és Nagy Britannia statisztikáiból is. Előítéletekről, az iparágban uralkodó „férfias”…..
Drága Naplóm! Ma nagyon rossz napom volt. Pisti azt mondta, hogy undorító vagyok. Nem vagyok szép, mert tele vagyok látványos szépséghibával. Kérdeztem tőle, hogy mi a baja velem, erre azt mondta, hogy szőrös az alkarom. Nyakig vörösödtem, lehülyéztem, erre megmutatta a biológia…..
Következzen egy igazi csemege a vasfüggöny innenső oldaláról. Vámpír négy keréken - Upír z Feratu (1982) Rendezte: Juraj Herz Már pusztán a származása miatt felkeltette az érdeklődésemet, na de hogy a főszereplő egy vérszívó autó... ezt bizony látnom kellett. Sajnos…..
B-oldal Scooter koncert Sarkadon 2012.06.27 07:10:00
Édes istenem, előkerült egy videó 1995-ből, mely a Scooter együttes sarkadi (!) látogatását örökíti meg. Német óra után a kék busz elé kisereglő nebulók, óriási germán zászló a teremben, fantasztikus beszédet mondó polgármester úr. Nagyon nehéz szavakat találni, így…..
Elkezdődött a műtét előtti utolsó huszonnégy óra. Leszámítva, hogy ma még nem ettem, illetve, hogy délelőtt kicsit többet ültem a deszkán, ez is csak egy átlagos nap. Itthoni semmittevés. Újabb igazolása annak, hogy mennyire nem tudom értelemmel megtölteni a napokat.…..
Keresem azt a figyelemelterelő dolgot, amely szívesen lekötné gondolataimat a nap 24 órájában. Felvételi követelmények: többéves szakmai tapasztalat, felsőfokú humorérzék, logikus gondolkodás. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent minden olyan dolog, ami nem jelent…..
1992. május 22. A dátum, amely a születésnapom után talán a legjobban belém égett. Egy koncert, amely határozottabb irányba terelte könnyűzenei ízlésemet és belém kódolta az igazi rock n' roll életérzést, legalábbis azt, amit én annak hittem és hiszek a mai napig. Már az is…..
Imhotep rendszeres időközönként kiábrándul a PC-ből (tette ezt legutóbb épp a Diablo III Starter Edition kapcsán). Ilyenkor mindig fejébe is veszi, hogy beszerez a PC mellé valamilyen konzolt is. Ebből egyelőre ugyan nem lett semmi, de ami késik, nem múlik; addig viszont…..
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az idei Balaton Sound egyik legnagyobb produkciójának a Magyarországra 17 év után visszatérő Björk ígérkezett. Az izlandi énekesnő hangszálain azonban olyan göböket találtak pár hónapja, amik akár maradandó károsodást is okozhatnak, és emiatt lemondani kényszerült több…..
juharizsuzsanna Hitler kokainozott 2012.05.06 15:13:00
Adolf Hitlernek túlzott bélgáz-termelődése volt, ami miatt gyakorta szellentett, kokainozott, és libidója növelésére bikahere-kivonatot kapott injekcióban. Hitler orvosi feljegyzéseit, amelyek a Führer fejéről készült 10 röntgenfelvételt és több EEG-mérési eredményt is…..
A rendőrök a lejárt és hiányos mentődobozok miatt büntetik az autósokat - állítják sokan. Önt is megbüntették? Egyáltalán, tudja, hol van a mentőcsomag az autójában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sofőrnő Bizarr baleset történt szombat hajnalban a dalmáciai Trogirban. Egy 31 éves nő elgázolt egy gyalogost, akinek a testét az autója maga után húzta. A hölgy Split felől érkezett és a képen látható rövid hídnál gázolhatta el az 58 éves férfit, viszont állítólag csak…..
Már maga a filmre vett előzési manőver is megérne egy misét: forgalomtól elzárt területen át, kanyarban bukkan fel a fekete Mazda, majd belassít, és összetöri saját magát a kiszámíthatóan mozgó öreg vason. Nem ismerjük túl közelről az orosz közlekedési kultúrát, de…..
msadmin 2012.02.17 13:07:04
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
← 1991. november A bejegyzést kommentelőink is szerkeszthetik! (szabályok) december 2. Az Európai Közösségek tagállamai üléseznek Brüsszelben. A Jugoszlávia ellen korábban hozott gazdasági embargók és egyéb szankciók alól Szerbia és Montenegró kivételével valamennyi egykori tagköztársaságot…..
msadmin 2011.12.05 16:22:44
@'it's cool to know nothing': igen, onnan tudtam h háború van h behívtak katonának. 92 nyarán 19évesen kb azon gondolkodtam h GNR vagy Metallica? :-)

93ban voltam egy buszos utazáson görögben. arra emlékszem ha a szerb határ átlépése után a buszból lefejtek pár 100l gázolajat. szabadkán megmondta a sofőr h meg ne szólaljunk magyarul mert "a szerbek előbb ütnek utána kérdeznek"
így mondta. nagyon megmaradt bennem. belgrád meg nagy fekete folt volt a pálya mellett. gondolom légitámadástól féltek
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
Belsőség Ezzel akartak befosatni? 2011.10.09 06:00:00
Barátságos hotel, nemde? Süvít a szél a hűvös hotelszoba ablakán. Kinézek - vízszintesen esik az eső. Nem kopog, csak perceg az üvegen, annyira apró szemű. Messzebbre fókuszálok: előtűnik pár birka a ködben, a lovakon esőkabát. Mit keresek én itt Albionban, a skót határtól…..
msadmin 2011.10.09 07:08:08
A közhiedelemmel ellentétben a grunge-ra igenis létezik általánosan elfogadható definíció: az a Seattle-i gyökerekkel bíró műfaj, mely a 90-es évek elején romba döntötte a PVC- és a piramisszegecs-ipart. A Soundgarden-Alice In Chains-Nirvana-Pearl Jam négyes közül pedig…..
Nem is lehet kérdéses, hogy az eredeti Dallas savát-borsát a nejét és mindenféle egyéb nőit folyamatosan oltó Jockey (született JR Ewing) és a kisebbségi komplexusban szenvedő idegbeteg Cliff Barnes véget nem érő küzdelme adta, éppen ezért sajnáltuk nagyon, hogy Cliff karaktere…..
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
A Wikileaks által most kiszivárogtatott bizalmas amerikai diplomáciai iratokból az derül ki, az amerikaiak 1995-ben arról voltak meggyőződve, hogy a Vihar (Oluja) hadművelet csupán azért volt sikeres, mert a szerbek kivonultak. Katonai szempontból nem értékelhető különösen nagyra a…..
Steve Jobs, az Apple vallásos áhítattal övezett főnöke tegnap bejelentette, hogy mostanra jutott el odáig, hogy felhagyjon a napi melóval, és távozik a cég vezérigazgatói posztjáról, de az…..
msadmin 2011.08.25 15:28:19
Portrésorozat 2 méter körüli délszlávokról Előzmény: Krist Novoselic   Razija Mujanović - kosárlabdázónő Testmagassága: 202 cm FIGYELEM! HELYENKÉNT SZÓKIMONDÓ, BUNKÓ SZÖVEG. CSAK AZ OLVASSA TOVÁBB, AKIT NEM ZAVAR AZ ILYESMI! Razija Mujanović 1967. április 15-én…..