Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orthodox.russian

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpiára készülő válogatottak közül az oroszok és a finnek ismertették bő keretüket. A kanadai, az amerikai, a svéd és a szlovák után az északiak is elsősorban NHL-esekre építenek. A lista hosszú, 48 név olvasható benne. Az első orosz edzőtáborban 38-an vesznek részt…..
orthodox.russian 2009.08.04 21:36:14
@durex26: Pedig elég durva, csatárok közül nem is tudom kit fognak hazaküldeni szűkítéskor, mindegyik nagyon jó. Mondjuk a finnek kerete is elég komoly.
Egyelőre minden a tavalyi forgatókönyv szerint alakul. Ahogy akkor, úgy most is 0-2 után szépített a Pittsburgh, hazai jégen. Jevgenyij Malkin három gólpasszt adott, két oroszos csúcsot is megdöntött, és Sidney Crosby is megszerezte első pontját a döntőben. Hatalmas iramban…..
orthodox.russian 2009.06.03 22:11:55
@durex26: Akkor üzend meg nekik azt is, hogy a Draper az nem Dróper hanem Drépör:D Hajrá Wings!
Bár az NHL-konferenciadöntők végeredménye elég simán kialakult, előtte jó sok izgalmat kínált a playoff, és nem várható kevesebb feszültség a fináléban sem. A legjobb két csapat közé ugyanazok kerültek, amelyek tavaly is, nagyon masszív Detroit Red Wings áll szemben a…..
orthodox.russian 2009.05.29 13:23:01
A keleti és a nyugati alapszakaszgyőztes sem érte el a főcsoportdöntőt, a San Jose után a Boston is búcsúra kényszerült. Hatalmas csatában jutott tovább a Detroit, az Anaheim playoffszereplése így is bravúr. Pittsburgh–Carolina és Detroit–Chicago párharcok jönnek.…..
orthodox.russian 2009.05.15 22:49:38
@fabot: Mindegy milyen játékkal, de főcsoportdöntősök vagyunk. Amugy a ducks góljai se votlak éppen szépségdíjasak.
Két góljával a vb magyar gólkirálya Peterdi Imre, a Dab.Docler csatára lett. Nem csoda, hogy szavazásunkon 65 olvasónk őt tette meg a legjobb játékosnak. Az sem lenne meglepő, ha a lejárt szerződésű jégkorongozó jövőre nem Dunaújvárosban játszana.A közel 120-szoros…..
A 2014-es világbajnokság idejére Fehéroroszország felfüggeszti a vízumkényszert. Szergej Goncsarov jégkorong-szövetségi főtitkár szerint ez az ígéret is közrejátszhatott abban, hogy pályázatuk kapta a legtöbb szavazatot az IIHF-küldöttek mai döntéshozatalakor. "Nem…..
orthodox.russian 2009.05.09 00:36:03
@kispufi: Szerintem francia-olasz kiesés lesz, bár én reménykedem benne, hogy 2011ben Pozsonyba nézhetjük a srácokat. Nekem gyengébbnek tünik ez a csoport mint a szapporói.
A Boston idegenben is verte a Canadienest, már 3-0-ra vezet. Szépített a Washington és a Calgary, a Capitals nullára nyert. Szemjon Varlamov parádézott a vendégek kapujában. Lassan vége a Montreal playoffjának. A 100 éves klub otthon sem tudta legyőzni a Bostont, a Bruins már csak egy…..
orthodox.russian 2009.04.21 12:03:49
www.youtube.com/watch?v=HNsw5gEJOxY

Ez lehetett az? Mondjuk itt az írják h második meccs, viszont a dátum az meg tegnapi
Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány közzétette azt a 25 fős keretet, amely április 22-én, a svájci Sierre-ben megmérkőzik a magyar válogatottal. Ez még nem a végleges vb-névsor, mivel fenntartanak egy-két helyet az esélyes NHL-eseknek, különös tekintettel a Washington…..
orthodox.russian 2009.04.20 15:18:32
@Walmer: Hát ha kiesik a Sharks akkor remélem Nabokov is utazik Svájcba:)
Vagy a kazahok, vagy a szlovénok jutnak az elitbe a divízió 1-es vb vilniusi csoportjából. Ez azok után dőlt el, hogy Japán hősies küzdelemben 2-1-re kikapott Szlovéniától. A szlovénok csak 15-ször lőttek kapura, győztes góljukat hátrányban ütötték. A számok alapján a…..
orthodox.russian 2009.04.15 23:11:15
Szlovákia 5-2-re verte Norvégiát a két ország e heti páros meccsének első találkozása alkalmából. Gólokat is mutatunk erről és a Svájc–Finnország mérkőzésről. Csütörtökön kiderült még, hogy a szlovák világbajnok Jozef Stümpel mégsem utazik a tornára. Stümpel…..
Sean Averyről, a New York Rangers különös lelkivilágú játékosáról volt itt szó többször is, most nem méltatnánk pályáját részletesen. Csak egy jelenetet mutatunk meg a Boston elleni mérkőzésről. És megjegyezzük: csodálkozunk, hogy még mindig ép és egészséges. ..
Jevgenyij Malkin március 17-én elsőként elérte, majd rögtön át is lépte a 100 pontos álomhatárt. Tegnap egy másik orosz titán neve mellé került bűvös szám: Alex Ovecskin 70. meccsén 467. (!!) lövéséből 50. gólját szerezte. Aztán sajátos módon ünnepelt. A…..
orthodox.russian 2009.03.20 23:32:51
@Szenszej: Eddig se volt túl komoly sajnos. Mást nem lehet mondani tényleg: majd kinövi :D
A Pittsburgh csatára öt pontot szerzett az Atlanta ellen. Nyert a New Jersey, megvan Martin Brodeur 552. győzelme, ezzel abszolút csúcstartó. A Dallas vereségével a San Jose megnyerte a Pacific-divíziót, pedig kikapott. Négy meccsen szétlövés döntött. Martin Brodeur abszolút…..
orthodox.russian 2009.03.18 13:59:54
orthodox.russian 2009.03.18 15:48:15
@durex26: Én is az orosz ötös óta szeretem, de mondjuk inkább ugy h apámtól örököltem :D
Az UTE az OB I.-döntő harmadik mérkőzésén is 100 százalék fölött teljesített – már ha ez lehetséges –, az Alba Volán harmadjára sem hozta azt, amire az EBEL-szezon közben képesnek tűnt, és ez az első két találkozóval ellentétben elegendőnek bizonyult a…..
Szerdán négy mérkőzés volt a KHL-ben, az Atlant és a Dinamo Moszkva söpréssel nyírta ki a Traktort és a Dinamo Rigát. A Lokomotiv idegenben verte a Nyeftyehimiket, csütörtökön bejuthat a negyeddöntőbe. Omszkban a Szalavat Julajev nyerőnek tűnt, de az utolsó öt…..
Változott a magyar válogatott vb előtti edzőtáborának helyszíne. Nem az olasz Cavalesébe utazik a Cortina-csapat, hanem Münchenbe. Az ok egyszerű: kitűnő ajánlatot kapott a szövetség a németektől. Ismertetjük a teljes programot. Ha az olimpiai felkészülés rövid volt, akkor…..
orthodox.russian 2009.03.04 20:46:12
@Tillasz: Hát nemtudom, én se mamámon, se édesapám hugán, de egy orosz nőn se láttam eddig bajuszt, pedig láttam párat. Remélem nem rosszindulatból írtad.
Szakmailag megalapozatlan az eltávolításom, ezt kijelenthetem – mondta blogunknak Ted Sator, az Alba Volán menesztett vezetőedzője. A kanadai mester értetlenül áll a döntés előtt. Semmi nem utalt rá, hogy valami nincs rendben – állította Ted Sator. – Mi történt a…..
orthodox.russian 2009.03.03 13:11:19
@biowolf: Hát lehet hogy Neked van igazad, de szerintem nem. Szerintem Gabibá azért érti a dolgát, ezt már elég sokszor bizonyította. Nemhiszem, hogy ennyire irreálisan látná a dolgokat.
orthodox.russian 2009.03.03 14:50:50
@szekely gobe: Ha valamelyik csapatnak a MOL- ligából lenne annyi tőkéje mint a volánnak és az EBEL-ben játszana akkor "simán játszana volán egy szinten" de sajnos EGYIK SEM játszik ott. Fölösleges erről beszélni szerintem, mi az mondogatjuk hogy jobb a volán mint a hc, Te pedig folyamatosan azt hogy ha a hc az EBEL-ben játszana lenne olyan jó mint a volán, de ezt akármelyik másik csapat is elmondhatná.
orthodox.russian 2009.03.03 14:52:53
@orthodox.russian: bocs benyek félre írtam amit idéztem:D
Csak szeptember 11-én kezdődik a 2009/2010-es Bajnokok Ligája-szezon első selejtező fordulója, de máris egyre több induló kiléte válik biztossá. A topbajnokságok alapszakaszai véget értek, ezek győztesei biztos résztvevői a sorozatnak. Korábban jeleztük, alaposan…..
orthodox.russian 2009.03.03 00:00:05
@Ryan O'Brien: Ahogy nézem ez a tavalyi bajnok csapatokat írja ugye? Azért az meglepő, hogy az ukrán hátrébb van mint a holland. Viszont legalább látni hogy az EBEL a 11dik legerősebb bajnokság:D
A Nashville nyolcat ütött a Detroitnak, miközben egyet sem kapott. A New Jersey is tönkreverte a Floridát. Jaroslav Halak vezérletével a Montreal legyőzte a San Josét. A Washington megint fontos rangadót nyert, ezúttal Bostonban.Ennyi gólt még nem kapott idén a Detroit, míg a…..
orthodox.russian 2009.03.01 15:15:43
@Hunhockey29: Nem mondtam hogy az ő hibája lenne csak ugy általában az egész szezonja elég szar sajnos, ugyanugy ahogy Conklinnak is, hozzá tehettem volna hogy ő is összeszedhetné magát dehát...
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
orthodox.russian 2009.02.26 19:03:46
@Wazowski:

"Eleg a Volan ott viccnek... Mindenkinek illene tudni, hogy meddig er a takaroja."

Erről pofázok tegnap azért volt nagy a szám mert az ARCOSKODÁS után jöttek a kifogások. Most megint kezdődik az arcoskodás...
Elképesztő különbség volt a csapatok közt a Mol Liga-ezüstérmes és az EBEL-kilencedik mérkőzésén. Az Alba Volán játékosai sokkal-sokkal gyorsabbak és erősebbek voltak, oda is tették magukat rendesen az elejétől kezdve. Kis túlzással akkor ütöttek gólt, amikor csak…..
orthodox.russian 2009.02.26 14:21:23
@ájszhoki: Hát azért ez elég rossz hasonlat volt, mert nincs benne semmi teljesítmény kényszer, inkább nézzük ugy hogy fejlődés szempontjából kivel érdemes versenyt futni olyanokkal akik jobbak nálad és emiatt futásról futásra kihozod magadból a maximumot hogy bizonyíts vagy olyanok ellen akik lassabbak és ezért elég csak 70%ot nyujtanod a győzelemhez?
orthodox.russian 2009.02.26 17:07:02
Levi 4ből 3at kapott? Akkor jó szarul véd...


@Wazowski: az én nevemben ne kérjél semmit, tegnap már megtettem...
Az OB I./B-döntő első mérkőzését vasárnap rendezték. A Debreceni HK a Dab.Docler–Jégtörőket fogadta. 0-0-s első harmad után 6-1-es hazai siker született az első keretes játékosaik zömét nélkülöző vendégekkel szemben. A párharc három nyert meccsig tart. Az…..
orthodox.russian 2009.02.24 20:53:07
@Bubo99: Világválság van...
Amilyen jól sikerült Justin Pogge debütálása a Toronto csapatában, annyira kilátástalan a helyzete a Maple Leafsnek jelenleg. A kapusok mutatói kritikán aluliak, Vesa Toskala, Curtis Joseph és Pogge átlagosan 87,6 %-os hatékonysággal véd, még a csapat első számú hálóőrének…..
Hét mérkőzés van még hátra a magyar bajnokság középszakaszából, de egy fontos kérdés már eldőlt kedden. Az első három helyen egészen biztosan az NZ-Stars, az Újpest és a Dab.Docler végez majd. A sorrend nagyrészt attól függ, milyen eredményt érnek el egymás ellen a…..
orthodox.russian 2009.02.20 17:18:07
@marko18: Szerintem meg így igazságos, most gondolj bele ha 1 meccset idegenbe a másikat otthon játszhatná az aki hátrébb helyzekedik el akkor igazából semmi tétje nem lett bolna eddig az egésznek mert mind a 6 csapat bentvan a "rájátszásba". Ennyi előny jár annak aki kiharcolta az 1-3. helyet.
Elnézve Alex Ovecskin Buffalo ellen szerzett gólját, vagy azt, amelyet az évezred találatának mondanak, felmerülhet, az orosz titánnak mindegy, hogy áll, fekszik, csúszik, mászik, ugyanolyan természetességgel juttatja a korongot a kapuba. A Montreal ellen ismét villant, tönkreverte a…..