Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wabama

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
wabama 2019.07.01 15:03:35
@Szergej Szergejevics Szergejev:
De igenis szavazhatott VOLNA, ha tudta volna, hogy az adott párt melyik pártcsaládhoz tartozik!
De ezt a fidesznél /Orbánnál/ nem lehetett tudni. Ő fel van az Epp-ben függesztve.
A DK 4 képviselője ugyanoda tartozik, ahova korábban a kettő tartozott.
Talán arra gondolsz, hogy miért mentek el másokhoz tárgyalni? Egyszerű: meghívták őket, és kultúr ember ilyenkor tesz egy látogatást és vagy ott marad hosszabb időre, vagy nem!
Ezt üzeni nekünk Szél Bernadett, az LMP "friss" miniszterelnök-jelöltje, amikor úgy nyilatkozik, hogy náluk bizony nem lesznek "újracsomagolt politikusok". Tudjuk, a politika világa tele van kisebb-nagyobb lódításokkal, csúsztatásokkal. De hogy ennyire hülyének nézzék a nagyérdeműt, az azért ritka,…..
Csak a vak nem látja, mi folyik itt. Tíz hónappal a választás előtt egy nyolc évvel ezelőtt indított történetben olyan ítéletet hoztak, amelyben nem számított, hogy korábban a vádlottakat jogerősen - bűncselekmény hiányában - felmentették. Hogy a Fidesz hörögve ujjong, azt értjük, de hogy az LMP is…..
wabama 2017.06.09 18:53:48
@Pattaya:
Mindjárt megnézem a propin, megütötte-e már a guta!?
Hol lehet olvasni, mit mondott hadházy?
  Természetesen nem teljes a lista, hogy is lehetne, hisz akkor még jövő héten is a videókat néznénk megállás, pihenés nélkül. Csak azokat a füllentéseket, nagyításokat, sumákolásokat válogattuk ki, amelyek a "leg" bosszantóbbak, amik már annyira nyilvánvalóak, hogy szinte fáj.  Először is nézzük…..
wabama 2017.01.31 21:31:53
@HABONYKOMMANDO:
Remélem tudod kit pénzelt Soros György éveken át?!
Még a "százlábút" is ő tartotta el!
A Mérték által kiperelt frekvenciapályázati anyagok vizsgálata igazolta, hogy a Médiatanács diszkriminatív eszközként használta a formai követelményeket a rádiós frekvenciák…..
wabama 2015.09.02 14:58:10
@flort:

Nálam a hangsúly a "csak"-on van. Attól, hogy ő meghalt nem változott semmi. Utódja ugyanolyan niemand, mint ő volt, egy parancs végrehajtó.

Tök mindegy, hogy lemondana, vagy sem, a pártkatonák egész garmada áll sorban "feladatvállalásra".
Míg a rendszer (OV vezénylő tábornok rezsimje) regnál, mindegy hogy hívják a "végrehajtót"!
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..