Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hÓhÓ

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szokványos kerékbilincs-történetet tesz közzé a Zugügyvéd. És kíváncsian várja milyen hatással lesz a parkolási rendre az Alkotmánybíróság minapi határozata. Tisztelt Zugügyvéd! 2009. november 4. Budapest VII. kerület. Az autóm egyik kereke kilógott a felfestett…..
Kifejezetten szerény nevű olvasónk, Claudius_az_Isten küldte be nekünk az alábbi sztorit egy negatív élményének hatására, pontokba szedve azt is leírja, hogy nekünk, autósoknak mire kell jobban odafigyelnünk, hogy béke legyen és szeretet, no meg hogy elkerüljük a baleseteket.…..
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
hÓhÓ 2009.09.14 21:39:43
@Gera: Uram Isten, ennyi pénzt büntetés volna számomra elkölteni.

Akár, hogy is számolok sokkal kevesebből 5 gyermeket tisztességesen felneveltem, és ráadásul a még 2-ő árva gyermekemmel akiket taníttatok havi 58/fő, de a megtorlás a törvényrészéről határtalanul következetes egy winrar 30.-nap után nem letörlése a számítógépről egy fiatalkorú részéről.
hÓhÓ 2009.09.14 23:16:51
@Véglegény: egy kicsit bővebben fejtsed ki a a kk-án csomó keresésedet, de ha tévedek akkor, bocsi!
Jó sok feltöltőkártyás sztori futott már a Homáron, ezért posztoltam be a három mobilszolgáltató közös felhívását arról, hogy sose adjuk ki a feltöltőkódunkat senkinek. A szöveg az ugrás után olvasható. Ígért nyereményért cserébe ne adjon ki feltöltőkártya-kódot! A…..
hÓhÓ 2009.09.14 20:41:53
@ColT: 2002xp home prémiumot kp-ra vettem áfás számlával Győrben, de a gyerek a winrart nem távolította el 30. napon!

Amit a netről az origóról töltött le.
hÓhÓ 2009.09.14 21:57:12
@Secnir: Nem akarom szaporítani a szót, de jó megérzésed van.

De nem füvezés volt a dologban, de mivel nem akarok róla beszélni, abban igazad van, hogy csak határtalan rosszindulat kellett ahhoz, hogy ezt tették. Vagyis túlkapás, de sajnos én már rendőrhöz még akkor sem fordulnák segítségért ha megölnének, ez van!

Egyébként köszönöm, hogy még akadnak jóindulatú emberek ebben az országban.
Az alábbi zsákutcában lakók közül valamelyik biztos elnöke a szülői munkaközösségnek, a férje önkéntes tűzoltó és polgárőr, a szomszédaik pedig kerületi képviselők lehetnek. Elintézték ugyanis nagy összefogással, hogy nyugalmuk legyen az átmenő forgalomtól. Rica Maca…..
A közokirat hamisítás tipikus üzletága volt annak idején a diákigazolvány hamisítás. A Zugügyvédnek is volt olyan ismerőse, aki komplett dékáni hivatalként működött, de e mellett nyelvizsgabizonyítványokat is osztott, érettségiztetett, adott esetben a nyomdai kapcsolatain…..
Kétség sem fér ahhoz, hogy az energiatakarékosság korunk fontos témája. Mi sem szeretnénk, hogy elolvadjanak a gleccserek, szegény hollandok pedig kénytelenek legyenek kopoltyúkat növeszteni. Viszont ettől függetlenül itt a meghívó 2009 legabszurdabb politikai PR-rendezvényére.…..
A Zugügyvéd az alábbi üggyel elköszön egy hétre, szabadság miatt:  Kedves Zugüdvégy!Szeretném kérni mihamarabb a segítségét. Az történt ugyanis, hogy a szomszédom megelégelte a kertjébe űrítő macskákat.Végső elhatározásában úgy döntött, hogy patkánymérget…..
hÓhÓ 2009.07.11 03:39:17
@hagyma: Csak támogatni tudlak, igazad van.

Nekem is ez a véleményem!

Még annyit tennék hozzá, hogy a macska kutya kedvencek saját maguk nyalják a valogukat.:D:D

Aztán a gyerekek meg játszanak velük.
Pompás mikrotörténet következik itt, mélyebb következtetés nem vonható le belőle, nem érint tömegeket, durva átverés sincs benne, gonosz monopólium még kevésbé, viszont megismerhetünk egy olyan tudatos fogyasztót, amilyenek még mi sem vagyunk. Henci az az ember, aki az utcán…..
hÓhÓ 2009.06.29 18:09:07
Kedves hozzászóló társaim, én megtanultam,hogy sokkal komolyabb dologban sem szabad észrevenni semmit!

Tudom, hogy nem idevágó téma, de tanulságos a következő sztori!


Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt.

Ma 2009.02.06.-án 9 óra,40 köröl, Győrben az Aradi Vértanúk útján, ahol a taxi állomás van, a gyalogátkelőhelyen parkolt egy furgon. Ezt én észlelve gondoltam, hogy úgy csinálok, mintha lefényképezném, hogy lássa az "úr" is. (nem dudáltam, és nem is mozgott a szám, de még ferdén sem néztem rá)

Erre fel utánam jött, és mindenáron le akart szorítani az útról úgy, hogy a felüljáró előtt még a járművek elől elzárt területre is ráhajtott. Innentől kezdve személyemet veszélyeztette és szabadságomat korlátozta. Aztán úgy gondoltam, hogy egy csavarral lerázom, de nem sikerült. Mivel én nem szerettem volna szabályt sérteni. És úgy döntöttem, hogy a városi kapitányságnál fogok landolni. Majd ott segítséget kapok:(TÉVEDTEM) Ott én engedéllyel leparkoltam a várakozni tilos táblánál, majd a levakarhatatlan "vad" is leparkolt engedély nélkül. Én közben már bementem a rendőrségre, ő pedig utánam kiabálta, hogy: "te buzi meleg agyonverlek". És eltelt vagy öt perc, mire kijött egy rendőrnő és az ügyeletes parancsnok. Miközben mivel mindenképpen bántani akart, bemenekültem a panaszirodába.

Ekkor jött a feketeleves, mert annak ellenére, hogy én nem is akartam őt jelenteni (megjegyzem semmi értelme nem is lett volna) a rendőröknek bepanaszolta, hogy ő a gyalogátkelőhelyen parkolt, és töröljem ki a gépből. És erre fel, hogy ő legalább öt súlyos szabálysértést követett el, amit ő le sem tudott volna tagadni. Ráadásul részben tanuk voltak a történtekre. A gyalogátkelőhelyen való parkolást meg a rendőr parancsnok nem találta szabálysértésnek, mert azt a védekezést fogadta el tőle, hogy ő a társasházban egy vízórát cserélt a belváros közepén. És ő a gyalogátkelőhelyen parkolhat. A rendőrparancsok át akarta kutatni a kocsimat, ha nem törlöm a képet. És engem vont ellenőrzés alá, aki menekült az üldöző elől a rendőrségre. Ekkor közöltem vele, hogy ügyvédet kérek. Na erre minősíthetetlen megalázó kiabálásos válasz jött. És akkor végül is engedve a nyomásnak töröltem a nem létező képet. De előtte a személyes képeimet a telefonba és a fényképezőgépembe nekik kiszolgáltatva átnézték.

Gondolják végig, hogy milyen megalázást és kiabálást rendezett velem a szolgálati ügyeletes parancsnok, aki akár, az üldözőm is, a gyerekeim lehettek volna. De végül is kibujt a szög a zsákból! Mert közölte velem, hogy utálja azokat, akik a rendőrautókat fényképezik. Most rajtam állt bosszút! DE ÉN NEM RENDŐR AUTÓT FÉNYKÉPEZTEM? Pedig én csak jót akartam, mert aki ismeri ezt az ominózus csomópontnál levő gyalogátkelőhelyet, az tudja, hogy Győrben az egyik legveszélyesebb gyalogátkelőhely. Pláne ha még egy autó is ráparkol. A kerülgetése a gyalogosok által meg egyenesen halálos.

Lehet most ezek után vagy eltesznek láb alól, vagy a halálba hajszolnak. Igaz Budapestre megtettem a bejelentést! Remélem, hogy mivel olyan magas rangú tiszt vette fel a panaszomat, aki rögtön közölte velem, hogy teljesen átérzi és megértette a jogos panaszomat.

1. gyalogátkelőhelyen parkolt!
2. üldözés közben veszélyeztetett!
3. szabálytalanul a tűzoltóság előtt ráhajtott a járművek elől elzárt területre! (körforgalom után)
4. a rendőrség előtt kiszállt az autójából, és szabálytalanul várakozott a tiltó tábla ellenére!
5. a rendőrségen letegezve kiabálta, hogy buzi, meleg, meg agyonverlek (erre a panaszomra az ügyi. tiszt azt mondta, hogy nem sértő. Pedig ő is hallotta. Az csak annyi, mintha azt mondta volna, hogy, idézem: (van rajtam sapka, vagy nincs rajtam sapka) Vicces volt mi?
6. NEM UTOLSÓ SORBAN, A SZEMÉLYES SZABADSÁGOMBAN KORLÁTOZOTT. NEM SZERETTEM VOLNA, HOGY VEREKEDJEN, VAGY AKÁR A KOCSIMBAN KÁRT OKOZZON!
Bízom a budapesti orfk. példamutató eljárásában!

Még annyit, hogy a szabálysértőt előbb elengedték. És még mondta, hogy ne legyen semmi ügye, mert most válik a feleségétől. Majd válaszolta a parancsnok, hogy nem lesz. Velem szemben a parancsnok igyekezett erőfölényével visszaélni, amikor szerettem volna felírni a nevüket. Ami nem sikerült, mert féltem tőle ahogyan durván beszélt velem. Gondoltam ha most felírom a nevüket, képes lesz arra is, hogy szándékosan hozzám érjen és hivatalos személy elleni erőszak (ürügyén) még le is tartóztasson. Sajnos ilyenről már hallottam. És akkor az árva gyermekeimre gondoltam.

De úgy éreztem, hogy a tisztességes autóstársaimmal meg kell osszam ezt az esetet, hogy ne járjanak úgy, mint én.

autózz! Tanúskodni szívás 2009.06.05 11:41:00
APS valószínűleg ha teheti, ezután messziről elkerüli azokat a helyzeteket, ahol esetleg később tanúskodásra lehet szükség. Főként a rendszer hibája, hogy az embereknek elmegy a kedve a jószándékú információ adástól, mert még a végén az járja meg, aki csak jót akart. Ti…..
hÓhÓ 2009.06.08 00:46:57
@jónévez: Kedves hozzászóló!

Teljesen egyetértek veled!

Csak az a helyzet, hogy voltam sértett teljesen csont nélküli ügyben, és a kedves hatóság, de inkább nem folytatom mert akkor pedig más köt belém.

Az önbíráskodás vádját pedig kikérem magamnak,mivel ha ismernél akkor ezt nem mondtad volna.

Egyébként én ha régebben valami olyanba tudtam segíteni, akkor önként segítettem.

Én inkább türelmesen várok, és mindig azt tartom, hogy majd a sors úgyis útóléri azt aki rosszat tett nekem.

Megjegyzem elmondanák egy-két esetet akkor borsózna a hátad, hogy van "ISTEN" én abban hiszek!

De a hatalommal felruházott kiskirályokban nem.

További jó egészséget és hosszú életet kívánok neked tiszta szívemből.
Nem akarok találgatni, pedig valószínűleg maximum háromból telibe tudnám trafálni, hogy a Steer levelében szereplő autónak mi a márkája. Azt meg kettőből, hogy sötétítettek-e az ablakai. Hogy a sztoriban az aktuális izomgéza, vagy a felhergelt bácsi volt-e az idiótább,…..
A társasházépítésekre szakososodott project cégek eltüntetése nemzeti sportággá vált, és rengeteg probléma fog még ebből adódni. Azon felül, hogy a minimálisan elvárható szavatosságot sem lehet érvényesíteni, az építkezéssel okozott kár megtéríttetésére semmi esély…..
hÓhÓ 2009.03.04 00:26:55
13. hozzászólás najá 2009.03.04. 00:18

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM… Tovább olvasom »

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM SZEREPELT. És még meg is fenyegették, hogy a tartós beteg igazolványát is elkobozzák, ami a helyi járaton ingyenes, a vidékin 90%-os utazásra jogosít KORLÁTLANUL+1-FŐ KÍSÉRŐ SZÁMÁRA IS !!!!! A nyugdíjfolyósítótól kapott csekkről nem is beszélve! MI FOLYIK EBBEN A TERRORIZÁLÁSRA FELHATALMAZOTT ÖNKÉNYES MOCSKOS ELJÁRÓ NEM EMBEREKKEL!!!!!!!!!!!!!
Úgy látszik a birtokvédelem sajátos értelmezése elő-előbukkan az üzleti problémák rendezésénél, nemrég egy őrző-védő cég nem akart dacból kivonulni egy gyártelepről. Az alábbi ügy akár zsarolásként is értelmezhető.Tisztelt Zugügyvéd, Igen nagy bajban vagyok,…..
hÓhÓ 2009.03.04 00:25:40
13. hozzászólás najá 2009.03.04. 00:18

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM… Tovább olvasom »

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM SZEREPELT. És még meg is fenyegették, hogy a tartós beteg igazolványát is elkobozzák, ami a helyi járaton ingyenes, a vidékin 90%-os utazásra jogosít KORLÁTLANUL+1-FŐ KÍSÉRŐ SZÁMÁRA IS !!!!! A nyugdíjfolyósítótól kapott csekkről nem is beszélve! MI FOLYIK EBBEN A TERRORIZÁLÁSRA FELHATALMAZOTT ÖNKÉNYES MOCSKOS ELJÁRÓ NEM EMBEREKKEL!!!!!!!!!!!!!
Számos hasonló probléma merül fel a társasházaknál, ahol szorzó alapján valószínűsítik a fogyasztást, ez főleg fűtés esetén aggályos. Egyedi mérőóra talán megoldás.Tisztelt Zugügyvéd!Közös képviselő arra kényszerít, hogy mások meleg víz díját is kifizessem. 1, 5…..
hÓhÓ 2009.03.04 00:24:52
13. hozzászólás najá 2009.03.04. 00:18

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM… Tovább olvasom »

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM SZEREPELT. És még meg is fenyegették, hogy a tartós beteg igazolványát is elkobozzák, ami a helyi járaton ingyenes, a vidékin 90%-os utazásra jogosít KORLÁTLANUL+1-FŐ KÍSÉRŐ SZÁMÁRA IS !!!!! A nyugdíjfolyósítótól kapott csekkről nem is beszélve! MI FOLYIK EBBEN A TERRORIZÁLÁSRA FELHATALMAZOTT ÖNKÉNYES MOCSKOS ELJÁRÓ NEM EMBEREKKEL!!!!!!!!!!!!!
autózz! Lekoccolta a busz oldalát 2009.03.03 12:41:00
Na - gondolhatnátok -, már megint témánál vagyunk. Hiszen ismét BMW, ismét negatív hangú levél kapcsán és ismét valami egészen meghökkentő makacs közlekedési móddal. Agyalap úgy gondolta mindezt meg kell osztania velünk, de persze, mint mindig, ez sem ok az általánosításra.…..
hÓhÓ 2009.03.04 00:24:01
13. hozzászólás najá 2009.03.04. 00:18

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM… Tovább olvasom »

najá:

najá:2009 Este Győrből hazautazva érvényes jegyét bérletét elkobozták, és büntetést szabtak ki. Rohadjon el ez az elszabadult szemét társaság. Holott 3-szorosan is jogosult a 90%-os utazási kedvezményre. Hol élünk, hiába hívtam a 107-et, semmit nem tesznek, mi van ebben a kúrva országban? Segítség SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG-SEGÍTSÉG A GYENGÉBB EMBERREL AZT TESZNEK AMIT AKARNAK?????????????????,,,, TEL:06703941249

Kisalföld RT. győri volán tanuló diákokat molesztál, és jogtalanul bírságolja, az árva tartós beteg gyermeket nem kímélve!

2009.03.03. ESTE 20-Ó-UTÁN teljesen minden rendben volt, szinte érthetetlenül mocskos aljas büntettet követtek el!!!!!!!!!!!!!!ÉS CSONT NÉLKÜLI TELJESEN!!!!!!!!!! SOS SOS SOS SOS SOS 06703941249 SOS

AZ VOLT AZ INDOK, HOGY ÁLLANDÓ LAKCÍME GYŐR, AHOL ÉLETVITELSZERŰEN LAKIK ÉRVÉNYES LAKCÍM KÁRTYÁVAL A BUNKÓ ELLENŐRÖK SZERINT NEM ÉRVÉNYES.(megnéztem 2011-ig érv.) NYOMATÉKOSAN KIJELENTEM A 16 ÉVES GYEREK DIÁKIGAZOLVÁNYÁBA IS A VIDÉKI TARTÓZKODÁSI CÍM SZEREPELT. És még meg is fenyegették, hogy a tartós beteg igazolványát is elkobozzák, ami a helyi járaton ingyenes, a vidékin 90%-os utazásra jogosít KORLÁTLANUL+1-FŐ KÍSÉRŐ SZÁMÁRA IS !!!!! A nyugdíjfolyósítótól kapott csekkről nem is beszélve! MI FOLYIK EBBEN A TERRORIZÁLÁSRA FELHATALMAZOTT ÖNKÉNYES MOCSKOS ELJÁRÓ NEM EMBEREKKEL!!!!!!!!!!!!!
Az alábbi levél tipikus esete annak, milyen zavart tud kelteni az ügyfélben, ha az ügyvéd trehányságból nem tájékoztatja rendesen.  Persze néhány ügyfelet sem kell félteni, nem hiába  kószál az a mondás, hogy az „Ügyvéd legnagyobb ellensége az…..
hÓhÓ 2009.02.22 15:04:13
f@sza!!!!!!!!!!!!!!!!

Princ meg az ügyvédje nyilvánosan kiröhögi az ország népét!

Röhej az egész, hogy az állampolgárokat meg szívatják a főméltóságos úri bírók!
Az alábbi levélhez azt is jó lenne tudni, hogy mi lett a csalakmény pontos minősítése. És legalább levélben fel kellene venni a kapcsolatot a hatóságokkal, mert a határon könnyen lekapcsolhatják a gyanúsítottat. Tisztelt Zugügyvéd!Az elévülésröl szeretnek kerdezni. A…..
Tegnap olvastam a Belsőségen Rácz Tamás kiakadós posztját, amikor a rendőrautót vezetője igen pofátlan módon parkolta le. Ott legalább állt az autó és nem veszélyeztetett senkint, mint a Bobby Baccala által megírt szituációban. Egy érdekes dolog történt velem ma (10.02)…..
A Suzuki vs. Ferrari poszthoz érkezett zjoc kommentje, ami önmagában is csodálatosan kifejezi azt, amit régóta próbál mindenki megérteni. Valahogy így szólt az a bizonyos hozzászólás: Azért 1.3 motor 93 paci a kategoriában a király a 1.4-1.6 kocsikat alázom vene. Chip…..
Még tavaly november végén került fel Novi jóvoltából néhány fotó a blogra mások által küldött, finoman szólva is kifogásolható parkolási megoldásokat bemutató szösszenet társaságában. A képek ennek a posztnak a végén egy Kika mozgáskorlátozottaknak fenntartott…..