Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nowhere

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők egyik legszemetebb törvényjavaslata: Az alkotmányba kívánják betenni, hogy a regisztráció a választásra CSAK személyes a jegyzőnél, vagy ügyfélkapun keresztül történhet.Vagyis vagy az okmányirodára kell elmenned vagy a jegyzőhöz, ha szeretnél majd a…..
Ezzel a címmel elég jól sikerült Orbán Viktor eheti beszédeit összetömöríteni. Biztos megegyeztek Matolcsyval, hogy amíg "Tündérmese" Gyuri nyaral, addig Orbán helyette is nyomja a hülyeséget, gondolom majd fordítva is így lesz. (Eddig tökéletesen teljesítette a feladatot…..
Így szegezi neki szemtől szembe saját véleményét Schmitt Pálnak a riporter, Perjés Klára a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorában, alkalmazkodva az Obersovszky-féle közszolgálati tévéinterjú kérdezői hangneméhez.A Vasárnapi Újságban sugárzott, csaknem 13 perces interjút…..
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Nowhere 2011.06.14 01:06:22
@andrewt: pedig ugyebár semmi extra nem történt, csak felszínre került egy másfajta valóság... attól, hogy eltüntetik a netről, a felvétel valamikor elkészült és úgy tűnik, most gáz, hogy előkerült.
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Nowhere 2011.03.20 12:30:33
@Ting Fu doktor: Ez: "Ez az én véleményem egyébként, tehát én ahhoz a mércéhez tartom magam, hogy az ember, ha egyszerű kétkezi munkásember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit. Hogy ha egyetemi ember, akkor ahhoz a jövedelemhez képest érjen el valamit, de akinek a saját társadalmi viszonyaihoz képest semmire nem futotta, semmit nem tudott letenni az asztalra, az ne üljön például a képviselő-testületben. " ugyanazt jelenti, vagyis aki a saját jövedelméhez képest semmire se futotta, az senki...
Nowhere 2011.03.20 12:38:33
@Szimba: Persze lehet, de akkor is Lázár János szájából rohadtul nem hiteles...
Nowhere 2011.03.20 12:39:28
@Szimba: Lehet így is nézni, de LJ szájából akkor sem hiteles ez az egész duma...
A Super Bowl az év hagyományosan legnézettebb tévés eseménye az USA-ban, az idei döntő akár még rekordot is dönthet, ha a főcsoportdöntők úgy alakulnak (mi Packers - Jets finálét akarunk). A reklámperceket ennek megfelelően aranyárban mérik, átlagosan hárommillió dollárt…..
ProgBlog Félelmek és hipotézisek 2010.12.28 09:27:00
„A kormánnyal szemben, egy-egy jogszabállyal kapcsolatban megfogalmazódó bírálatok csupán félelmek, s általában nem a törvény normaszövege okozza az ellenkezéseket, hanem az abból levont különböző hipotézisek. Legyen szó a Költségvetési Tanácsról, amely hatásköreit…..
Nowhere 2010.12.28 14:49:31
@cinikás: Istenem, legalább figyelnél rá, hogy mit írsz... A cikk nem hirdetés, hanem a másolásból maradt ott...
Nowhere 2010.12.28 15:10:46
@KG2000:
"12. § (1) Ha valakiről bármely médiatartalomban valótlan tényt állítanak, híresztelnek vagy vele kapcsolatban való tényeket hamis színben tüntetnek fel, követelheti olyan helyreigazító közlemény közzétételét, amelyből kitűnik, hogy a közlés mely tényállítása valótlan, illetve megalapozatlan, mely tényeket tüntet fel hamis színben és ehhez képest melyek a való tények."

Szíjjártónak sikerült ezt a paragrafust megsértenie már...kétszer is...
Miért cseszegetik már megint a ballib nemzetközi összeesküvők a Nemzeti Összefogás Kormányát, kérem szépen? Amit tesznek, tökéletes összhangban van Európa legalapvetőbb elveivel! Orbán Viktor Szíjjártó Péter márkájú megafonja szerdán még azt híresztelte, hogy…..
Miközben a kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KDNP-t itthon csak a saját jó ízlése akadályozhatná meg a szabályok megváltoztatásában és az összes pozíció elfoglalásában, bénult ellenzéke erre akkor sem lenne képes, ha amúgy jobb állapotban lenne, az azért nem…..
Michael Knight Hülye, aki mondja! 2010.06.21 17:35:00
Épül már a szép, új világ, a jobboldali kultúrpolitika jobboldali művekkel, díjakkal, ünnepekkel, lesz hozzá nemzeti sajtó is új médiaszabályozással, habnak a tortán! De szép is lesz, amikor Szalai Annamária és polgári... akarom mondani: baráti köre határozza meg a köztévé…..
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
Nincs könnyű helyzetben a Fidesz. Feltehetően mindent szépen kigondoltak előre: kicsit várnak és a média figyelme mellett - nem esélytelenül - erősen keresgélnek, aztán rácsodálkoznak a költségvetés tarthatatlan helyzetére, nehéz szívvel, széttárt karokkal átírják korábban…..
Nowhere 2010.06.04 08:36:58
@Diocles:
Természetes, ha bizalmatlansággal állnak a Bajnai-kormány költségvetéséhez. (Amúgy érdekes a megfogalmazás: rosszabb a helyzet, mint gondoltuk. De az nem derült még ki, hogy ők hogyan gondolták? :) ) . Lehet, hogy naiv vagyok, de valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a már eddig is ismert kockázatokon felül (amit a MNB és a Költségvetési Tanács is ismertetett, tehát lehet róla tudni), valami hatalmas hiány lenne. Persze, ha valamilyen logikával az összes adósságot is beleszámolja (BKV, MÁV, stb), akkor lehet nagy hiány, csak ezt nem fogja lenyelni a piac, hogy ezt finanszírozzák.
Nowhere 2010.06.05 13:49:32
@gjokkel: Csányi Sándor biztos boldog volt, hogy az OTP részvényei zuhantak. Végül is az OTP nem a magyar gazdaság része, nem járul hozzá jelentősen a GDP-hez...
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Nowhere 2009.08.23 19:53:24
@gonzi: eme kellemes tapasztalatok után lehet, hogy csak oda fogok járni koncertre. :) végül is a jegy csak 75 EUR volt.
Nowhere 2009.08.23 23:48:24
@budaf(u)ck: ha belegondolunk a sok show elem mellett erejük és tüdejük nem marad énekelni. Igazából a show-t és magát a látványt fizeted meg. Michael Jackson koncert is tuti playback volt, de legalább élvezhető. Tina Turner pl unplugged résszel pihente ki a fáradalmakat, szóval lehet ezt okosan is csinálni
Hát nem a TV2 táskás műsora vezeti ilyen szempontból a listát, ám ha nyerek, esküszöm, újragondolom. De azért milyen jó hülye téma ez, nem? A TOP1 Húsvéti Film kommentjei közben pattant ki az ötlet. Fontos táskák? Ahogy a Forrest Gumpból kiderül, hogy van rák rizzsel, rák…..
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..