Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Sven]

439 bejegyzést írt és 407 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fúj bazdmeg 2012.05.17 16:19:19
Klikk, mert nem munkahelybarát...
[Sven] 2012.05.15 15:22:38
@B. Bíró: Na de azonos korosztályút állíts meg, úgy ér. Akkor valószínűleg pár tucattal több értelmes összetett mondatot kapsz Adyról.
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
hogyvolt Éden hotel - 2x23 2012.04.12 06:00:00
Tegnap volt a Tragédia Napja, az, aminek során Műanyag Pokahontasz végleg(?) elhagyta a trópusi bolondokházát, Kardántengely Melák meg úgy zuhant magába, mint kivert vérfasz mínusz tíz fokban. T69.2 sorsfordítást, konfliktusokat és hevesen kombináló lakókat ígér mára egy ciklámen zsákruhában, amit a…..
Subba Mit reggelizik Novák Előd? 2012.04.06 15:19:14
[Sven] 2012.04.07 11:09:57
@Mr Garrison: Ne haragudjál már, de tényleg ennyire khm... tudatlan vagy? Mi az hogy hány millába? Hol élsz te? Tudod mi ez az egész?
Pár tizenéves pattanásos, pelyhedző bajszú hülyegyereknek mond tök érdektelen dolgokat ez a nőci. Na már most kap a a klub egy tizest a bérlésért, néhány ásványvíz, meg pogácsa a max másfél tucat embernek. Azaz kb 14.000 Ft saccra.
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
nejlon Pókinvázió 2011.04.06 11:45:00
Ezek a képek Pakisztánban készültek ahol a pókok behálózták a fákat. Az ott lakók örülnek ennek mert kevesebb lett a malária fertőzések száma.....
Charlie Sheen új rekordot állított be a Twitteren, amikor 1 nap alatt 1 millió követőt szerzett. A mi Deutsch Tamásunknak egyelőre még csak 25 követője van a Twitteren, de biztos vagyok benne, hogy nem sokáig lesz ez így ... ha annyi nőt nem is fektetett meg, mint Charlie Sheen…..
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
Az RTL Klub októberben jelentette be, hogy új, magyar sorozatot indítanak Casino címmel. A forgatókönyvet Moravecz Levente és Szurdi Miklós  jegyzi, a főbb szerepekben pedig Szabó Győző, Xantus Barbara, Voith Ági, Kálloy Molnár Péter és Fenyő Iván látható. A helyszín…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
Még több tavaszi-nyári divattrend:SminktrendekAz áttetsző textilekA virágmintaA sortokA bőrKépek: Refinery 29..
Hiába voltak voltak két-három átlagos “Kossuth tér, visszatér”-pikniknyien tegnap este a sajtószabadság melletti tüntetésen, hiába volt ez a kormányváltás óta az egyik legnagyobb ellenzéki megmozdulás, és egyébként is hiába tudósított az eseményről egy viccesen…..
I'll tell you what I want, what I really really want,So tell me what you want, what you really really want,I wanna, I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really really wanna zigazig ha.Nem azért szeretjük, mert jó szövegeket ír.Még csak azért sem, mert anyai kedvesség árad belőle:Vagy…..
Mike Tyson, a nemi erőszakért elítélt nehézsúlyú bokszbajnok, aki egy 1997-es mérkőzésen leharapott egy darabot Evander Holyfield füléből, most elsőosztályú galambászként mutatkozik be egy reality műsorban. A versenygalambokról, a "galambvilág krémjéről” készülő…..
A VV4 gyengén teljesít, Vágó István kitálal, a celebek megkapják, amit megérdemelnek, a Showder Klub tovább menetel, a Heti Hetes "nagyágyúi" pedig készülhetnek végre a nyugdíjra. De mi volt a legjobb a kertévékben 2010-ben? A legrosszabb tévés pillanatok után…..
...... Ezt kérdezgettem magamtól, mikor fejemet enyhén az asztalba verdesve, a  sírvaröhögés klasszikus állapotában olvastam a  vastagon fogó devecseri kárbejelentő ceruzáról szóló írás utolsó mondatát.Bár első formájában nem volt 100% NOL-kompatibilis a cikk,…..
[Sven] 2010.12.27 13:43:27
@fokabacsi: Szerintem kivételesen most nem, egyrészt a képen is világoskékek vannak (ha tényleg ők károsultak a képen), illetve a plazma TV minden kék körében számomra érthetetlen módon még mindig státuszszimbólum, és egyesek megvesznek egy ilyenért, és biztosan most karácsonykor is sok új áruhitel született....
Varánusz A Király faktor 2010.12.19 08:00:00
Amíg a két vetélkedő egy időben zajlott nem néztem X faktort. Illetve de, videón az elsőt, amin a hallatlan spontaneitással előadott hálelújás magánszámmal jó időre le is írta magát előttem a formátum. Aztán Friderikusz hadjárata után elérkezettnek láttam az időt egy…..
No comment. (via szigetipeter.tumblr.com)..
[Sven] 2010.11.15 22:48:29
@sixx: Sikerült eltalálnod a lényeget. Gondolom nem újdonság, hogy a blog.hu-t nem csak blogolásra használják az emberek. Ergo amire hívatott az az egyébként évek óta elhanyagolt oldal, mely a harmincezres látogatást is megélte, tökéletesen betöltötte azt, amire hivatott. De tudom hogy neked a kedvenc fegyvered a személyeskedés, miért is lepődöm meg. A másik az azonnali törlés. :)
[Sven] 2010.11.19 20:35:46
@*azta*: Ő kezdte, szétoffolta a címkéivel a blogot, amit pechjére már 3 éve nem szerkesztek. :)

Távoli Fitymacsattogás: Azért mérget ne vegyél a nyelvi tudásodra, inkább a józan eszedre hallgass.
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
A jól védett erődnek az előnye támadáskor mutatkozik meg: bárhonnan jön az ellenség, túl lehet élni, nem fogják elfoglalni. De a jól védett erőd egyben hamis biztonságot és mindenekfölött röghözkötést is jelent: ha megvan az erős védelem, vajon ki akar majd tiszta szívvel…..
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
Eric Bana és Edward Norton után Mark Ruffalo játszhatja el Bruce Bannert a Joss Whedon rendezésében készülő Bosszú Angyalai filmben. A színész a Vulture oldalnak azt mondta, hogy voltaképp az eddigi mozifilmekben senki nem formálta még meg a nagy zöld, gigaerős óriást, a Hulkot,…..