Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baluban

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Megérkezett az első csomag a doingoutdoortól, úgyhogy a velük szerzett tapasztalatokat szeretném most megosztani...
Tudom, hogy nem egyszerű dolog a csibor szó helyesírása. Amíg nem lett egy ilyen nevű zenekarom, én is biztos hosszú í-vel írtam volna. A II. Kerületi Önkormányzat azonban érezhette, hogy valami nincs rendben, csak nem tudták eldönteni mi a helyes. Úgyhogy a páros oldalon így…..
Az Iron Maiden énekese minap teljesen kiborult színpadon a zenekar egyik koncertjén Washingtonban. Éppen jött volna az El Dorado című új daluk premierje, mikor Bruce Dickinson elkezdett bocsánatot kérni azoktól, akik letöltötték az ingyenes számot a honlapjukról, mivel az szerinte…..
baluban 2010.06.27 14:07:58
Vastagbőr "Komcsi vagyok" 2010.04.09 11:01:00
Egy párt erejét szépen mutatja, hogy egy "ügyre" hogy tudnak reagálni, meddig tudják görgetni, lesz-e belőle lavina. A Kubatov-videó után sok mindenre számítottam: Sírós Szili Kati, gyászolós Sajtóklub, kétségbeesett Népszava akció, a ballib értelmiség utolsó nagy nyílt…..
Milyen megható, mennyire aggódik a választópolgárok személyes adataiért a kurucinfó. Versenyt sopánkodik Botox Ildikóval, hogy a csúnyacsúnya Fidesz tudja a Zemberekről, hogy ki kire szavaz, fúj.   Persze, nem szép dolog hogy egy párt ilyet csinál. De ne tegyünk már úgy,…..
  Hős akartam lenni, mint a vikingek, ölni, halni, rabolni - mondta S. Ábel, aka Arszák a kriminálpszichológusnak a Blikk szerint. Hát, a tervet kénytelen elhalasztani Ábel, megvalósításáról azonban nem tett le. Nem tudom, hogy az öléstől és rablástól miért hős…..
baluban 2010.02.23 08:37:03
@Bell & Sebastian
@Arivistus

www.youtube.com/watch?v=7j20I07MdYE

Az elkövető valóban a Manowar és a sorlemezeken nincs rajt.

THE DAWN OF BATTLE - 2002

This CD contains bonus video and photo material playable on your PC.
Produced by Manowar

1. The Dawn Of Battle
2. I Believe
3. Call To Arms

DVD – section:
1. Documentary of "Ringfest" performance August 2002, full version.
2. Promotional trailer of "Fire & Blood" DVD
3. DVD Connector
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Ez meg az minek van? Barcelona 2009.05.19 20:37:19
Barcelona minek van?..
baluban 2009.05.24 08:57:51
Reckl Amál blogja Észlelő lettem 2009.01.20 09:27:12
Az elmúlt hét időjárási viszontagságai miatt a szokásosnál is több időt töltöttem meteorológiai honlapokon.Az amatőr meteorológusok maguk is végeznek megfigyeléseket, ennek közlését észlelésnek nevezik. Egyelőre két olyan honlapot ismerek, ahol erre lehetőség nyílik.A…..
Délelőtt 10 körül a 6-os számú Flirt villamos motorvonat egy forgóvázzal kisiklott Pusztaszabolcson. A baleset tolatási művelet közben történt, tehát utasok nem tartózkodtak rajta. A sínt elhagyó Delfin elzárja az utat Adony felé, így nem indulnak vonatok Dunaújváros…..