Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frozen_the_Chosen

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű ajánlattal állt elő az HBO a Trónok harca rajongóknak: 30 000 dollárért, azaz 7,2 millió forintért (plusz 1800 dollár szállítási költség) hozzávágnak az emberhez egy életnagyságú Vastrón replikát. Az ülőalkalmatosság mellesleg műanyagból készül, na ja, miot…..
A Vasas Bp. Stars nem sok esélyt hagyott ellenfelének az OB I.-bronzcsata negyedik mérkőzésén. Az első harmadot még döntetlenre hozta a hazai jégen küzdő Ferencváros, a góltalan első harmad után azonban kettőt ütöttek a vendégek a másodikban. A harmadik felvonás elején…..
Frozen_the_Chosen 2010.03.26 22:06:52
A döntetlennel végződött első harmad után a következő kettőt megnyerte a hazai jégen játszó Vasas Bp. Stars az OB I. bronzpárbajának harmadik mérkőzésén. Fekete Szabolcs még a vendég Ferencvárosnak szerzett előnyt, ám ezt néhány percen belül kiegyenlítette Szirányi Bence.…..
Frozen_the_Chosen 2010.03.24 21:31:06
Jégkorong FTC–Stars 3-1 2010.03.22 21:36:00
Szergej Oreskin és csapata bizonyította, komolyan gondolja, hogy kőkeményen megküzd a bronzéremért. A zöld-fehér együttes hétfőn este hazai pályán egyenlítette ki a győzelmek számát 1-1-re. A 29. percben esett az első gól, Sándor révén a Stars szerzett vezetést. Hucko még…..
Frozen_the_Chosen 2010.03.22 22:14:31
@zsolt007: Ne is haragudj, de már hogyne lenne?
vasassc.hu/
Hivatalos honlap. Jégkorong. Ott van. Ami Vasas, márpedig a Stars perpill. tudtommal Vasas (a mezen is ott a címer), annak lehet úgy szurkolni, hogy: "Hajrá Vasas!"
Szóval:
Hajrá Vasas, Hajrá Stars!
Frozen_the_Chosen 2010.03.22 22:34:49
@zsolt007:
Rárakhatod, de attól még nem leszel hivatalosan is a klub része. A Stars pedig hivatalosan is az.
A webkettő korában minden elejtett szónak, twitnek, facebook állapot-update-nek, stb. jelentősége van, kapott ilyenért már a fejére futballista, amikor kitwitterelrte, mekkora gyökér az edzője, és tiltottak már le komplett szereplőgárdát is a közösségi oldalakról és…..
Frozen_the_Chosen 2010.03.22 18:09:58
@Muttyogó: És mit nyernek azzal a 15 másodperccel? :D
Meg az élőképet nem lehet levenni???
Vagy ha ott történik terrortámadás arra gondoltál?
Nem dőlt még el semmi, teljesen nyílt a továbbjutás kérdése, értékelte a helyzetet Glen Williamson, a Stars edzője csapata honlapjának. Óvatossága jogos, bár a Dab.Docler az előző mérkőzést nagyon elrontotta, a csapatok közti különbség hiánya miatt a harmadik győzelemig…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
Frozen_the_Chosen 2010.01.27 23:32:37
Miklósék 50 percet vártak egy szar filmre, ennél rosszabb mozis élményt nehéz összehozni. Csak azt nem értjük, hogy ha az új Twigliht-ból egy kópia járt csak a Cinema City Arénának, miért olyan bonyolult három teremben, de átfedés nélkül vetíteni? Kedves Homár, tegnap…..
Képviselő Funky Helyesbítés 2009.07.14 21:01:23
Edvard KOZUSNIK cseh képviselő kerékpárversenyzők ruhájában érkezik az Európai Parlament alakuló ülésére az EP strasbourgi üléstermében 2009. július 14-én. Az európai parlamenti választásokat június első hetében tartották az Európai Unió tagországaiban...
Főleg a szurkolótábor miatt Vasas néven szerepelne a jövőben a Budapest Stars jégkorongcsapata – adta hírül az MTI. A témát kedves olvasónk-szerzőnk, KCs említette először kommentjében, egy szurkolói fórumra hivatkozva. Úgy néz ki, a tervek komolyak, Szabó István, a Bp.…..
Frozen_the_Chosen 2009.06.20 00:48:25
@bonsay: Láttál már Te Vasas vízilabda meccset? Pl. bajnoki döntőt. He? Nincs néző? Olyankor mi van, amikor a meccsre már a helyszínen nem lehet jegyet kapni, és az ülőhelyeken állnak? Biztosan nincs néző.
te is egy begyöpösödött Fradista vagy, aki nem képes felfogni, hogy nem a Vasas miatt zárták ki a kib@szott fradidat.
Egyábként meg nyaljál sót!
Mivel nem tudtam elég korán elindulni Budaörsről, már rettegve gondoltam bele, mi lesz a városban 9 körül. Az első megdöbbenés fél kilenc környékén ért, amikor ránéztem az UTV kameráira, ugyanis üresnek tűnt a város. Alig hittem a szememnek, de amikor kocsiba ültem…..