Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kretensz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez gyors volt. Felületes és igénytelen. Ferenc a pápa, aki inkább lelenc. Lehetsz te katolikus, református, evangélikus, zsidó vagy muszlim, ha újságot olvasol, rádiót hallgatsz, tévét nézel, vagy templomban alszol, tudod: a katolikus egyházat az utóbbi években körbe lengő…..
Az első vizsgálatok gyúlékony port találtak az egyik csővezetékben, állítólag ez robbanhatott be Csengduban, a Foxconn iPad 2-t gyártó üzemében. A Wall Street Journal szerint a vállalat az összes polírozó üzemet bezárta a további vizsgálatok miatt, ez legfeljebb két napig…..
kretensz 2011.05.26 15:47:43
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Ezen a héten annyira pozitívak leszünk, hogy az már szinte fájni fog nekünk. Minden nap érvelni fogunk egy párt mellett. Minden nap más párt bérence leszünk. Döntened úgyis Neked kell. Akinek kicsi a fasza, az ne akarjon ugrálni – álljon a nagyfiúk mellé. Őnekik így…..
kretensz 2010.04.05 12:57:43
@Dezsőke001: Szerintem meg pont az a gond, hogy a szőnyeg alá söpörnek olyan problémákat, amik vannak. Cigánybűnözés VAN, de ettől még nem minden cigány bűnöző. Zsidók általi felvásárlás VAN (nem csak itthon), de ehhez a legtöbb zsidó embernek semmi köze nincs és csak megszenvedik az ebből fakadó kirekesztést. Izrael leigázza Palesztinát, mégsem beszélnek róla, csak az öngyilkos merénylőkről hangos a média. Magyarországra a nagytőke olyan feltételekkel jön, ami (sok esetben) vérlázító, de csak az előnyeit emelik ki annak, hogy mit AD ez az egész, nem pedig, hogy mit VESZ EL.

Szerintem a legfontosabb a tényszerűség. Ismerjük fel, hogy a globalizációnak igenis vannak előnyei és árnyoldalai egyaránt és lehetőleg álljunk ki a saját érdekeinkért, de persze politikus módjára.
Frissítés (2017.06.22): az érintett tartalomszolgáltatóhoz benyújtott panaszára CENZÚRÁZVA.   nem pártolom a túlzott gyógyszerhasználatot - szerintem is fontos a megfelelő vitamin- és tápanyagbevitel - LETILTVA sokmindenben igaza van - az is elismerésre méltó, hogy felvállalta ezt a témát és…..