Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obi1

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sorozat vagy film sikerében elvitathatatlan szerepe van a zenének, tessék csak elképzelni a Csillagok Háborúját John Williams zeneművei nélkül - lehetetlen, igaz? A Lost esetében mindezt, mármint a hangulatos, szívbemarkoló, fájdalmas, vidám, riasztó, izgalmas, feszült és…..
A Gawker-birodalom sci-fi szakblogja, az io9.com szedte össze azt az ötven égetően fontos kérdést, amire jó lenne még ma választ kapni, és amire sejthetően nem fogunk persze, mert Lindelof és Cuse a satán fattyai. Mivel jó részük spoileres a sorozatot magyarul követőknek, csak…..
Obi1 2010.05.23 13:42:33
@megmondtam?megmondtam: Aha, amikor meg elkezdődött a Lost 6. évada akkor egy napra esett volna az elnöki beszéddel.. A Lost készítői pedig azt üzenték Obamának, hogy ha eltolja a beszédét akkor válaszolnak egy kérdésére. Obama meg kihasználta az alkalmat, és rákérdezett az egyik rejtélyre.. Aztán sajtótájékoztatón is Obamáék bejelentetették hogy nem fogja az elnöki beszéd befolyásolni a Lost sugárzását.
Ezt egy sorozat se tudja magáról elmondani. Nincs több kérdésem.
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
Ugye ismerik az olvasók azt a közhelyet, miszerint a tévében mindenki magasabbnak tűnik, mint a valóságban? Nos, Matthew Fox, a Lost című kiváló sorozat egyik főszereplőjét, az önfejű Jack Shephard dokit alakító színész esetében ez első látásra megdől: a pali iszonyú…..